Behroooz عزیز
بلك فاكس عزيز كلاس چندمي ؟
پیش دانشگاهی
اخرين فيلمي كه ديدي؟
فکر کنم رئیس بزرگ بود
ممنون
بهروز .
Printable View
Behroooz عزیز
بلك فاكس عزيز كلاس چندمي ؟
پیش دانشگاهی
اخرين فيلمي كه ديدي؟
فکر کنم رئیس بزرگ بود
ممنون
بهروز .
majid-ar عزیز
سلام.خوبی؟
با اجازه بزرگترا بله
یه توضیح درباره آواتورت میدی؟اولین بار که دیدمت آواتورت خیلی برام عجیب بود!
ای بابا ، این کجاش عجیبه ؟ به این نازی . این شخصیتیه که خودم طراحی کردم و تو بعضی از فلش هام ازش استفاده می کنم ، خیلی هم دوستش دارم
به نظرم اوایل کم میامدی توی متفرقه ولی یهو زیاد شد.چی شد که اینجوری شد؟
خوب اول باید پایه های حضورم تو فروم رو محکم می کردم ، بعد از این که یکی از کاربرای فعال گرافیک ( فلش ) شدم و با چند تا از مدیر ها دوست شدم ، دیگه با خیال راحت اسپم بازی تو متفرقه رو شروع کردم ( برداشت منفی و پارتی بازی و اینا نشه ... :دی )
راستی تکلیف رو مشخص کن.18 سالته یا 19 سال؟(توی پروفایلت زده 18)
18 تموم شده رفتم تو 19
دوتا سوال آخر
خدا واسه چی انسان رو آفرید؟
تا از خدا بپرسه چرا منو آفریدی !!
بخاطر این که رو زمین جانشین داشته باشه
انسانا باید توی این دنیا به چی برسن؟
به کمال و کمال راهیه که برای هر انسان متفاوته ولی غایتش یکی میشه .
ممنون.
Behroooz عزیز
تا حالا به كف سراب نيلوفر با عينك قواصي نگاه كردي؟
نه ، تو نگاه کردی ؟ من یه بار بچه بودم تا وسطاش شنا کردم ، بعد بابام وقتی حواسم نبود زیر آبی اومد و یهو پام رو گرفت و کشید پایین . حالا فکر کن بچه ی 7 ساله چه حالی میشه ؟ از اون به بعد دیگه تا وسط سراب شنا نکردم
فكر ميكني روزي برسه كه معتاد بشي؟
نه ، من بچه خوبیم . از این کارای بد بد نمی کنم
چرا اينقدر سيگار ميكشي؟
من و سیگار ( واو مباینت ) . شما کی دیدی من سیگار بکشم ؟
از گربه خوشت مياد؟
آره ، دارم یکی . کلا تا حالا بیشتر انواع حیوانات خانگی رو داشتم و سر این موضوع همیشه با مادرم حرفم میشه
چرا از سربازي معاف شدي؟
کف پام آسفالته ، نه ، یعنی تخته !
به نظرت اين تاپيك چه نقطه ضعفي داره؟ ( البته بجز من )
خوب به نظر من همش نقطه ضعفه !! فقط منم که نقطه قوتشم !!
ولی خوب اصلا تو انجمن های دیگه کسی این تاپیک رو نمیشناسه ، تبلیغات فقط
Greatone عزیز
فهمیدی تایپیکت برای چی رفت ترش؟ ( محله ی متفرقه )
چون بعضی از شرکت کننده ها اصلا با رل پلیینگ آشنا نیستن . واقعا متاسفم
w0rm عزیز
سلام؛
خوب هستي ؟
به مرحمت شما
چرا سربازي معاف شدي؟
کف پام آسفالته ، یعنی تخته ( نیست خیلی حافظه دارم ، دقیقا جوا بهروز رو به تو دادم نفهمیدم !! )
گفتي 19 سالته!در چند سالگي معاف شدي؟ :5:
در همین سالگی
الان داري چيكار ميكني؟ (از لحاظ درس خوندن)
منتظر نتایج تکمیل ظرفیت هستم ، خودم آی تی قزوین قبول شدم ( آزاد ) . ولی نرفتم . سراسری هم همه ی انتخابام تهران و اصفهان بود ، به خاطر این مردود شدم . رتبه ام تو کنکور شد 5 هزار و خورده ای
دوست داشتي اينو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به كي كادو بدي؟
به عمو پورنگ
چي شد كه تصميم گرفتي فلش كار كني؟
از بچه گی دوست داشتم کارتون هایی رو که می بینم ، خودم بسازم و ادامه دادم تا فلش کار شدم . اوایل که فلش نبود با فتوشاپ فریم به فریم درست می کردم . قبل هم هر فریم رو می کشیدم و بعد اسکن می کردم و gif می کردمش . هنوز فریم هایی رو که برای اولین انیمیشنم کشیدم ، دارم
فعلا..:46:
ali-07 عزیز
چرا توی این فروم عضو شدی ؟
کاملا اتفاقی . می خواستم فایل دانلود کنم ، لینکش رو در صورتی که عضو می شدم بهم میداد ، منم عضو شدم و باقی قضایا ...
دوست داری چیکاره شی؟
مهندس فناوری ارتباطات
دوست داری اینجا چیکاره شی؟
مدیر انجمن فلش ( اگه سینا جان قبول کنه و راضی بشه که فلش رو از گرافیک جدا کنه )
پاکر عزیز
سلام
خوبی؟
روباه سیاه صدات می کنم ناراحتت می کنه؟:31:
نه ، اصلا
خب چی کار کنم مثلا!:27:
من که گفتم ناراحت نمی شم ، پشه هوا کن !
بریم سر سوالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. میگم یو فهمیدی بالاخره سر سویش(SwiSH) چه بلایی آوردن که شد سویش مکس؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه والا ، دیدم اسمش کوتاهه ، خیلی خیته ، عوضش کردن
2. گفتی فلش بهتر از سویشه، چرا؟! سویش به اوون خوبی چرا می زنیش؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول فلش بود ( قبل اسویش ) حالا هم از همه نظر کامل تره ، در ضمن اسویش به خاطر راحت طلبی هایی که به کاربراش ( مثل افکت های آماده ) میده ، معروف شده . ولی فلش تو طراحی و اکشن نویسی و ... خیلی از اسویش سر تره .
3. نظرت درباره ی اخطارای Antonio چیه؟! به قوله مجید انتر-د-لاو پوز ما رو زد!:happy:
خلایق هر چه لایق !! همین جا در صورت عواقب بعدی ، این گفتم رو تکذیب می کنم
4. چرا نایتمر بن شد؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ر ک جواب بالا
5. یو فهمیدی این نکته ی توی امضای من چیه؟! صندلی-نشین قبلی که ندونست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اشتباه رو نمیگما نکته رو میگم!)
نکته اش اینه که این یارو که داره فوت میکنه ، شش های قوی ای داره که 24 ساعته داره فوت می کنه ، در ضمن غدد پعلوی فکش هم باد کرده ماشاالله
6. شعرات خیلی باحالن و با وزنن، به نظرت چرا دانش آموزای ریاضی این همه با استعدادن؟:happy:
برید از اونا بپرسید که شنیده ها رو دیدن ( به نکته توجه کردی ) ولی از شوخی گذشته یه استعداد ذاتی تو همشون هست . ماماناشون براشون باید اسفند بریزن تو آفتابه :پی
7. بهترین آهنگی که شنیدی و روت تاثیر گذاشته (منظور نه اینکه منقلبت کنه بلکه راه زندگیت رو عوض کنه یا توی روحیات اخلاقیت و... تاثیر بذاره) رو بگو! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا با همچین آهنگی برخورد فیزیکی نداشتم
8. این تیکه از کدوم آهنگ EMINEM هستش؟ (چقدر تابلو!:13:)
آهنگ "چقدر تابلو"
You better lose yourself in the music
The moment you own it you better never let it go, oh
You only get one shot, do not miss your chance to blow
Cuz opportunity comes once in a lifetime, yo
You better
9. آهنگ سوال 8، ویژگی سوال 7 رو داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمنه
10. اگه این آهنگ رو گوش ندادی، الان دوست داری که گوش بدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط پارسی ، اووووکی ؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بی ربط بود I'm sorry:happy:
خدا ربطش بده ، من چی کارم !
ایشالا موفق باشی:11:
cityslicker عزیز
سلام بلاک فوکس عزیز
منم سلام
خوبی که؟
یه عالمه !!
والا نمی دونم چه سوالی ازت بپرسم که خدا رو خوش بیاد
بس که شیطونی؟
چشم نخوری ایشاالله ای ، بزنم به تخته ای ، چیزی ...
ولی یه شیطون گل؟؟
تپل مپل
آیا شده توی زندگیت کاری بکنی که روت نشده باشه تعریفش کنی؟
آره ، یه بار سرم رو گذاشته بودم رو شونه های ... و دماغم رو با لباسش پاک کردم ، خیلی کیف داد
بازم میام
قدمت رو چشم من و جیب بابام ( قبض تلفن )
antonio666 عزیز
يك سوال حساس
چند تا gf داري؟
از هر کدوم یکی
mehdi_vsgh عزیز
این شعر را خودت سرودی یا سفارش دادی به محمدجاوید (شاعر انجمن!!) :دی
همش رو خودم سرودم ، محمد جاوید کیه ؟ منم منم پادشه مملکت شعر منم ...
به نظرت سوال بالایی من خیلی مسخره به نظر نمیاد؟
مسخره با طعم سوء تفاهم
از روحیاتت بگو.....به نظر بچه شوخ طبعی هستی!!
شوخ طبع که هستم ، دو هفته ای که همین تابستون رفته بودیم حج ( یادش بخیر ، حج دانش آموزی ) همه کاروان باهام رفیق بودن . چه قدر این عرب ها رو اذیت کردیم و خندیدیم و خندیدیم . کلی خاطره دارم از این سفر
گفتی اهل کرمانشاهی....تاحالا این بهروز و ووکمن را از نزدیک دیدی؟
تا حالا مفیوض نشدم ، قرار می ذارن ولی نمیان نامردا .
میدونی چرا اسمت شده محمدحسین....(مثلا من میدونم دلیل اینکه پدر و مادرم اسممو مهدی انتخاب کردن چی بوده!!) آیا شما هم میدونی دلیلشو؟
محمد حسین اسم عموی بابام بوده که شهید میشه ، پدرم وقتی بچه دار میشه این اسم رو روی بچه اولش میذاره که اون بنده خدا هم تو 6 ماهگی در اثر تصادف فوت می کنه و بعد من به دنیا میام و اسم من میشه محمد حسین .
نظرت راجع به جملهای که تو امضامه چی بید؟
اینم یه جور سرکاریه جدیده ، خدا بهت ببخشه پسرم