روش پست اول کیفیتش خوبه ؟
آخه شنیدم روی مانیتور خروجی خوبی نمیده
روش پست اول کیفیتش خوبه ؟
آخه شنیدم روی مانیتور خروجی خوبی نمیده
برای اتصال مانیتور من اون اوایل ک ایکس باکس اومده بود ی کابلی خریدم مثل کابل اورجینال خودش که تو جعبش هست منتهی اخرش سوکت مخصوص مانیتور رو داره که تولید خود ماکروسافت هم هست کیفیتشم خیلی خوب بود ...البته الان چندین ساله ک دیگه به تی وی با کابل hdmi وصل می کنم
سلام بچه ها!این اولین پست منه اینجا چون دیدم انجمنتون معتبره اومدم ازتون یه سوالی کنم!
ما یه تلویزیون سونی داریم با پورت HDMI مامانم چند وقت پیش این کابل رو یه بار کند و دوباره که خواستیم وصل کنیم هیچ تصویری نیومد.اولش فکر کردم خراب شده.ولی همه چی سالم بود و کار میکرد!
البته روی تلویزیون های دیگه روی تلویزیون خودمون هیچی نمیاد!
تو رو خدا کمک کنید!
چجوری باید سینکشون کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n30::n30:
واقعا نیازمندم تو رو خدا کمک کنید!
یه پورت دیگه از TV رو امتحان کنید./نقل قول:
کابل رو عوض کنید./
360 رو به یه TV دیگه وصل کنید و تنظیمات رو بزارید روی HDMI و Display رو هم بکنید 1080p./
سلام دوستان کسی هست اینجا xbox رو به مانتور 1080p با HDMI وصل کرده باشه ؟ کیفیتش چطوره ؟ چون من از یکی پرسیدم گفتش که اگه با HDMI و dvi (مبدل ) بزنی بهش کیفیتش بهتره ! من شک کردم اخه مگه میشه ! راستی میگن X1 از نسخه 1.4 hdmi استفاده میکنه و همچنین HDMI -in هم داره ! اینا چه فرقی با 360 داره و چه کاربردی داره؟
نمیشه هر کاری بگید کردم!
من از کابل vga استفاده میکنم
بعد وقتی ایکس باکس و وصل میکنم به مانیتورم تصویر صورتیه کسی نمیدونه چرا؟؟؟؟؟
چرا وقتی با vga ایکس باکس رو به مانیتور وصل میکنی تصویر صورتیه؟؟
وقتی xbox رو به مانیتور وصل می کنم تصویر نمیده ، چیکار باید کرد ؟ اتصال رو با hdmi انجام دادم از صحت کابل هم مطمئنم
عالی بود:n26