زنگ زدم گفت نيازي نيست فقط گفت اس ام اس اومد پول رو واريز كنيد خدا كنه اس ام اس بياد ؛'(نقل قول:
Printable View
زنگ زدم گفت نيازي نيست فقط گفت اس ام اس اومد پول رو واريز كنيد خدا كنه اس ام اس بياد ؛'(نقل قول:
نقل قول:
من شخصا وقتی اس ام اسش میاد پولو نمی ریزم!
صبر می کنم تا پبغامش تو اون نوار بالای ecare ظاهر بشه!
20 گيگ يک ضرب دانلود کردي ؟نقل قول:
اوني که اونجاس رو که ولش کن واسه 2 مگ هم زده 1100 گيگ.
حداکثر دانلود (ايده آل) واسه 1مگ اونم اگه بدون 1ثانيه اتلاف وقت و با سرعت فيکس روي 128 توي 1 ماه ميشه چيزي حدود 316 گيگ.
با اشاره به اون خواستم بگم که خودشون دانلودو مجاز دونستند! و این ایمیل اخطار با اون در تضاده!نقل قول:
-
یه ضرب نه والا
مثلا یه فایل هفتصد مگی رو می ذارم
بعد وسطاش گاهی pause می کنم
گاهی هم کامل دانلود می کنم اما بعدش چند ساعت دان نمی کنم
اینجوری!
تو بخشی که چارت مصرفی رو نشون میدهد، برای 512 نامحدود 300گیگ حداکثر حجمی بود که نسبت مصرف حساب میکرد.
پس این قابل قبول هست که واسه 1 مگ 600 گیگ باشه.
آقا با قند شکن دانلود می کردی که اخطار اومد ؟نقل قول:
از چه سایتی ؟
از کی شروع کردی به دانلود و موقعی که روزی که اخطار اومد چند گیگ دانلود کرده بودی ؟
اگه نمی تونی اینجا بگی تو پی ام بگو از کجا و با چی دانلود می کردی و با IP چه کشوری که شاید بشه فهمید بر چه اساسی گیر می دن.
راستی شما تهرانی ؟
نقل قول:اينطوری حساب کنيم آره. منتهي ميگم همونقدر که اين سيستم اخطارشون غير منطقي هست که واسه 20 گيگ واسه کاربرها اخطار مياد. اين حجمي هم که گذاشتم بي منطق هست.نقل قول:
هرچند که کلا همه چيزشون مثل اينکه منطق نداره فعلا.
مثل اوايل که پشتيباني کلا تعطيل بود و يا اينکه تمديد بايد مودم خاموش ميشد و چند ساعت بعد روشن ميشد و يا اينکه اوايل ماه ها رو جاي شروع با کاربر با شروع ماه هاي معمولي حساب ميکردن (يعني اگه کسي فرضا 25 ام ماه ثبت نام ميکرد ، بايد پول 5 روز رو ميداد تا ماه تموم شه و بعد واسه ماه بعد از يکم پول ميداد) احتمالا اين سيستم خط مشي هم فعلا همينطوري هست ....
اگه 20 گيگ رو يک ضرب و يا توی کمتر از 2 روز دانلود کرده بودی ميشد تقريبا به قطعيت رسيد که اين سيستم خط مشي روی ميزان روزانه و توي روز های اول حساس هست......
الان شما 1مگ محدود بگيری ميتونی بدون اين مشکل ها علاوه بر حجم عادی که داری حدود 70 گيگ هم دانلود شبانه داشته باشي!!!!!!
قند شکن اينجا احتمالا کاربرد نداره.نقل قول:
چون حجم ثبت شده رو خودش ميگه 20 گيگ دانلود کرده و توي E-care هم همين حدود ثبت کرده (اين 3 گيگ شامل حجم آپلود+وب گردی هم ميشه ). اگه با قند شکن دانلود کرده بود 23 گيگ احتمالا ميشد حدود 40 گيگ.
IP هم ايرانسل اصلا نميفهمه که به قند شکن وصل شديم ، چه برسه به حدس زدن کشور.
IP رو فقط سايت هايي که واردشون شده و استفاده و از سرورهاشون دانلود کرده ميتونن متوجه شن.
این موضوع واسه محدود ها هست؟؟ یعنی سرویس های محدود ، دانلود شبانه اش هم محدود هست؟ اونم 20 گیگ؟؟؟:n04:
از کی اینطوری شده؟ من یادم میاد محدود که داشتم شبانه زیاد دانلود میکردم. فکر کنم 35 40 گیگ هم دانلود میکردم!
نه......نقل قول:
habstem قبلا محدود بوده و اين ماه نامحدود گرفته و اخطار هم گرفته.
ميگم الان محدود ها بيشتر ميتونن دانلود کنن.
حدودا یک چهارم از دانلودهام با قندشکن هم بودهنقل قول:
من روزای اولش زیاد دانلود نکردم (5-6 روز اول)
بعدش شروع کردم به دانلود
و تا روز 11م من فقط 23 گیگ استفاده کرده بودم که اخطار اومد
واقعا تو 11 روز 23 گیگ چیزی نیست که :|
آی پی هم آلمان
خودم تهران
راستی
من زیاد از سایت ها دانلود نکردم، بیشتر از طورنط رو سرورم دانلود می کردم و از سرورم واسه خودم
منتها این اواخر که مهلت سرورم رو به پایان بود، همه رو تو گوگل درایو آپلود کردم که خودم از گوگل درایو دانلود کنم...
وقتی که اخطار اومد در حال دانلود از گوگل درایو بودم !