با هر نرم افزاري حتي دانلود منجر خود اپرانقل قول:
اگه 1گيگ گرفتين بايد همون نزديكاي 700 مگ كمه كمنقل قول:
تاييد ميشهنقل قول:
من با 128 سرعت دان 100 داشتم بر حسب دقيقه هم حساب ميكردم همون ميشد نميدونم قضيه ي تقسيم بر 8 چيه
Printable View
با هر نرم افزاري حتي دانلود منجر خود اپرانقل قول:
اگه 1گيگ گرفتين بايد همون نزديكاي 700 مگ كمه كمنقل قول:
تاييد ميشهنقل قول:
من با 128 سرعت دان 100 داشتم بر حسب دقيقه هم حساب ميكردم همون ميشد نميدونم قضيه ي تقسيم بر 8 چيه
پس چرا واسه من كه ميزنه 7.6Mb سرعت دانلودم 15 كيلوبايت در ثانيه بيشتر نيست؟
15 كيلوبايت كه .....نقل قول:
همون ديال اپه فقط 24 ساعته وصلي من كه فرقي توشون نميبينم
يعني واقعا نميدونيد چرا بايد به 8 تقسيم كرد؟:18:
اين براي بار 1000 رم صبانت اسمن 128 ولي در عمل 512 يا 1024
سوال دوم اگه من 16mg بگيرم سرعت دانم چقدر ؟:19:
spoile-اينو براي اطلاع عمومي تون مي گم:
8=64
16=128
32=256
64=512
128=1024
و .....
سمت راست سرعت دان
سمت چپ سرعت سرويس
مال من همون 1mg (حال ميكنم)spoile
ظاهرا" ماها که از مخابرات خط گرفتی محدودیت دانتود نداریم ولی سرعت محدود یعنی حداکثر 16 کیلوبایت در ثانیه یعنی هر دقیقه 1مگ نه بیشتر ولی کسانی که از شرکتها گرفتند همین 128 ادعا میکنند که گاهی تا 40 کیلو بایت هم میرسند اگر کسی میدونه یا راه حلی داره ممنون میشیم :10: جمع کثیری از کاربران اجباری مخابرات
يعني من كه الان 128 گرفتم و سرعت دانلودم مينگين 100 در اصل 1024 بهم دادن؟نقل قول:
عزيز من . من يك زماني سرعت دان به 110 تا ميرسيد الان كه رو فرم نيست حداقل 60 تا 70نقل قول:
اصلا ارزش نداره از مخابرات بگيري با اين سرعت نا محدود بودنشم به درد خودشون ميخوره
نقل قول:نقل قول:
آخه عزیزان من شما واقعا متوجه هستین چی میگین؟!
تو بگو ثانیه ای 2 مگ میگیرن! وقتی محدودیت حجمی دارن چه فایده؟؟!! شما و کاربران اجباری مخابرات در واقع آخر خوش شانسی هستین که دارین 128 نامحدود میگیرن با یه پول خیلی کم. اگه باور نمیکنین با چند تا شرکت تماس بگیرین و قیمت 128 نامحدود رو بپرسین تا بفهمین کت تن کیه؟!:20: واقعا دم مخابرات گرم. به همین روال پیش بره دیگه طرف حسابمون خود مخابراته و این شرکتهای محترم دیگه اساسا نیستن! که عدم همکاری مخابرات رو بهانه کنن.
واقعا سرعت 15 خیلی کمه حتی اگه نامحدود باشه !نقل قول:
مخابرات هرچی بشه همون مخابرات قدیمی با ........ (دیگه نمیشه گفت!!)
حداقل با سرعت 100 از دانلود لذت می بریم که :46:
بله.براي اطلاع از اينكه 512 يا 1024 هستيد به قسمت اطلاعات م.دم خود نگاه كنيدنقل قول: