نقل قول:
ببینم تو همینی هستی که عکست این بغله ؟ یعنی این عکس خودته ؟
اصلا ً بهت نمیاد اینجوری صحبت کنی .. . خیلی جالبه ... جلل خالق .اینا همه کارای خداست ...
چطور به فرمول اینطور صحبت کردن رسیدی ؟ من خیلی دوست دارم این مدلیشو .
Printable View
نقل قول:
ببینم تو همینی هستی که عکست این بغله ؟ یعنی این عکس خودته ؟
اصلا ً بهت نمیاد اینجوری صحبت کنی .. . خیلی جالبه ... جلل خالق .اینا همه کارای خداست ...
چطور به فرمول اینطور صحبت کردن رسیدی ؟ من خیلی دوست دارم این مدلیشو .
ضمن سلام مجدد و عزت و احترام خدمت جنابعالی و دست اندارکاران این تاپیک محترمنقل قول:
ضمن درخواست توفیقات دو چندان برای حضرتعالی از درگاه خداوند منان بایستی خدمتتان عارض باشم که بلی تصویری که مشاهد میکنید بنده ی حقیر و کمترین هستم که توفیق خدمت در محضر گرانقدر و برخورداری از الطاف بی شائبه تان را بدرقه راه خویش میبینم.
راستش را بخواهید از خداوند عزوجل که پنهان نیست از محضر شما هم پنهان نباشد که بارها اطرفیان این موضوع را به بنده خاطر نشان فرموده اند و انگشت حیرت به دهان گرفته و با عبارتی نظیر:
جل الخالق
تو دیگر کیستی
و غیره و ذالک به بنده ابزار لطف نموده اند و در همین رابطه بنده موضوع را از والده مکرمه استفتاء کردم و حضرت اولیا مخدره مادر بزرگوارمان این چنین بیان داشتندی:
و هنگامی که تو را بار دار بودم خشکسالی عجیبی شدندی و من از بیم صدمه دیدن نوزاد راهی کوهستان گردیدندی و روزگارانی را در آن مکان گزار نمودیم تا اینکه همزمان با طلوع خورشید در بیستم جمادی الثانی یکهزار سیصدو شصت ودو چشم به جهان هستی بگشودی
در آن زمان از شیر مادر ارتضاق نمودی و از تخم کفتر هم بعنوان مکمل غذایی در هر وعده کسب فیض میکردندی.
و این بود که در همان دوران طفولیت به چندین زبان قادر به تکلم بودستی
حال شما هم اگر خواهان این گونه تکلم نمودن هستید توصیه ما به جنابعالی مصرف روزی سه عدد تخم کفتر دم چتری بعد از هر وعده ی غذایی میباشد.
باشد که بزودی دارای بیانی فصیح گردید
و من الله توفیق
کرگدننقل قول:
ا ا ب ز ل ک
بالزاک
و ا س د ک ت ی
این دیگه چیه؟؟؟!!!نقل قول:
بالزاک
بابا یه چیز معنی دار بنویس ، حداقل معنیش رو بنویس!!!!
یه چیزی سر هم میکنی میذاری :دی
نقل قول:
اینکه دقیقا ً بعد از پست های من جواب میدی نشون دهنده ی اینه که این تاپیک رو خیلی دوست داری و روزی دوبار که هیچی روزی دوازده بار به اون سر میزنی .
بگذریم ، میشه راهنمایی کنی که آیا این جملات رو بداهه میگی یا اینکه ... ؟
آیا مطالعات ادبی زیاد باعث شده این جور صحبت کردنو یاد بگیری یا چیز دیگه ؟
نقل قول:
apollon خان لطف کن و یه راهنمایی کن .
نقل قول:
فکر کنم این سوالا رو تو پروفایلشون هم بتونی بپرسی ...
بلينقل قول:
فکر کنم این سوالا رو تو پروفایلشون هم بتونی بپرسی ...
فرمايش همشيره ي گراميمان بسيار مورد پسند واقع گرديد بطوريكه نبايد در پياده رو با موتور سيكلت آمدو شد كرد.
فقط در يك جمله كه ختم كلام باشد ميگوييم :
به تجويز ما در مورد تخم كفتر دم چتري اعتماد كنيد آنگاه خواهيد ديد كه نيازي به كيف و كتاب و غيره ذالك نميباشد .
و من الله توفيق
د پ ر م ی ر