اون موضوع كيك و اينا درسته من bf سيمم adult بود elder شد هاهاها
Printable View
اون موضوع كيك و اينا درسته من bf سيمم adult بود elder شد هاهاها
راستی تو حالتی که پیر هستند هم می تونن ازوداج کنن ؟ بچه دار می تونن بشن ؟
اگه یکی شوهرش یا زنش بمیره می تونه دوباره ازدواج بکنه ؟؟
پس یه باگه خفنم هست:دی
ببخشید دوست عزیزمون میشه اون لینکو طوری بدید که به صورت کد در نیاد ممنون میشم چون میگه فایل لا موجود:دی
کورش جان اینا که معلومه توی سیمس 2 هم بود دیگه میشه:دی
باگ نیست میتونید تو Settings هم عمر سیم هاتون رو دست کاری کنین که به نظر من 90sim days از همه بهتره هم میتونین عوض کردن سن رو غیر فعال کنیننقل قول:
پس یه باگه خفنم هست
Enbale Sim Aging رو تیکشو بردارین
ببخشید من نظر میدم!نقل قول:
لومینا جون هر کی دوست داری بگو این میوه هرو از کجا اووردی؟!
من تو محوطه یکی از دریاچه ها یه نهال سیب دیدم و چیدمشون بعد کاشتم!!
حالا چه نیازیه:دی 90 روز خیلی خیلی کمه یعنی نورماله حداقل 190 روز:دی
در ضمن باگه این باگه اونی که توی اپشن هست یه چیز ستینگی هست یعنی توی اوپشن هست وقتی بری تو بازی چیزی که با کیک سنو زیاد کنی باشه یه باگ حساب میشه.
جانم به فدایت اون میوه ها کمیاب هستند سیب که توی فروشگاه هم میفروشه اون کمیاب بیده:دی.
با تشکر.
چشم تسلیم!!نقل قول:
در ضمن باگه این باگه اونی که توی اپشن هست یه چیز ستینگی هست یعنی توی اوپشن هست وقتی بری تو بازی چیزی که با کیک سنو زیاد کنی باشه یه باگ حساب میشه.
یه باگه!!
شما که از همه واردتری جواب مارو تو 2صفحه قبل میدی؟؟
در مورد دانلود بود
هاهاها!نقل قول:
خب ديگه ما اينيم!
ولي در سايه ي دوستي بهت ميگم!
بايد اول از همه براي راحت تر شدن كارت كالكشن هلپر بگيري بعد هم تنظيمش كني رو پيدا كردن دانه ها و بعد هم دانه ها رو جمع كني تو 30 تا دونه فقط 3 تاش special هست بقيه يا rare هستن يا دونه هاي معمولي.
وقتي دونه اي با توضيح special گير اوردي بكارش كه معمولا هم خيلي طول ميكشه كامل رشد كنن. بعد كه رشد كرد يه چيزه جالب در مياد كه ديگه جالبيش به شانسته امكان داره ميوه هاي اتشين باشن يا درخت پول و يا ...:10:
آفرین حالا شدی بچه ی خوب:دینقل قول:
باید اینجا اول کپی کنی:
C:\Documents and Settings\Admin\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
بعد از طریق لاونچر بریزی اون تو البته اگه از اول توی لاونچر میاد خوب اول از لاونچر میگیری توی اون آدرس کپی می کنی
جان ؟؟ چی هست اینا ؟ اگه بخوری چی میشی ؟؟نقل قول:
ميوه هاي اتشين
این لاونچر چی هست ؟؟نقل قول:
بعد از طریق لاونچر بریزی اون تو البته اگه از اول توی لاونچر میاد خوب اول از لاونچر میگیری توی اون آدرس کپی می کنی
همه اینکارا رو میکنم نصب هم موفقیت آمیزه!نقل قول:
باید اینجا اول کپی کنی:
C:\Documents and Settings\Admin\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
ولی تو بازی نمیاد!
Pattern چیه؟؟
همون The Sims 3 Game Launcher منظورش هست!!نقل قول:
این لاونچر چی هست ؟؟
چیه؟نقل قول:
كارت كالكشن هلپر