پیام شما رو که دیدم ، منم زنگ زدم شاتل برای دریافت سرویس VDSL
که گفت مودم رو خاموش کن و بعد تست کرد ، موضوع جالبش اینجا بود که من با گوگل مپ فاصله بین منزل و مرکز مخابرات رو اندازه گرفته بودم که بطور واقعی و کوچه به کوچه ، سه کیلومتر هست ، ولی کارشنانس گفت من اندازه گیری کردم 1600 متر نشون میده به من .
هیچی دیگه گفت نمیشه و سرویس VDSL تا 500 متر فاصله به مرکز مخابراتی رو عالی جواب میده و تا 1000 متر رو هم فقط جواب میده اما دیگه عالی نیست.
البته جوابی که پشتیبانی به من داد با جوابی که یک وب سایت محاسبه لینک به من داد ، حدودا یکی بود و واسه همین شما بدون زنگ زدن به پشتیبانی هم میتونید مقدار تقریبی فاصله خودتون تا مخابرات رو بدست بیارید و متوجه بشید میتونید VDSL بگیرید و یا نه .
و اگه این امکان وجود داره کیفیت خط شما تا چه اندازه است .
روش محاسبه :
وارد تنظیمات مودم خودتون بشید ، از بخش وضعیت اینترنت / Internet Status یا DSL Status مقدار Line Attenuation را بر حسب dB برای Downstream پیدا کنید .
اون وقت مقدار پیدا شده را داخل سایت زیر قرار دهید ، (بدون دست زدن به مقدار پیشفرض افت سیگنال در طول مسافت) دکمه Calculate را بزنید و مقدار فاصله تقریبی خودتون تا مرکز مخابرات را مشاهده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن با همین محاسبه ساده ، شما می توانید حداکثر سرعت دانلود با استفاده از VDSL را در صورت برقراری این سرویس روی خط خودتون مشاهده کنید.