شما کدوم شهری؟نقل قول:
من حتی امروز که میخواستم دوباره شارژ کنم بهشون گفتم ولی حتی تاکید میکرد که باید نامه رو حضورا بیاری شرکت و مهرش هم باید اصل باشه و ...:13:
Printable View
شما کدوم شهری؟نقل قول:
من حتی امروز که میخواستم دوباره شارژ کنم بهشون گفتم ولی حتی تاکید میکرد که باید نامه رو حضورا بیاری شرکت و مهرش هم باید اصل باشه و ...:13:
من تهران هستم...
سلام دوستان . بابا دمتون گرم.... تركونديد اين تاپيك رو ! هزار و صد و نه صفحه !!؟؟
من آرت يك دارم . همونطوري كه مي دونيد ، ترافيك آرت 1 ، دوازده گيگه . ولي توي پنل كاربري كه ميرم ، نوشته حد اكثر ميزان مصرف 18 گيگ !
اين چيه جريانش ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر از 12 گیگ استفاده کنی هزینش روی فاکتور یکی دو ماه بعد میاد....نقل قول:
جریانش اینه که تا18 گیگ میتونی مصرف کنی و بیشتر از 12 گیگ اگه مصرف کنی هزینه ترافیک اضافی را در فاکتور دوره بعد حساب میکنن!نقل قول:
این 3 گیگ هدیه به مناسبت سال تحصیلی جدید داستانش چیه ؟ اگر هدیه هست برای چی پول میگیرن؟ یعنی من که 128 دارم به جای 29.900 باید24 تومن بدم با 3 گیگ ترافیک بیشتر؟
کدوم 3گیگ به مناسبت سال تحصیلی؟!نقل قول:
به جای 29900 خوبه که 24 داد:31::27:
اگه این منظورته که برای تهران هست و مشترکین جدیدکد:http://shatel.ir/content/view/700/128/lang,fa_IR/index.html
سلام
دوستان من از کاربرای داتک هستم الان سرویس حجمی 128 داتک رو دارم می خوام اما چون داتک سرویس رایگان شبانه نداره من هیچ دانلودی نمی تونم داشته باشم به همین علت مجبورم برای کم نگه داشتن هزینه و از سرگیری دانلودهام چون مدتیه تقریبا 3 ماه دانلود نکردم حتی یه ترک ویدیوکلیپ ...
بگذریم ! خلاطه می خوام شاتل بگیرم! حتی مدارک شرکتی هم دارم که اکو 512 بگیرم ! فقط میمونه یک سوال ! اگه من 128 بگیرم شبانه به من 512 شیر میده یا 128 و اگه 512 بگیرم چطور!؟
راستی من یک کارت تخفیف دارم اما ی خوام برای یکی از دوستانم هم سفارش شاتل بدم بنابراین یک عدد کارت تخفیف دیگه هم لازم دارم! کسی میتونه شماره کارت برام بفرسته اگه میشه به آیدی یاهوم بفرستین ممنون میشم Y!ID: liferfooie و یک سوال دیگه میشه دوستان سرعتشون رو با این سایت هم شب و هم روز تست کنن به من بگن ؟ ترجیحا از سرور سانفرانسیسکو استفاده کنیناز همکاریتون صمیمانه سپاسگذارمکد:http://www.speakeasy.net/speedtest
سلام
دوستان من 128 حجمی داتک دارم به خاطر free نبودن شبانش نمی تونم دانلود داشته باشم 2gig چیه که آدم بخواد دانلود هم داشته باشه خلاصه به همین خاطر تصمیم گرفتم با شاتل عوض کنم! تماس گرفتم دیدم هم پرت خالی داره هم اکو رو رو خط من ساپورت می کنه می خوام 512 اکو رو بگیرم ! مدارک شرکتی هم ارم اونو قبول هم نکنن کارت دانشجویی نشون میدم ... از اینا هم که بگذریم میمونه چند سوال و نکته که ممنون میشم پاسخگو باشین !
اینترنت شبانه شاتل سرعتش با سرعت روزانش یکیه ؟ یعنی اگه 128 بگیرم شب هم 128 دارم یا 512 شیر شده ؟ اگه 512 بگیرم شبانش چطوری میشه ؟
راستی برای یکی از دوستامم دارم میگیرم اما چون هم خودم می خوام هم دوستم 2 تا کارت تخفیف لازم دارم یکیش موجوده اما دومی رو ندارم کسی هست بتونه کمکی کنه ؟
راستی میشه لطف کنید از این سایت هم یه تست سرعت بگیرید ؟!! نشون بدید !! ممنون میشم
ترجیحا از سرور سانفرانسیسکو استفاده کنید . متشکرمکد:http://www.speakeasy.net/speedtest
برای خیلیا 128 همون 512هنقل قول:
شب و روز سرعتش فرق نداره
512 هم همون 512ه نامردا!!!!!!!!!!!!