عزیز سکه دادن و اینجور کارا واسه آدم بزرگی نمیاره....هرچند من به بزرگی و منش باقری شکی ندارم...اینو کلی گفتم :27:نقل قول:
عزیز سکه دادن و اینجور کارا واسه آدم بزرگی نمیاره....هرچند من به بزرگی و منش باقری شکی ندارم...اینو کلی گفتم :27:نقل قول:
اخه عزیز من کاپیتان باید یه بزرگی داشته باشه .نه مثل منصوریان (کچل)که تازه داره میاد تو ترکیب اصلی .نقل قول:
غیر از کچلی پیر مرد هم هستنقل قول:
هر چی می خوام کل کل نکنم خودشون نمی ذارن:31:
اقا کمتر به بازیکنوا توهین کنید خوب نیست
انتقاد بکنید ولی توهین نه
شکایت اوت انداز استقلال از پرسپولیس
خبرگزاری پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران امروز با حضور در کميته انضباطي از باشگاه پرسپوليس تهران شکايت خواهد کرد.
وصول نشدن طلب 45 ميليوني علي عليزاده از باشگاه پرسپوليس تهران سبب شده که اين بازيکن امروز در کميته انضباطي حاضر شود و شکايت رسمي خود را از باشگاه پرسپوليس تهران تنظيم کند.
بر اساس اين گزارش عليزاده در ابتداي فصل گذشته از تيم پرسپوليس جدا و راهي تيم استقلال تهران شد. اما با اين حال تسويه حساب مالي خود را دريافت نکرد چون نزديک به 45 ميليون تومان از باشگاه سابق خود طلبکار است.
اين مبلغ مربوط به زمان مديريت محمد حسن انصاري فرد است. اما با اين حال عليزاده پيگير آن شده تا به طلب خود برسد.
سرپرست پرسپولیس : حرفهاي پيروز شديم نه شانسي
خبرگزاری پرسپولیس : سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت:بازيكنان سايپا بيشتر از 4 دقيقه وقت تلف كردند و البته دايي هم دوست داشت اين بازي با تساوي به پايان برسد ولي درنهايت پرسپوليس به چيزي كه استحقاقش را داشت رسيد.
غلامرضا احمدي عنوان كرد: 5 تعويض در نيمه دوم انجام شد حتي در وقت اضافه هم علي دايي كه دوست داشت بازي با تساوي به پايان برسد يك تعويض ديگر براي تلف شدن وقت انجام داد حتي مصدوميت واعظي مزيد بر علت شد تا داور بيشتر از 4 دقيقه وقت اضافه در نظر بگیرد.
وي ادامه داد: مسعود مرادي در پايان ديدار متذكر شد كه ميتوانسته در وقت اضافه 4 دقيقه ديگر وقت اضافه بگيرد و به همين خاطر معتقدم اعتراض مسوولان و سرمربي سايپا كاملاً بيهوده بود.
احمدي گفت: بازي فوتبال تا لحظهاي كه سوت پايانش به صدا درنيايد آبستن اتفاقات بسيار زيادي است و يك تيم حرفهاي بايد تا لحظه سوت پايان تلاش كند. حرفهاي ها فوتبال را حرفهاي بازي مي كنند و اين گونه اتفاقات در فوتبال اروپا امري بسيار عادي است.
سرپرست پرسپوليس خاطر نشان كرد: بازيكنان پرسپوليس براي پيروزي دراين مسابقه مهم قشم شده بودند و با استراتژي برد وارد ميدان شده بودند. افشين قطبي لحظه به لحظه بازي سايپا را براي بازيكنان آناليز كرده بود و به همین دلیل بچه ها با شناخت بسيار بالا وارد ميدان شدند.
احمدي درادامه گفت:حضور حميد استيلي و مرزبان نيز دو تيم براي بازيكنان انگيزه مضاعفي شده بود و اينكه تيم به وفاق و همدلي بسيار بالايي رسيده باعث خوشحالي است.
احمدي در پايان اظهار داشت: باز هم مي گويم ما با همدلي برديم و با روحيهاي كه من در تيم سراغ دارم، قهرماني فقط از آن پرسپوليس است. به آنهايي كه ميگويند پرسپوليس شانسي پیروز شده است بايد بگويم ما حرفهاي برديم نه شانسي.
شيث رضايي: اين پيروزي نتيجهي تلاش تمام بازيكنان بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري پرسپولیس ، شيث رضايي دربارهي پيروزي تيمش مقابل سايپا اظهار كرد: همان طور كه پيشبيني ميكرديم يك بازي دشوار و بسيار سنگين را پشت سر گذاشتيم. ما در طول اين هفته بر روي نقاط ضعف و قوت حريف كار كرده و تمرينات ويژهاي را براي اين بازي انجام داده بوديم. ما تمرينات منظمي را متناسب با نوع بازي سايپا برگزار كرده و بارها راههاي نفوذ و حمله را مرور كرده بوديم.
وي افزود: خدا را شاكرم كه زحمات تمام اعضاي تيم با اين پيروزي به نتيجه رسيد و بار ديگر به آرامش رسيديم. پس از تساوي برابر شيرين فراز به اين پيروزي نياز داشتيم، چرا كه كسب 3 امتياز ميتوانست ما را از زير فشار رواني خارج كند. اكنون خيالمان از بابت اين بازي راحت شده و از حالا بايد به فكر ديدارهاي آينده باشيم.
رضايي تصريح كرد: اين پيروزي حاصل تلاش و زحمت تمام اعضاي تيم بود. با اين گل ديرهنگام نشان داديم كه چه انگيزهاي براي پيروزي داريم و هيچگاه از رسيدن به هدف خود نااميد نميشويم. ما در شرايط دشوار هم ميتوانيم تمركز خود را حفظ كرده و با آرامش برنامههاي تاكتيكي مربيان را در زمين پياده كنيم. اين روحيه بالا و حفظ تمركز از مهمترين رمزهاي موفقيت ماست.
مدافع پرسپوليس دربارهي بحث كاپيتاني در اين تيم اظهار كرد: تصميم نهايي را در اين مورد كادر فني ميگيرد. در هر صورت ما كاملا تابع نظر كادر فني هستيم و مشكلي در اين مورد وجود ندارد. مهم موفقيت تيم و حفظ جايگاه پرسپوليس در صدر جدول است.
وي افزود: پرسپوليس در دقايق پاياني بازي بسيار هجومي و روان بازي كرد. هر چند سايپا دفاع مستحكم و منسجمي داشت؛ اما، ما با حملات زياد خود در دقايق پاياني بازي سرانجام آنها را تسليم كرده و بر روي توپهاي ارسالي به گل رسيديم. اصلا دوست نداشتيم كه اين هواداران مشتاق ناراضي به خانههاي خود بروند. از اين رو تمام تلاش خود را براي پيروزي به كار گرفتيم. در اين مقطع، اين پيروزي ميتواند براي ما بسيار حياتي و ارزشمند باشد. پرسپوليس مستحق اين پيروزي ارزشمند بود.
نيكبخت واحدي: سه امتياز حق پرسپوليس بود
عليرضا نيكبخت واحدي اظهار داشت: براي پيروزي مقابل سايپا همدل شده بوديم تا از بحران مساويها و مشكلات اخير خارج شويم.
وي فوتبال حريف را زيبا ارزيابي و تصريح كرد: بازيكنان سايپا هرگز بازي بسته اي به نمايش نگذاشتند و در بسياري از اوقات با پاسهاي تكضرب هافبكهاي ما را اذيت كردند.
نيكبخت تصريح كرد: نميتوانستيم بدون برنامهريزي به دروازه سايپا حمله كنيم، چون بسيار خطرناك بودند. به همين دليل كمي محتاط بازي ميكرديم و در وهله اول به فكر گل نخوردن بوديم.
وي افزود: فرصتهاي بسيار زيادي مخصوصا در نيمه اول به دست آورديم؛ ولي به خوبي از آنها استفاده نكرديم، البته با قدرت ميگويم حق پرسپوليس در بازي مقابل سايپا فقط پيروزي بود.
مهاجم پرسپوليس با اشاره به تعويض خود يادآور شد: در دقايق پاياني بازي در يك صحنه تعادل خود را از دست دادم و مچ پايم پيچ خورد. به همين دليل تعويض شدم؛ ولي پس از مداواي پزشك تيم وضعيتم بهتر است و تنها به چند روز استراحت نياز دارم.
فرزاد آشوبي: برابر سايپا مستحق پيروزي بوديم
فرزاد آشوبي درباره پيروزي تيمش برابر سايپا گفت: بازي بسيار سنگين و دشواري بود. سايپا در اين بازي چهره متفاوتي نسبت به ديدارهاي گذشته داشت و بازي بهتري را نسبت به هفتههاي گذشتهاش ارايه كرد. آنها قصد داشتند تا با بستن راههاي نفوذ بازيكنان ما كنترل بازي را در دست گرفته و با يك تساوي مسابقه را به پايان برسانند. آنها از كسب يك امتياز هم راضي بودند؛ اما، تساوي چيزي نبود كه ما به دنبال آن باشيم.
وي ادامه داد: تعويضهاي كادر فني و به زمين فرستادن بازيكنان تهاجمي در اواخر بازي نشان دهندهي عزم كادر فني پرسپوليس براي كسب هر سه امتياز بازي بود. فقط پيروزي ميتوانست ما را راضي كند، چرا كه در بازي گذشته برابر شيرين فراز به تساوي دست يافته بوديم و احتمال داشت جايگاه خود را در صدر جدول از دست بدهيم.
آشوبي افزود: حضور اين تعداد تماشاگر در ورزشگاه، انگيزه ما را براي كسب پيروزي دو چندان كرد. اين هواداران فقط براي پيروزي تيمشان به ورزشگاه آمده بودند و وظيفه ما بود كه آنها را خوشحال و راضي كنيم. تلاش بازيكنان در لحظهي پاياني بازي نشان دهنده ميل آنها به پيروزي بود كه خوشبختانه سرانجام مزد زحمات خود را گرفتيم.
هافبك پرسپوليس تصريح كرد: هر چند بازيهاي دشوار پرسپوليس فرا رسيده؛اما، در مقابل، تيم ما نيز نسبت به هفتههاي نخست بسيار هماهنگتر و منسجمتر شده است. از سوي ديگر پشت سر گذاشتن چهارده بازي بدون شكست، روحيه و انگيزه بازيكنان را نيز افزايش داده است. پرسپوليس اكنون در بهترين شرايط و بالاترين آمادگي به مصاف تيمهاي بالاي جدول خواهد رفت و مطمئنم كه اين روند صعودي به اين زوديها متوقف نخواهد شد.
هافبك پرسپوليس تاكيد كرد: سايپا در اين بازي نمايش خوبي داشت؛اما، بازيكنان ما عالي و حرفهاي بودند. ما به اين پيروزي نياز داشتيم، چرا كه فاصله و رقابت ميان تيمهاي بالايي جدول بسيار نزديك است و يك لغزش كوچك ممكن است به سقوط يك تيم منجر شود.
آشوبي دربارهي عملكردش در اين ديدار اظهار كرد: نميتوانم در اين مورد اظهارنظر كنم. من هر زمان كه براي پرسپوليس به ميدان بروم، تمام تلاشم را براي موفقيت اين تيم به كار خواهم برد. تفاوتي ندارد كه به عنوان بازيكن اصلي به ميدان بروم و يا آن كه تنها دقايقي بازي كنم. هميشه تمام توانم را براي پرسپوليس به كار گرفتهام، چرا كه موفقيت پرسپوليس از هر چيزي برايم مهمتر است.
مرادی: اشتباه کردم. اما خوشحالم که در نتیجه تاثیری نداشت
خبرگزاری پرسپولیس : مسعود مرادی پس از مسابقه: اعتراض دایی بی مورد است / اگر اشتباهی باشد به ضرر پرسپولیس است.
مسعود مرادی داور دیدار تیمهای پرسپولیس و سایپا پس از پایان این مسابقه اظهار داشت: اعتراض سرمربی و بازیکنان تیم سایپا بی مورد است و اگر هم اشتباهی اتفاق باشد به ضرر تیم پرسپولیس اتفاق افتاده که تاثیری در نتیجه ی بازی نداشته است.
مرادی ادامه داد: جا به جا شدن یک اوت یا چندخطا اشتباهی نیست که مربی یک تیم بتواند آن را به جانب داری از یک تیم نسبت دهد.
وی درخصوص اظهارات علی دایی درخصوص تاثیر جوتماشاگران بر قضاوت مسابقه تاکید کرد: من یکی از خونسردترین داوارن کشور هستم و اگر قرار بود تحت تاثیر اعتراض تماشاگران قرار بگیرم یکی از دو صحنه ی مشکوک را برای پرسپولیس پنالتی اعلام می کردم. علی دایی به صحنه ای اعتراض کرده که من مانع زدن ضربه ی دروازه بان تیم سایپا شدم. در این صحنه من ضربه ی دروازه اعلام کرد و کمک داور کرنر اعلام کرد و من با تایید تصمیم کمکم حق را به حق دار دادم.
مرادی در خصوص اعتراض دیگر سرمربی سایپا به زمان های تلف شده ی مسابقه توضیح داد: 4 دقیقه وقت تلف شده حداقل زمان تلف شده برای این مسابقه بود که من اعلام کردم در حالی که چندین بار دروازه بان و بازیکنان تیم سایپا به زمین افتادند و چند تعویض نیز انجام شد. در زمان های تلف شده نیز واعظی دروازه بان پرسپولیس مصدوم شد که یک و نیم دقیقه اضافه بر زمان های تلف شده محاسبه کردم و گل پرسپولیس در دقیقه ی 94و ثانیه ی 45 کاملا صحیح به ثمر رسید.
وی در خصوص یکی از صحنه های مشکوک به پنالتی مسابقه اظهار داشت: عباس آقایی و جلال حسینی همزمان به توپ رسیدند اما مدافع سایپا زودتر به توپ ضربه زد که خطا اعلام نکردم اما پس از مشاهده ی دوباره ی این صحنه به نظر می رسد عباس آقای به توپ ضربه زده باشد. به نظر من این صحنه پنالتی نبود و اگر هم اشتباه کرده باشم خوشحالم که در نتیجه ی نهایی بازی تاثیری نداشت.
هوشنگ نصيرزاده: روي عباس آقايي پنالتي صورت گرفت
خبرگزاری پرسپولیس : كارشناس داوري فوتبال گفت: تكل سيد جلال حسيني روي عباس آقايي در محوطه جريمه سايپا، پنالتي بود.
هوشنگ نصيرزاده در خصوص نحوه قضاوت مسعود مرادي در ديدار پرسپوليس و سايپا اظهار داشت: در صحنهاي كه عباس آقايي در دقيقه 85 وارد محوطه جريمه سايپا شد، با تكل پرقدرت سيدجلال حسيني كه از راه دور زده شده بود، سرنگون شد، اما داور دستور به اجراي ضربه كرنر داد.
وي افزود: باتوجه به مطالعه مسير حركت توپ، ميتوان اينطور گفت كه عباس آقايي قبل از سيدجلال با پاي راست خود به توب ضربه زد. به گونهاي كه مسير حركت توپ مشخص ساخت، بازيكن پرسپوليس قبل از رسيدن مدافع، به توپ ضربه زد و تصاوير تلويزيوني حاكي از آن بود كه پاي راست سيدجلال هرگز به توپ نرسيد.
نصير زاده عنوان كرد: حسيني فقط موفق شد عباس آقايي را درون محوطه جريمه سرنگون سازد؛ اما داور به دليل سرعت زياد صحنه نتوانست آن را ارزيابي كند.
اين كارشناس در مورد گل خليلي كه در وقت هاي تلف شده به ثمر رسيد، اظهار داشت: گل محسن خليل دقيقا در زمان قانوني اتفاق افتاد. داور 4 دقيقه وقت اضافه اعلام كرد كه مدت يك دقيقه و 28 ثانيه آن براي مداواي واعظي تلف شد.
استيلي: خطا روي آقايي صد در صد پنالتي بود
مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به نظر مرادي احترام ميگذارم؛ اما خطا روي عباس آقايي صد در صد پنالتي بود.
حميد استيلي اظهار داشت: مقابل سايپا يكي ديگر از بازيهاي سخت ليگ را تجربه كرديم. حريف ما نشان داد كه هنوز تيمي مدعي براي قهرماني در اين فصل ليگ برتر است. در نيمه اول عالي بوديم و ميتوانستيم به گل برسيم. در نيمه دوم اما ميانه ميدان را به حريف داديم؛ ولي با چند تعويض مناسب بازي را بار ديگر در دست گرفتيم و با افزايش فشار در 10 دقيقه پاياني به گل رسيديم. ثابت كرديم پرسپوليس تيمي 95 دقيقه اي است.
مربي پرسپوليس در خصوص داوري اين ديدار تصريح كرد: در پارهاي اوقات سوتها به ضرر ما بود. براي مرادي و جامعه داوري احترام زيادي قائلم؛ اما خطا روي آقايي درون محوطه جريمه صد در صد پنالتي بود چراکه بازیکن ما زودتر به توپ ضربه زد. خوشحالم كه مقابل تيمهاي صدر جدولي هم پيروز شده ايم. اين امر مديريت خوب و اعتماد صحيح بين كادر فني و بازيكنان را بيشتر از گذشته نمايان مي كند.