بله عزیز pc نمیتونه بخونه. باید نرم افزار نصب کنی. چرا!!؟ عیبی نداره انشالله که موفق میشی در دانلودش.:20:نقل قول:
Printable View
بله عزیز pc نمیتونه بخونه. باید نرم افزار نصب کنی. چرا!!؟ عیبی نداره انشالله که موفق میشی در دانلودش.:20:نقل قول:
@Mc Kenzi
خوب این یه سیمه تقویته.تا اونجایی که خاطرم هست فیلمبرداری رو تقویت میکنه.و زمان رو نا محدود.
فرصت ندارم الان تستش کنم ولی قول میدم سیم سالم باشه چون قبلا باش کا کردم.
آموزش از یکی از دوستانه قدیمی هستش. عذر خاهی میکنم برایه به خاطر نیاوردنه اسمه منبع.
تقويت فيلمبرداري V3x
حتما میدونید یکی از نقطه ضعفهای V3X کیفیت پایینفیلمبرداریشه که معمولا خیلی پرش داره و تقریبا چیزی معلوم نمیشه. با استفاده ازروش پایین میتونید تا حدود زیادی این ضعف رو بپوشونید. امتحان کنید واقعا تازه میشهبهش گفت فیلمبرداری .....
تو برنامه LeaderGL FlexEditor از منوی strument گزینه seem explorer رو انتخاب میکنیم .
تو صفحه که باز میشه تو قسمت load دکمه From file رو بزنید و این فایلی که دانلود کردید رو باز کنید.
کد:http://www.sharemation.com/ruzbahansoft/004e_0001.seem
بعد تو قسمت save جلو seem بنویسید 004e و جلو record بنویسید 0001 و بعد دکمه to phone رو بزنید. بعد از save شدن seem تو گوشی حالادکمه restart رو بزنید تا گوشی روشن و خاموش بشه .
قبل از انجام این کار یه بک-آپ از seem گوشیتونبگیرید به این صورت که تو قسمت load جلو seem بنویسید 004e و جلو record بنویسید 0001 حالا دکمه from phone رو بزنید و منتظر باشید تا seem از گوشی لود بشه. وقتیلود شد تو قسمت save دکمه to file رو بزنید و با اسم 004e_0001 سیو کنید. اگهاحیانا به مشکلی برخوردید به همین روش بالا عمل کنید منتها به جای فایل دانلود شدهاین فایل بک - آپ رو باز کنید.
لطفا به مراحل دقت کنید ممنون.
corvette عزیز واسه غوندن پسوند mp4 با خیلی از نرم افزارها امتحان کردم نشد در ضمن یک مانستر پک دیگه بده این یکی رو نمیتونم دانلود کنم تقریبا تا 81% میره بدش دیگه قاطی میکنه و بالاتر نمیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
corvette عزیز یه نگاه بنداز به این مانستر پک نظرتو بگو به نظره من که بد نیست چون با اون یکی مشکل پیدا کردم میخوام اینو دانلود کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز ممنونم از لطفی که بمن داری . اینم یه عکس از صفحه اول گوشیم . همونطور که می بینی سمت چپ صفحه از بالا تا پایین یه منوی مزاحم وجود داره که می تونم برات بگم شامل چه آیتماییه :
1 contacts
2 calls
3 massage
3 events
4 و دوتا آیکن دیگه که یه سری انتخابهای جانبی داره و مربوط به شرکت ساپورت کننده ( درمورد گوشی من شرکت orange ) هستش . مثلا با ok کردن روی آیکن اول یه منوی کشویی ازش باز میشه که شامل contacts و add contact هست و اگه هرکدومو ok کنی میره به همون قسمت . خیر سرش مثلا یه جور shortcut هست اما همونطور که می بینی روی عکس والپیپرمو میگیره و نوشته ها رو میندازه گوشه بالای سمت راست صفحه ؛ خلاصه بدجوری ضدحاله .
دیروز بردمش علاءالدین و بین اونهمه مغازه فقط یه نفر فهمید و گفت این یه فلش مربوط به شرکت orange هست و فقط در صورت فلش کردن گوشی از بین میره . البته نمی دونم درست گفت یا نه .
آقا ممنون میشم یاری کنی ؛
راستی یه سوال : من تو جعبه ی گوشیم cd ندیدم ؛ از فروشنده هم پرسیدم گفت سی دی نداره ؛ درسته؟؟؟
قربانت .
شرمنده که عکسه بزرگ شد !!!
ببخشین ؛ یه سوال دیگه :
اگه شما هم مثه همین فردی که بالا گفتم تنها راه حل رو تو فلش کردن گوشی می دونی ؛ لطفا نحوه فلش کردن رو بگو یا لینک نرم افزارشو بذار چون اصلا با این کار آشنایی ندارم. بازم ممنون
یاعلی
دوست عزیز به نظر من اون مغازه دار درست گفته در مورده cd مدلهای قدیمی که ماله سنگاپور بود همه cd داشت اما اینایی که المان میزنه شانسی cd داره در مورده فلش کردن باید بگم که عجله نکن دوست عزیز مسیر زیر رو برو menu>tools>shotcut شاید بشه درستش کرد در ضمن اگه خودت دوست داری فلش کنی باید بگی که بوت لودر گوشی چنده؟ واسه اینم باید گوشی رو خاموش کنی و دکمه های#* رو نگاه داری و گوشی رو روشن کنی یه صفحه مثل صفحه داس میاد که اون جا ورژن بوت لودر رو نوشته
گوشی V3x من تنظیمات Gprs رو دریافت کرده ولی کانکت نمیشه لطفا یک نفر راهنماییم کنه ممنون
Anti_girl همشهری عزیز اگه هستی جواب من وبده