بچه هایی که خطشون فیبر هست می تونن بگن شبانه چقدر دانلود می کنن؟ من نهایتا شبی 1 گیک دانلود می کنم؛ یکم گیج شدم!
Printable View
بچه هایی که خطشون فیبر هست می تونن بگن شبانه چقدر دانلود می کنن؟ من نهایتا شبی 1 گیک دانلود می کنم؛ یکم گیج شدم!
سلام دوستان سال نو مبارک، برای کسی حجم دانلودش برگشته؟ برای ما که هیچ خبری نیست!
دوستان الان من 28 اسفند چک کردم میگم چرا حجمم تمام شده نگو نامردا از ساعت 5 کم شده حتی 6
اینم عکس که نگین دروغ گفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی واقعا یک دزدی هست خودتون قضاوت کنید!!!!
منظورتون اینه که دیسکانکت میشه؟نقل قول:
دررابطه با این حجم ها که برگرده من زنگ که زدم گفت 100 % نیست ! گفتم یعنی چی 100 % نیست ؟! بعد گفت یه لحظه گوشی دستتون باشه ! صداش پشتِ خط میومد از یکی پرسید که اینا صددرصده یا نه بعد طرف گفت آره :)) بعد اومد گفت بعله آقا صددرصده فقط بعدِ تعطیلات برمیگردونیم بهتون ... :/
دررابطه با این حجم ها که برگرده من زنگ که زدم گفت 100 % نیست ! گفتم یعنی چی 100 % نیست ؟! بعد گفت یه لحظه گوشی دستتون باشه ! صداش پشتِ خط میومد از یکی پرسید که اینا صددرصده یا نه بعد طرف گفت آره :)) بعد اومد گفت بعله آقا صددرصده فقط بعدِ تعطیلات برمیگردونیم بهتون ... :/
بهشون میگفتین خسته نباشید تا اون موقع 100 بار شارژ میزنیم خودمون دیگه....
عجب کلاه برداری ها نه به روزهای اولشون نه الان دوستان من با بعث در روز سرعتم 1 مگابایت میرسید خیلی کلاه برداری میکنن واقعا...
دوستان من دیشب بیدار بودم و اینکه از ساعت 1 جدید بزنید تا 4:30 دقیقه و از نت رایگان فعلا استفاده کنید بهترین راه هست، گفتم بگم که دیگه کس دیگری دنبالش نره.
حجم من تموم شده بود.(به خاطر تغییر ساعت این گلدنتی ها بخوانید اسکل ها)
بعد چهار شنبه شبش تا جمعه عصر من اینترنت نداشتم و نمی تونستم شارژ کنم.یعنی سیستم سارژ حجم این ها هم خراب بود.تلفنی زنگ میزدم میگفتن که شما کاری نمی تونید بکنید.امور مشترکین هم تعطیل
من که سه شنبه می خوام برم رگولاتوری تو خیابان فلسطین تا شاید اونا بتونن کمکی کنند به من.
دوستان من دیشب بیدار بودم و اینکه از ساعت 1 جدید بزنید تا 4:30 دقیقه و از نت رایگان فعلا استفاده کنید بهترین راه هست، گفتم بگم که دیگه کس دیگری دنبالش نره.
الان شبانه 1 تا 7؟؟؟ یا تا 6؟؟؟
والا ما خودمون هم موندیم که چه زمانی هست.