يه سوال ديگه:
آيا اينترنت مخابرات زياد قطعي داره؟
ممنون كه جواب ميدين
Printable View
يه سوال ديگه:
آيا اينترنت مخابرات زياد قطعي داره؟
ممنون كه جواب ميدين
بستگی به منطقه مخابراتی تون داره. من مرکز دستغیب هستم راضیمنقل قول:
من وصالم خوبه؟نقل قول:
دزدی که بدونه شک میکنن!شما یه زنگ بزن پشتیبانی بگو چه خبره؟شاید دانلود های شبانه روهم توی مصرف جاری مینویسن بعد کم میکنن.ولی باز شما حتما یه زنگ بزننقل قول:
ظاهرا مخابرات سرعت دانلود شبانه رو روی 100 محدود کرده!!شما هم این مشکل رو دارید؟
چه سرویسی دارید ؟نقل قول:
والو کاکو جون من زنگ زدم میگه که نه اوکی هست سیستم کنتور انداختنمون !!!نقل قول:
خودمم گیج شدم،شبانه مگه از ساعت 1 نیست تا 7؟نمیدونم والا چجوری حساب کتابش !!جواب درست حسابی هم که نمیدن !!!
مشکل از خود بنده بود.خط نویز داشت توی روز هم سرعت پایین بود.الان دیگه مشکلی نیستنقل قول:
چرا از 1تا 7هنقل قول:
والا اینا خودشون هم به خودشون اعتماد ندارن!مثلا پسر عموم ساعت 1:05 دانلود میکرده بعد که چک کرده دیده از حجمش کم شده!من زنگ زدم پرسیدم که چرا اینجوریه؟پشتیبانی گفت که بهتره دانلود هاتون رو 1:15 یا 1:20 شروع و کنید و از اون ور هم ربع ساعت زودتر تموم کنید!گفتم مودم هم خاموش روشن بشه؟گفت بهتره که بشه این یعنی خودشون هم اعتماد ندارن به خودشون!دیگه بالاخره هر ISPی یجور میدزده باید بسازیم ظاهرا!
جدی؟البته فکر کنم همینه،نامردا من از 1:5 میزاشتم تو کنترل حساب دیدم زده از 1:20 یعنی این همه مدت سر من کلاه رفت؟!!انقل قول:
امشب تست میکنم ببینم ایا حقیقت داره؟یادم افتاد اون زمان ها که نصفه شب باید بلند میشدیم حرف n قبل یوزر میزاشتیم :n13::n04::n30:
آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان مرکز مخابراتی صدگل شیراز در استان فارس شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت آسیاتک در مرکز مخابراتی صدگل شیراز می رساند، پس از راه اندازی مرکزشرکت انتقال داده های آسیاتک در مرکز مخابراتی این شهر، آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان در این شهر می باشد.