دو سري فولدراي همنام هست كه يه سريشون صفره يه سريشون نه
Printable View
دو سري فولدراي همنام هست كه يه سريشون صفره يه سريشون نه
می تونید از برنامه Autorun_Virus_Remover_2.3 استفاده کنید
منم این مشکل رو داشتم با این برنامه حل شد.
سلام دوستان تو رو به خدا کمکم کنید دیگه خسته شدم از بس که ویندوز عوض کردم
من یه ویروس دارم که Taskman و regedit رو غیر فعال می کنه یا بهتر بگم این پیغام رو می ده(Task Manager has been disabled by your administrator.(
و هر چی ویندوز رو عوض می کنم هم درست نمی شه در ضمن توی هیچ کدوم از درایو ها هم فایل اتوران وجود نداره :41::41::41:
منم ويروس xi9.cmd و گرفتم همراه با autorun.inf كه دو تاش با هم عمليات copy , paste, cut ,show hidden files و ريخته به هم .طبق همه روش ها رفتم pc restart ميشه همش دوباره فعال ميشه.از ياوران كمك ميخوام.
توی ادرس زیر توضیح داده شدهنقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=277842
از برنامه زیر هم می تونید استفاده کنید .
پیوست کردم
موفق باشید .
دوست عزیز از کمکتون ممنون ولی می تونم بپرسم چطور می شه این ویروس رو پاک کرد:11:نقل قول:
در ضمن دوست عزیز این ویروس لعنتی حالت Safe mode غیر فعال کرده و همین طور سرعت اینترنت خیلی کاهش پیدا کرده
با سلام من یه ویروس به اسم Drive.exe گرفتم و بعد فهمیدم و توی ریجیستری دنبالش گشتم هر فایلی که به اسمش ربط داشت رو
پاک کردم وبعد خودشو تو درایو هایی که انداخته بود پیدا کردم و پاک کردم
الان که رو اون درایو ها کلیک می کنم این ارور رو میده من باید چیکار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم ویروس naser رو گرفتم .
رجستری و تسک منجر رو جلوگیری می کنه و وقتی با هر روشی باز کنی باز هم دوباره جلوگیری می کنه بعد از 5 دقیقه .
حتی 3 بار ویندوز عوض کردم و حتی ویستا .
لطفا کمکم کنید .
ممنون
ای بابا پس چرا کسی جواب نمیده ؟
اگه بلد نیستید بگید بلد نیستم .
سلام دوستان اخیرا" روی تسک منیجرم یه فایلی پردازش میشه که قبلا" نبوده اسمش generic هستش ویه سوال دیگه داشتم من یه گوشی سونی اریکسون کا 750 دارم الان رم موبایل رو تشخیص نمیده و بعدا از هر وصلی به کامپیوتر ساعت و تاریخ موبایل عین ویندوز میشه لطفا" کمکم کنید