دوستان منتظر جوابم موضوع مرگ وزندگيه الان ويندوز دوتا پارتيشن c و d رو نشون ميده و درايو بعدي درايو dvd rom كه با E نشون داده يعني راهي هست اون 4 تا پارتيشن قبلي برگردن منتظر جوابمنقل قول:
Printable View
دوستان منتظر جوابم موضوع مرگ وزندگيه الان ويندوز دوتا پارتيشن c و d رو نشون ميده و درايو بعدي درايو dvd rom كه با E نشون داده يعني راهي هست اون 4 تا پارتيشن قبلي برگردن منتظر جوابمنقل قول:
وقتي دوباره ميخوام ويندوز نصب كنم(الان فعلا ويستارو تو درايو d نصب كردم موقع پاتيشن بندي c و d نشون ميده وسومي 120گيگابايت كه 4تا پارتيشن قبليم بود از ترس بهش دست نزدم حتي تعريفش هم نكردم تا سيستم بشناسه الان كه ويستا نصب شد(فقط ويندوزو نصب كردم تا تو خنه كسي نفمه اطلاعات از بين رفته) وقتي روي كامپيتر راست كليك كردم و در قسمت manage و قسمت disk mangament اطلاعاتو ديدم C و ِ هركدام با حجم 16 و 10 گيگابايت با رنگ آبي و يه مستطيل ديگه به رنگ سبز كه نوشته free space وحجمش هم 122 گيگابايته حالا بايد چيكار كنم يعني اميدي هست همه اطلاعات اون 4تا پارتيشن قبلي برگردن فقط منتظر جواب شما هستم توروخدا هرچه زودتر كمكم كنيد
سلام
اگر دود از کیس بلند شود مشکل احتمالا از پاور هست؟
مکستور چینی است !!!نقل قول:
چون چینی است
و ارزان ترین و به در نخورترین مارک بازار است و حتی در سوپرمارکتها و روزنامه فروشی ها فروخته میشود
البته مدل اینترنالش
سیگیت کجایی است ؟ وسترن دیجیتال و هیتاچی کجاییند ؟
asus که بهترین مادربورد ها رو میزنه کجاییه ؟
مقر توسعه و ساخت این شرکت ها چین میباشد ! در ضمن مکستور شرکتی جدا نیست و همه ی قطعات توسط سگیت تولید میشه !
شما چه گیری به این مکستور:2: دادی!!!!!!!!نقل قول:
اصلا منم چینیم خوب شد؟
در ضمن وسترن و سیگیت تایلندی داره ولی مکستور خیر:27:
شما چه گیری به این مکستور:2: دادی!!!!!!!!نقل قول:
نکنه مکستور فروشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگی دوستان.
من یه هارد دیسک اکسترنال مکستور 1 ترابایت دارم که در حین کار برق رفت و بعداَ به حالت Unallocated در آمد. تصمیم گرفتم با برنامه Get data back فایل هام رو برگردونم به خاطر همین هم با پارتیشن مجیک هارددیسک رو فرمت NTFS کردم(قبلا هم با همین فرمت بود). بعد از اسکن اکثر فایل ها رو شناسایی کرد. 90 درصد فایل هایی که من دارم AVI بالاتر از 2 گیگابایت هستند. وقتی که این فایل ها رو برمی گردونم، فایل های پلی نمی شن و ناقص هستند. ولی فایل های DAT و VOB رو به راحتی برمی گردونند.
دیگر برنامه های ریکاوری رو هم تست کردم ولی تقریبا بقیه هم همین مشکل رو دارند. یعنی همه شان با فایل های AVI مشکل دارند.
کسی راه حلی سراغ داره؟
کار 5 ماه تلاش و کوشش پریده اگه برنگرده ...
سلام دوستان دمتون گرم کمک کنید که بد جور حال گیری شده پانان نامه دانشگام و همه زندگیم تو این هارده
من 1 هار 60 گیگ ide دارم که سالم هست چون سیستمم خراب شده بود 2 ماهی هست این هارد رو به کامیپوتر دیگم وصل کرده بود و به عنوان هارد اسلیو در کنار اون هارد دیگه ازش استفاده میکردم 1 چند روزی از این هارد 60 گیگم به صورت اسلیو در کنار هارد اون یکی سیتستم استفاده کردم مشکلی نداشت و بعد این هارد رو جدا کردم و 3 هفته ای هست ازش استفاده نکردم امروز اومدم ازش استفاده کنم به صورت اسلیو و یا تکی به صورت مستر دیدم مشکل پیدا کرده رو کامپیوتر دیگم تست کردم همین طوری بود
به این صورت که وقتی هاردم رو وصل میکنم وقتی سیستن روشن میشه شروع میکنه به دوتا بوق که میشه صدای بیپ بیپ میده یهنی هر 20 ثانیه 1 بار دوبار بیپ بیپ میکنه و هارد رو نمیخونه در ضمن چیپ میگن همون قصاعات مربعی پشت هار هم داق میشه ولی این صدا بیپ بیپ پخش میشه و هارد رو نمیشناسه چی کار کنم همه زندگیم رو این هارد هست از همه بدتر پایان نامه دانشگام روشه که آخر هفته باید ارایه بدم دمتون گرم چی کار کنم
هارد نوت بوک من وقتی داغ می شود از کار می افتد مشکل را چگونه برطرف کنم . باتشکر
سلام
چند روز پيش سيستم من يه چندتا ضربه خورد و ديگه ويندوز بالا نيومد ويندوز هم عوض ميكردم ديگه سيستم بالا نمي اومد و وسط هاي نصب ويندوز سيستم هنگ ميكرد.
محتويات درايو Dرو به درايو C انتقال دادم و ويندوز رو ريختم توي درايو D سيستم اومد بالا ولي الان چيزايي كه ريختم توي دراو C نميشه ازشون استفاده كرد و وقتي هم كه ميخوام انتقال بدم به يه درايو ديگه اين پيغام رو ميده:
Cannot Copy 169.21_forceware_winxp_32bit_english_whql: Data erro (cyclic redundancy check).
لطفا كمكم كنيد به نظرتون اين درست شدني هست؟ميشه يه كاريش كرد يا نه؟
خيلي ممنون.