دوست عزیز اقا پدرام از شما خواستن که به بحث ادامه ندید!
ببینید الان این تاپیک مخصوص PS2 هست
ما توی تاپیک GOD OF WAR میریم میگن شبیه سازتوی تاپیک PS2 میایم میگن شبیه ساز و توی تاپیک شبیه ساز ها هم که میریم میگن شبیه ساز.پس لطفا این بحث شبیه ساز رو ادامه ندن دوستان در این تاپیک!
باید بگم یه شبیه ساز به هیچ عنوان اون تجربه ای رو که PS2 به آدم میده نخواهد داد.مثلا من بشینم یه جای راحت دسته های PS2 رو بگیرم دستم دوستمم کنارمه.بشینیم TEKKEN 5 بازی کنیم و کل کل کنیم و از طرفی شوک دسته های PS2 هم هر لحظه شور و اشتیاق مارو بیشتر می کنه!تا اینکه بخوایم بشینیم جلوی یه مانیتور روی یه صندلی با کیبورد یا فوقش دسته بازی کنیم(دسته های PS2 به وسیله ی رابط هایی به PC میخوره)
نکته ی بعدی اینه که هرگز مشکلات شبیه ساز ها که شامل بیرون پریدن از بازی و هنگ کردن و ... هست تمام نخواهد شد
و آخرین نکته برتری به کاملا محسوس PS2 هست.مطمئنا به هیچ عنوان کیفیت بازی های PS2 بر روی PC به PS2 نخواهد رسید
درباره ی PS3 هم باید بگم اونا اگه می تونن اول PS3 رو کپی خور کنن لازم به ساختن شبیه ساز نیست!شما هم مطمئن باشید هیچ وقت این اتفاق نمیفته
بنده قصد بی احترامی ندارم دوست من
شما هم دوست عزیز من هستید
ولی واقعیت حاشا نداره
مطمئنا هر کسی بگه شبیه سازPC بهتره PS2 رو تجربه نکرده.پس بهتره این رو به خودمون تلقین هم نکنیم
بعضی وقتا پذیرش واقعیت سخته ولی آدم باید تحمل شنیدن واقعیت رو داشته باشه هرچند بر خلاف نظرش باشه.
از همه و مخصوصا از شما معذرت خواهی می کنم دوست عزیز
امیدوارم منو ببخشید
موفق باشید