بفرمایین. اینم از سیو بعد از صحنه های آهسته دوم مبارزه با تی رکس...نقل قول:
Printable View
بفرمایین. اینم از سیو بعد از صحنه های آهسته دوم مبارزه با تی رکس...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا ازت ممنونم
بازی رو برای دانلود ندارین
اینجا درخواست بدین:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=56372&page=497
سلام.
ببخشید، من یه عادتی دارم ، که بازی رو فقط برای گیم پلیش بازی نمی کنم و داستانش هم برام مهمه.
اون وقت توم ریدر لجند رو بازی کردم. ولی انیورسری رو نه.(و به یه سری دلایل نمی خوام هم که بازی کنم.)
می دونید خلاصه ی داستان انیورسری رو از کجا می تونم گیر بیارم؟
چون یادمه می گفتن اندر ورلد ادامه ی لجنده و توش سوالای که توی انیورسری پیش میاد رو هم جواب می ده.
من توی مرحله ای که یه ابشار هست گیر کردم.3تا چرخ دنده میخواد.من 2تاشون رو گیر اوردم اما سومی کجاست؟؟؟رفتم بالا یه دستگیره رو کشیدم یه دری زیر اب باز شد اما نمیدونم در کجاست؟؟؟کمکککککککک
چون مشخص نکردین چرخ دنده دوم رو در کجا پیدا کردین بنابراین هم آدرس دومی و هم سومی رو میگم:نقل قول:
- برای پیدا کردن یکی از چرخ دنده ها باید خودتون رو به بالای آبشار برسونین و سپس مسیر رودخونه رو ادامه بدین. در آخر مسیر به چرخ دنده میرسین.
- بعد از نصب چرخ دنده اول, مسیر سمت راست رو ادامه بدین... در نهایت بعد از کلی طی کردن مسیر و مبارزه با تی رکس به چرخ دنده دیگر دست پیدا می کنین.
اقا یعنی هیچ کسی نبود به من کمک کنه؟
یه پاراگراف توضیح هم کلی ممنونتون می شم.
فقط بگید چقدر از نظر داستانی به ورژن قبلی مربوطه. چون یادمه ادامه ی لجنده نه انیورسری.
تو انیورسری چی شد؟
داستان بازی به درخواست کاربر 88x88 در تاپیک قرار داده شد...
Tomb Raider: Anniversary قسمت دوم از یک سه گانه بوده که Tomb Raider: Legend قسمت اول این سه گانه و Tomb Raider: Underworld قسمت سوم این سه گانه می باشد. این بازی در حقیقت همان اولین بازی از سری Tomb Raider است که سال 1996 منتشر شده بود و در سال 2007 بازسازی شد.
داستان:
- در سال 1945, در نیو مکزیکو, بمبی منفجر شد که شهر را نابود کرد. بنای کریستالی عجیبی نمایان گردید و از این بنا یک موجود بالدار عجیب خارج شد. در سال 1996, کلکته, شخصی خود را لارسن کانوی (Larson Conway) به لارا (Lara) معرفی می کند و می گوید برای کسی به نام ژاکلین ناتلا (Jacqueline Natla) کار می کند, کسی که ارزو دارد لارا قطعه ای از یک گنجینه به نام Scion را برایش پیدا کند و این قطعه در کوهستانهای پرو قرار دارد.
- در کوهستانهای پرو, لارا مقبره ای که متعلق به خدای کوالوپک (Qualopec) است را پیدا می کند. او پی می برد که کوالوپک یکی از سه پادشاهیست که در آتلانتیس حکومت می کرد. لارا یکی از سه قطعه Scion را پیدا می کند, اما متوجه حرکتی از طرف مجسمه کوالوپک می شود و در حالی که مقبره نابود میشود لارا به سرعت از آنجا فرار می کند. کمی بعد لارا با لارسون مواجه می شود که سعی دارد تکه Scion را از او بگیرد. بعد از ملغوب شدن لارسون, لارا پی می برد که ناتلا شخصی به نام پیر دوپونت (Pierre Dupont), که باستان شناس دیگری است را برای پیدا کردن قطعه دیگری فرستاده است. لارا شبانه وارد دفتر ناتلا شده و متوجه می شود که قطعه دیگر از Scion در یونان, صومعه فرانسیس اسیزی می باشد.
- لارا به سمت یونان راهی شده و قطعه دوم را در اعماق یک معبد پیدا می کند. در حالی که لارا تابوت خالی تیهوکان (Tihocan), خدای دیگری را مشاهده می کند, پیر هم از راه میرسد. بعد از اینکه پیر قطعه را از لارا گرفته و سعی دارد که محل را ترک کند بدست مجسمه های احیاشده سنتار (Centaur), ظاهر اسب اما سر انسانی, کشته می شود. لارا بعد از شکست دادن مجسمه ها و جفت کردن دو قطعه Scion وارد خیالی شده و مکان سومین و آخرین قطعه که مصر, وادی پادشاهان می باشد را مشاهده می کند.
- لارا به مصر سفر کرده و قطعه سوم را سرانجام بدست می آورد. بعد از قرار دادن هر سه قطعه کنار هم, لارا این بار وارد خیالی می شود که واضح تر است. دو خدای تیهوکان و کوالوپک در حال حکم دادن برای نفر سوم هستند که مشخص شده ناتلا است. به خاطر استفاده نادرست طلسم Scion و خیانت به دو پادشاه دیگر حکم به زندانی شدن او در یک زندان کریستالی شکل گرفته می شود.
- بعد از اینکه لارا از خیال بیرون می اید, خود را اسیر سه همراه ناتلا دیده و ناتلا Scion را بدست می آورد. لارا فرار کرده و با موتور خود را به قایق ناتلا می رساند و در قایق او مخفی می شود. لارا, ناتلا را تا معدنی متروک در یک جزیره دنبال می کند و لارسون را که سعی می کرد جلوی او را بگیرد بر خلاف میلش می کشد. لارا سپس با دو همراه دیگر ناتلا, کولد (Kold) و بچه (Kid) مواجه شده و در یک کشمکش از دست آنها هم راحت می شود. لارا به بالای هرم آتلانتی رفته و با ناتلا رو به رو می شود.
- لارا می فهمد نقشه ناتلا این بوده که سپاه آتلانتیس را زنده کند. ناتلا سعی می کند لارا را قانع کند که جلوی او را نگیرد و لارا هم مانند او فناناپذیر باشد. لارا در پاسخ به Scion شناور در هوا شلیک می کند و ناتلا هم به سمت لارا حمله ور می شود که در نهایت ناتلا به داخل مواد مذاب سقوط می کند. لارا با فکر اینکه ناتلا مرده, سعی می کند فرار کند که با غول جهش یافته ایی در مسیرش روبه رو می شود و سرانجام این غول هم به داخل مواد مذاب سقوط می کند. او به زودی با ناتلا که بسیار خشمگین است و ظاهری جدید پیدا کرده است مواجه می شود. لارا ستونی که تکیه گاه هرم است را بر روی ناتلا متلاشی می کند و ناتلا هم زیر آوار هرم گیر می کند. لارا هم فرار کرده و با قایق ناتلا از جزیره دور می شود.
منبع:
EN.Wikipedia.org/wiki/Tomb_Raider:_Anniversary
من اینجا گیر کردمممممممممممممممم.
نمیدونم باید چه غلطی بکنم؟؟؟؟الان تو یونان هستم فکر کنمممممم
همون مرحله ای که همش خرابه هست و باید یه در رو که از چهار تا قفل ساخته شده باز کنیم....2تاشو باز کردم...اینجا رو نمیدونم باید چه کار کنم...دو تا دستگیره بود کشیدمشون...یکیش باعث شد یه دریچه باز شه و یه تیکه تخته بیاد بالا که اونم گیر کرده به یه سنگی رو اب نمیاددددد...تو رو خدا اگه متوجه شدین که من کجام کمک کنیددددددددددد......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.imageurlhost.com/images/jkj1y1skd0esmun146e.jpg