کسی نیست یک نظری داشته باشه؟نقل قول:
کسی نیست یک نظری داشته باشه؟نقل قول:
نقل قول:
معمولا الان دیگه usb خور میگیرن . اما اگه قیمت مناسب بفروشین همونطور که دوست عزیزمون فرمودن تا 70-80 بفروشین عالیه . اولش قیمت بالا بگین و بعدا با کمی تخفیف پایینتر بدین.
ببخشید یه سوال قبلا پرسیدم هیچکس جواب نداد.الان یه مدته که موقعی که از روی usb آهنگ پخش میکنم یکدفه میپره بیرون و روی صفحه هدیونیت مینویسه alarm و صدای رادیو پخش میکنه. گاه و بیگاه اینجوری میشه.قبلا اینجوری نبود توی دفترچه پایونیر هم هیچ چیز در خصوص پیغام alarm ننوشته.پخشم پایونیر 1450 هستش. چکار کنم ؟ یه سوال دیگه اینکه دقیقا چجوری میشه پخش رو در بیارم تا کابلهای پشتش رو چک کنم ؟
یعنی چی چه جوری میشه پخشو در بیارین!!!نقل قول:
خب پخش در بیارین چه جوری نداره که پخش به وسیله شما در میاد
ماشین چی هست؟ اگه پرایده که اون سه تا دکمه تهویه هوارو بکنین و کلید چرخشی درجه فن رو هم بکنین بعد زیر قاب دوتا پیچ هست اون دوتا رو باز کنین بعد قاب تهویه کامل در بیارین بعد دو طرف پخش دوتا پیچ داره اونارو باز کنین پخشو بکشین بیاد بیرون:n13:
چه جوری نداره هر ماشین بود فقط شما یه پیچ گوشتی بردار جلوش واستین یه چپ چپ خوب بهش نگاه بندازین خودش بهتون میگه خب چه جوری بازم کنین
با توجه به اینکه تشخیص 6975 اصلی خیلی سخت شده انواع 6975 الان ریخته
به نظرتون این چه طوری هاست؟آکبند هستا
پشتش زده ژاپن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mx 165 کامپوننت خوبیه. کیفیت ساختش هم نسبتا بالا هستش ووفر خوش صدایی داره. این مورد هم که اشاره کردی مشکلی نیست یه کوچولو تو تنظیمش دقت کنی صدای خیلی خوبی میتونی بگیرینقل قول:
اکثر این پخشها یه آمپلی وصل میشن شما پشت پخشتو نگاه کن ببین خروجی RCA داره یا نه اگه داشته باشه میتونی وصل کنی. 1073 هم قیمتش پاینتر از 450 تومن هستش. من جات بودم از پخشهایی نظیر کنوود - جی وی سی - آلپاین و.... استفاده میکردمنقل قول:
با سلام من یه سوال داشتم. من تو خونم دو تا باند خوب دارم که کیفیتش خیلی خوبه. یه زمانی روی ضبط سی دی خور خونم بوده. حالا اون ضبط خراب شده. سوال من اینه که آیا میشه من این باند ها رو به ضبظ ماشینم وصل کنم؟ یعنی ببرم بیرون قابش رو در بیارن و خود بلندگو رو تو ماشین بزارن. امکانش هست یا چیز خاصی باید بخرم؟ مرسی
نقل قول:
محاله بتونید نوشو پیداکنید . اگه پیدا هم کنید دست دوم در حد اک .
6975 اصل باید صداش شنیده بشه تا تفاوتشو بفهمید . هیچ جوری قابل تشخیص نیست . فقط لعنت به ای چینی ها که نمیزان یه جنس خوب همیشه اصل بمونه
سلام دوستان
2 شب پیش رفتم مغازه رفیقم تازه هاچ بکش رو از صافکاری گرفته بود ( داده بود سقف و بدنه رو محکم کاری کنه!)
دیدم 2 تا ساب 15 بسته رو ماشین
اینم عکس ها : اگه بی کیفیت هست ببخشید چون گوشی و دوربین مناسبی همراهم نبود و همچنین شب بود
مارکش رو یادم رفت بپرسم ولی عجب صدایی داشت
از 3-4 متری ماشین موهام داشت تکون میخورد
سقف ماشین بالا پایین می شد صدایی میداد انگار داری سقف ماشین رو می تکونی!
گوشیم رو گذاشتم رو سقف نیم متر پرت شد هوا
تو مغازه همه چیز داشت می لرزید
اینم عکس آمپش البته یکم تاریکه:
گفتم عکس ها رو بزارم شما هم ببینید