270 تومن. قیمت دقیق رو ندارم.نقل قول:
Printable View
270 تومن. قیمت دقیق رو ندارم.نقل قول:
سلام نمیدونم چرا واسه ی من کم حساب میشه من حتی گهگاهی فایل 7 مگابایت دانلود کردم ولی شاید 100 تومن بندازهنقل قول:
فکر میکنم تو اهواز سیستماش قاتی شده الان حدودا 2 ماهی هست که انقدر ارزون حساب میشه و سرعتشم عالی شده.
Zedge هم که خیلی وقته بستن نامردا.
با هر ***** شکنی هم که میرم تا میخوام یوزرمو Sing in کنم فری میبندنش نمیزارن تا اقلا بیاد بالا.
پسر خوش به حالت ...من هر روز با اون کده بدهیمو چک میکنم...عین فشفشه میره بالانقل قول:
حتی بعضی موقع ها که صحبت هم نمیکنم زیاد میشه ...چه برسه 7 مگ دانلود کنم..
فکر کنم اون موقع باید خط رو بفروشم صورتحسابو تسویه کنم
سلام دوباره
ساعت اس ام اس به روش بی نمکی حل شد تایم زون رو گذاشتم رو ایتالیا تقریبا درست شد
من از کیفیت هدفون این گوشی زیاد راضی نیستم این دستم یه کا 750 داره به مراتب تو مگا باس صدای نرمال تر و پر بیسی میده
شما برای گوشیتون هدفون نخریدید(بنظرم از کیفیت پایین هدفون این ایر تو پکشه) بنظرتون چه هدفونی بخرک کریتیو 630 خوبه
به مشکل دیگه رنگ دکمه منو داره میره
بله متاسفانه اگه مواضبش نباشین رنگ دکمه C و منو زود میرن این خودش یه ضعفه داخل این گوشی.نقل قول:
:8:نقل قول:
آره بی شرف خیلی میندازه
قبلنا این طوری بود ولی الان اینجا خوب شده ولی میدونم اینجا خوب شده ماله اینه که سیمکارت های 0936 رو بفروشه.
راستی ماله تو دائمی هستش؟
راستی طرح قرمز رو انتخاب کردی؟
بس که با ناخن این دکمه رو فشار میدننقل قول:
منم باشم رنگم میره
آره دائمیه ولی امروز معامله کردم 85 تومن...آخه بردم بفروشم به هر کی گفتم نمیخریدنقل قول:
بردم علاالدین یارو گفت 45 تومن میخرم:18:
از شرش راحت شدم
آقا بالاخره تنظيمات جيميل رو واسه ي گوشي و همون ميل باكس گوشي فهميدم...
اينم لينكشه هر كي ميخواد بره ...
خيلي باهال توضيح داده...
اينم لينكش...
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=22634&highlight=%D8%AA%D9%86%D8%B8%D9%8A%D9%85%D8%A7%D8%AA+gmail