شبانه هم همین طوری هستش؟نقل قول:
Printable View
شبانه هم همین طوری هستش؟نقل قول:
قطعا بنده هم وقتی یکی از دوستان از سرعتش راضیه و از اون عکس و سند میزاره خیلی خوشحال میشم و امیدوار میشم که پس شاید اوضاع داره کمی بهتر میشه و بر منکر این خوشحال شدن لعنت.همونطور که گفتم فقط به خاطردرخواست دوست دیگرمون جناب hoseinsps بود و چون ایشون گفته بودند از وقایع عکس بگذارید خواستم که مراحل کاری رو که قبلا توضیح داده بودم مصور بزارم و بعدش هم باز همونطور که گفتم سوالی بکنم از اساتید با توجه به عکسها که چرا این speedtest.net نتایج رو با سرورهای مختلف به صورت متفاوت نشون میده؟که کسی جواب نداد متاسفانه.نقل قول:
لزومی نداره هی پشت سر هم اینهمه عکس بذاری. به همون ذکر پهنای باند شبانت در پاسخ اکتفا کنی کافیه دیگه اینقدر عکس گرفتن پیاپی و مدرک گذاشتن نمیخواد
در جواب دوست عزیزم bestinternet باید بگم اگر به عکسها توجه بفرمایید ساعت در همه عکسها هست و مشخصه که این سرعتها همش مربوط به ساعات رایگان شبانه است.حالا باز دوستان بگن چرا این همه عکس میزاری. :n02:واسه اینکه کاربران عزیز متوجه بشوند آنهم به صورت مستند که این سرعتها مربوط به ساعات رایگان است.نقل قول:
شبانه هم همین طوری هستش؟
امروز چرا انقدر اینترنت قطع میشه؟
با تشکر :n16:نقل قول:
من که زنگ زدم دقیقا همین سوالو پرسیدم ، گفت تا حالا سرویستون رو تغییر ندادین گفتم نه گفت چون کاربر قدیمی هستین از توی پنل کاربری فقط تا 2 مگ میتونید بگیرید اما ما میتونیم! براتون تا 12 مگ سرویس رو بدیم.نقل قول:
الآن شما سرویستون چند مگ ـه ؟! تایم رایگان و غیر رایگان چقد بهتون سرعت میده ؟! چون مشهدین پرسیدم .نقل قول:
دوستان مشهدی اطلاع بدم بهتون که دو روزه اومدم پارس فقط به خاطر سرعت شبانه که بازم خیلی تفاوت نکردـه ! هفته پیش آخرین شب هایی که صبا داشتم حدود 50 60 بود سرعت الآن با همون سرویس یه مگ و پهنای باند 9 مگ حدود 70 80 میده سرعت تایم رایگانو ! پس سمت پارس نیاید که وضعیت خرابه . اینم بگم که پینگ پارس کمی از صبا بهترـه و سرعت روزانه صبا هم از پارس بهترـه ! اینم در جواب sleeplessness که گفتن اطلاع بدین .
ایشاا... مقصد بعدی های وب هستش . :n18:
من 128 دارم الان 8 سال هست که صبانتم ، شبانه الان حدود دو هفته ای میشه بین 20 تا 35 بستنش ، قبلش تقریبا 100 تا 120 بود ، قدیمترها 200 تا 230 هم داشتمنقل قول:
روزانه هم همون 120 اینا
پاسخ نمایندگی برای این مشکل اینه که پهنای باند شبانه ی عده ای رو درست کردیم و بقیه هم در آینده !نقل قول:
انشالله تا دوسال دیگه درست می شه فقط یکم صبر نوح می خواد:n19:نقل قول:
در تعجبم که افتاب از کدوم طرف در اومده که جواب درست دادند اون سری که به من می گفت دانلود شبانه ات باید 8 باشه برو خدا رو شکر کن
ممنون از دوست عزیز که در مورد پارس اطلاع دادند