نه علامت زرد نبود,بالانسها هم همشون پیش فرضه.در ضمن گزینه 3d کجاست و چه جوری می تونم غیر فعالش کنم؟چون ممکنه به این خاطر باشه.نقل قول:
Printable View
نه علامت زرد نبود,بالانسها هم همشون پیش فرضه.در ضمن گزینه 3d کجاست و چه جوری می تونم غیر فعالش کنم؟چون ممکنه به این خاطر باشه.نقل قول:
آقا ما یه مودم adsl داریم که از وقتی خریدیمش موقع استفاده از اینترنت سیستم ریست می کنه قبلشم یه ارور صفحه آبی میاد نیم ثانیه بیشتر نمی مونه
الانم ویندوز ویستا داریم و مودم قبلی مونم این ایرادو نداشت
ایراد از چیه؟
یه راهنمایی برسونید!
این برنامه خیلی خوب بود ولی باز هم هر چی تنظیماتش رو روی لوگ آن شدن یه یوزر بهش بدی بازم همون 2 یوزر ادمین و یوزر لیمیت شده میاد!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
توی run بنویسید control userpasswords2 و کلید اینتر را بزنید
توی صفحه باز شده یه گزینه هست که تیک اون گزینه را بردارید و صفحه را ok کنید و سپس سیستم را ریستارت کنید .
موفق باشید.
سلامنقل قول:
باز هم می گم که مطمئن باشی که بالانسها رو تغییر داده نباشی چون این ضعیفی صدا در همان هنگام کهنقل قول:
شما صدا را در قسمت high و یا در قسمت low می گذارید بهم ریختن صدا معلوم نخواهد شد چون صدا
متناوب می باشد ولی در قسمت میانی بهم ریخته شدن صدا معلوم خواهد شد اسپیکر هاتونو هم چک کنید
ضمنا اگه نام و مدل مادر بردت و یا مدل کارت صداتو بگی میتونم بگم اون گزینه 3d که خواسته ای کجا
قرار داره
سلام دوستان
من نياز شديدی به بسته آپديت ويندوز با شماره ی (KB909520 ) Microsoft Windows Update دارم ولی چون ويندوزم Genuine نيست،سايت مايكروسافت بهم اجازه دانلودشو نمی ده!حجمشم حدود 600 كيلو بايته!
خواهشاً اگه كسی اين پكيج رو داره، يا آپلود كنه و يا لينك دانلودشو بذاره!
خيلی بهش احتياج دارم
پيشاپيش ممنون:46:
با سلام
اقا من به یک مشکل عجیب بر خوردم که تا حالا ندیده بودم!!!
اونم اینکه تقریبا license تمام بر نامه های روی کامپیوترم از بین رفته وهیچ کدوم روباز نمیکنه حدس خودم اینه که مشکل از ویندوز باشه .
اگه کسی در این مورد چیزی می دونه لطفا راهنمایی کنه..
سلامنقل قول:
این برنامه را بگیرید و اجرا کنید و ببینید مشکل حل می شه
موفق باشید .کد:http://www.imenantivirus.com/RegRepair.zip
با سلام وتشکر فراوان از شما دوست عزیز بعد چند ساعت سر وکله با ویندوز نگو مشکل این بوده که یک نفرحالا کی نمیدونم (طاق و کامپیوتر ما مثل بازار شامه! )
رفته بود و تاریخ ویندوز مارو به سال 2038 تغییر داده بود و به خاطر همین کامپیوتر ما این جوری قاط (به قول دوستان) زده بود .:13:
حالا به هر حال ممنونم و معذرت میخوام که وقت شمارو گرفتم.:11: