داداشه من تو گرین کار میکنهنقل قول:
- :n20:
Printable View
داداشه من تو گرین کار میکنهنقل قول:
داداش شما مشکلت حل شد؟ تونستی بازی کنی؟نقل قول:
خوش بحالت:n02:نقل قول:
داداشه من تو گرین کار میکنه
شما این link ببین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو از TOMSHARDWARE گرفتم .تقریبا بهترین سایت باسه سختافزاره.مال ۲۰۱۴ هست.
بهترین گرافیک کارتا تو اون range قیمتی هست که زده.اگه میخوای گرافیک کارت خوب تو سیستمت بزاری یکی از این ها رو بگیر.فک کنم 7770 از نظر قیمتی به ۷۷۵۰ نزدیکه ولی بهتره.r7 260 x هم ۷۰-۸۰ تومن گرون تره ولی یه سرو گردن بالاتره.بعرشم فک کنم با این گرافیک کارتهای amd سیپییو هم amd بگیری بهتره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای نقطه چین بازیسنتر بذارید
داداش لينكت مشكل داره اصلاحش كن:15:نقل قول:
لول رو تو 8 نصب کردم و از کپی ویندوز ایکس پی استفاده کردم برای جایگزینی
الان که زدم برای پچ اخر 1 گیگ رو داره دانلود می کنه :n04: تازه امیدوارم همین باشه و بیشتر نشه:n04:
سلام به همه . دو تا خبر دارم .
اول . هنوز دی سی میشه .
دوم . بعد از دی سی دیگه کرش نمیکنه و میشه وصل شد . فقط از درست بودن تمام تنظیمات از جمله مودم و کامپیوتر مطمئن شین .
راستی تازه فهمیدن dns هم با پورت udp کار می کنه . پس کسی قرار نیست این پورتو ببنده .
شاد و صبور باشید .
Sent from my HTC Z560e using Tapatalk
اگر کسی میدونه این ارور چیه خوشحال می شم بدونم . از تو لاگ های لول درواوردمش . احتمالا دلیل دی سی باشه
Unknown enet disconnected
Sent from my HTC Z560e using Tapatalk
منبع خبر؟ فهمیدن؟ زیرساخت فهمیده؟ :n02:نقل قول:
جمله "زیرساخت فهمیده" آرایه متناقض نما داره :n09:
صحت خبر تایید نمیشه! ریکانکت نمی تونم بشم هنوز ((ولی softether دوباره کار میکنه و پینگم اومده پایین! (خوب نشده ولی دیگه رو 400-500 هم نیست))) بازم قطع میشه! دوستان من با softether وقتی tcp انتخاب میکنم هم قطع میشه کسی اطلاعات داره در این زمینه؟
ultra rapid fire تا کی هست؟ میتونید co-op بزنید زیر 10 مین تموم میشه فرست وین هر روز ای پی شو بگیرید!
دوستان اینجور که من شنیدم میگن یکی از کابلای فیبر نوری مخابرات قطع شده حالا راست و دروغشون به خودشون مربوط یه سری از دوستام دارن بدون هیچ مشکلی بازی میکنن...
(14 روز طول میکشه یعنی یه کابلو درست کردن!)