شما خودتون اگه جای من بودید و میخواستید گوشیتون که سونی اریکسون هست را بفروشید و برای اولین بار نوکیا بخرید کدوم را انتخاب میکردید؟:20:نقل قول:
Printable View
شما خودتون اگه جای من بودید و میخواستید گوشیتون که سونی اریکسون هست را بفروشید و برای اولین بار نوکیا بخرید کدوم را انتخاب میکردید؟:20:نقل قول:
اگه تنها ملاكت همينه اصلا پولتو حروم نكن. 400 500 تمن ميخاي بدي براي كلاس ؟! اگه به كارايي اهميت نميدي همون گوشي خودت بهترينه براتنقل قول:
از نظر خز شدن و کم اوردن
عزیزم کارایی که جای خودشو داره :31:حالا من میگم که به قول شما حالا اگر بناس که بیام یه 400 500 تومن بدم گوشی بخرم چیزی نباشه که اونقدرها زود ازش بدم بیاد یا پشیمون بشم:41:نقل قول:
تازه من که خیلی به ان 82 امید داشتم چون یه سری یه حرفایی زدن کمی دارم ازش نا امید میشم و منتظر یه منبع کامل میگردم که به من بگه خوبه یا نه:20:
چه حرف هایی زدن
بعد N82 که اصلا خز نشده
بعد بخاطر همین حرف ها هم هیچ کی نمی گیره و در نتیجه هیچ وقت خز نمیشه
اما کلاس 8gig و N81 بنظر من بالاتره
چون قیافشون بهتره و کشوئی هستن
کلا سطح فکر عمومی در ایران 8gig را می پرسته
لحظه ای شک نکن که ن82 به شدت در حال خز شدن هست و بزودی دست هر کسی (متاسفاته) خواهی دید (البته همین الآن هم خیلی ها دارن و به نسبت زمانی که اومده فروش فوق الاده ای داشته) ولی گوشی نسبتا" بی عیبی هست فقط اگه اگه اگه انگشت های بزرگی داری اصلا" به سمت این گوشی نیا کا دکمه هاش دیونت می کنه.نقل قول:
من هم عین شما این اولین نوکیا بعد از سونی اریکسون ام بود و راضی ام و مطمعن ام که از بین سه تا گوشی که گفتم هر کدوم رو که می گرفتم باز هم راضی بودم
من همش 15 سالمه واونقدرا که شما فکر میکنید انگشتام بزرگ نیستن
پس بخرم دیگه هان؟حالا خز شدن که عیب گوشی نیست هر گوشی بهتر احتمال خز شدنش هم بیشتر نه؟
همگی نظرتون در مورد این حرف چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کلام آخر:
این گوشی ترکیبی از بهترین دوربین بازار و یک گوشی کاملاً هوشمند که به روز شده نوکیا n73 است.
با یک حساب ساده متوجه می شوید که نوکیا N82 با کارت حافظه میکروSD با گنجایش 8GB، چیزی شبیه به نوکیا N95 8GB است. این گوشی پاسخ خوبی به علاقه مندان گوشیهای موبایل با دوربین با کیفیت هستند.
خرید این گوشی کاری است که از آن پشیمان نخواهد شد.
و
در زیر نور خورشید به واضحی سایرگوشیهای نوکیاست.
و
کیفیت صوتی
تست های انجام گرفته روی کیفیت صوتی نوکیا N82 حاکی از آن است که سخت افزار صوتی این گوشی مشابه N95 8gb است و همان کیفیت صوتی را ارایه میدهد
نگفتی چعه حرف هائی زدن که شک برداشتتنقل قول:
گفتن ان 82 از هر نظر از 8گیگ و ان 81 بدتره
گفتن صداش در نمیاد
گفتن صفحه اش تاره و مات
گفتن کیبوردش ناجور بده
گفتن زشته
و...
1 - اصلا کی گفته به نظر من 100% الان بهترین گوشی هست از N95 8gig هم بهتره و N81 هم که حرفی واسه گفتن نداره.نقل قول:
2- نه صداش خیلی هم عالی هست هم تو هدفون و هم تو اسپیکر گوشی ( کیفیتش خداست )
3 - به نظر من صفحه اش خیلی خوب هست فقط کمی از 95 کم میاره که برای من 82 خیلی بهتره چون 95 یا 8گیگ 95 روزی 2 بار باید شارژ بشه
4 - کیبورد هم بعذ از 2 3 روز بهش عادت می کنی( اصلا مشکلی در مورد کیبورد نیست )
5 - کی گفته زشته ؟>؟؟؟ مثلا به نظر شما 95 به این گندگی خیلی خوشگل هست ؟؟؟
تبصره : به خدا دیگه N82 نگیرید کم کم داره به طور وحشتناکی خز می شه ( برید 95 بگیرید )