ممنون بابت اطلاع رسانی .. شما هم الان از شاتل اشتراک دارین؟
از این جهت گفتم مرکز 5 بعضی ها مشکل سرعت دارند که یکی از فامیلای نزدیک خودم الان 2 ساله از اندیشه تو مرکز 5 اشتراک 128 محدود داره ( محله رشتیان) و سرعتش چه شب چه روز حتی با دانلود منیجر هیچوقت به پای اشتراک 128 محدود که خودم تو مرکز 3 ازش استفاده میکنم نرسیده ... یه مدتی که میگفت حتی روزها سرعتش از 50 بالاتر نمیره و الانم که سرعتش بیشتر شده باز هم که تو ساعات مشابه و از یک سرور مشابه دانلود میکنیم سرعتش حداقل 10-20% پایین تره... با شرکت تماس گرفته و نتیجه ای هم نداده . البته ممکنه مشکل به نویز بالای خطش مربوط باشه و این موردی که دیدم استثنا باشه. ولی مشکل پورت برا جفت شرکتا وجود داره ... حتی تو مراکز دیگه هم زمان رانژه کردن خط برای مشترکان اندیشه خیلی طولانی تر از قبل شده ... انگار ملت همه هجوم آوردن به این 2 تا شرکت و از طرف دیگه مشتریهای پارس آنلاین پریدند ...
یه خبر دیگه هم در مورد سرویسهای نامحدود جدید پارس آنلاین با نرخهای جدید هست ( نمیدونم اینجا هم الان عرضه میشه یا نه ) ..
نمیدونم در جریان طرح شکایت از شرکتا برای اجرای قانون مصوب 3 سال پیش هستین یا نه (این قانون شرکتها رو مجبور میکنه فقط اشتراک نامحدود اونم به قیمت مصوب بفروشند )
اگه تا حالا خبر نداشتین حتما این موضوع رو بخونین :
forum.p30world.com/showthread.php?t=510097&page=1
داستانش به طور خلاصه اینه که یکی از دوستان تو همین تالار کاربرا رو تشویق کرده که از شرکتای ISP که زیر بار این قانون نمیرن شکایت کنند ... نظرشون این بوده که با اجرای عملی این قانون شرکتها ناچار میشن فقط اشتراک نامحدود اونم با قیمت پایین بدن و بخاطر رقابت بین شرکتها سرعتشونم رقابتی خواهد بود و اونقدرا پایین نمیاد در عوض دیگه کسی مجبور نیست پول زور واسه خرید حجم بده و قیمتا هم معقول میشن ... جالبه که زحمات این دوستان نتیجه داده و الان تو کل ایران 4 تا شرکت ( از جمله پارس آنلاین ) سرویس نامحدود با قیمت مصوب رو دارند ارائه میدن .. ولی جالبتر اینجاست که مثل همه قوانین دیگه isp هم چون می بینن سودشون با این کار حسابی کم میشه در نتیجه سرویس حجمی رو حذف نکردن و در کنارش دارن سرویس نامحدود با قیمت پایین ولی کیفیت افتضاح میدن تا هم بگن الان ما داریم قانون رو اجرا میکنیم و از طرف دیگه عمدا سرعت رو در حد وحشتناکی پایین آوردن که هیچکس سراغ این سرویسهای جدید و ارزانشون نره !!! :21: یعنی حداکثر سو استفاده از این قانون! و در نتیجه زحمات دوستامون با اینکه شرکتا رو مجبور کردن تا چند ماه آینده همه سرویس خیلی ارزان نامحدود بدن اما تا حالا که 4 تا شرکت مجبور به اجراش شدند دارند با انواع بازیها مشتریهای این سرویس ها رو تحت فشار قرار میدن که بگن بععععله اشتراک نامحدود همینه دیگه ! اگه سرعتت از دایل آپ هم کمتر شد حق اعتراض نداری و سرعت اشتراک 128 باید بین 1.6 تا 16 کیلوبایت باشه و اگه از 1.6 ( یک پنجم دایل آپ ) کمتر شد اونوقت بیا اعتراض کن !!! چقدررر .......:2:
باید شرکتا هم تحت فشار قرار بگیرند که بلاخره به هممون اشتراک نامحدود با سرعت قابل قبول بدن. یادتون باشه الان پارس آنلاین داره این سرویس جدید نامحدود رو ارائه میده و به زودی شاتل و اندیشه و بقیه هم مجبورند طبق جداول قیمتی جدید سرویس نامحدود بدند ... اونوقته که دیگه سرعت اشتراک 128 نامحدود اندیشه تا 30 کیلو بایت بالا نمیره یا سرعت اشتراک 256 نامحدودش بین 50 تا 60 کیلو بایت نمیچرخه ... الان شاید نصف بیشتر درآمد شرکتا از فروش حجمه و طبیعیه که تا میتونن جلوی اجرای درست این قانون سنگ میندازن ... تنها چیزی که به هممون کمک میکنه ظرف چند سال آینده اینترنت با کیفیت تر با قیمت پایین تر و سرعت مناسب داشته باشیم اینه که هوشیار باشیم و لااقل اینجور اخبارو دنبال کنیم و نذاریم پول مفت به جیب شرکتا بره ... البته کاملا قبول دارم که خانه از پای بست ویران است ! و خود شرکتا هم 1001 مشکل دارن و هممون میدونیم خیلی از محدودیتا از جاهای دیگه آب میخوره که دست این بنده خداها نیست ... اما از قدیم گفتن حق گرفتنیه ... اگه بی اطلاع باشیم این وضع تا ابد میمونه نتیجش میشه که یه شرکت قانون fair use policy رو مثل چماق بکوبه تو سر ماها یا اون یکی جیبش رو از فروش حجم اضافه پر کنه ! هیچی یک شبه درست نمیشه اما متاسفانه تو کشور ما تا زور بالا سر اینا نباشه و من و شما اینا رو مجبور نکنیم هیچکس به حقوق کاربرا توجهی نمیکنه و دلش نمیسوزه.
به هر حال بد نیست حتما به اون تاپیک هم یه سری بزنید و در جریان کار باشید که تا آینده خیلی نزدیک دیگه سرویسهای نامحدود شرکتا با نرخهای پایین باید عرضه بشه و شرکتا اصلا حق فروش اشتراک حجمی نخواهند داشت مگه اینکه مثل حالا مقاومت کنند و قانون رو نصفه نیمه به نفع خودشون اجرا کنن یا سرعت نامحدود رو اونقدر پایین بیارن که همه در آرزوی اشتراک محدود حجمی با سرعت بالا باشن !...
به امید روزی که حقمون رو بگیریم و شرکتا هم یاد بگیرن که "همیشه حق با مشتریه!":11: