به نظر من تو انزلی بازیه خوبی انجام میدیم.
به نظر من تو انزلی بازیه خوبی انجام میدیم.
به نظر من نباید به امید بازی زیبا نشست!نقل قول:
اگر وضع زمین انزلی مثل سالهای گذشته باشه بی کیفیت ترین بازی لیگ را خواهیم دید.
فقط باید امیدوار باشیم بازی را ببریم.
من از نظر نتیجه میگم. به احتمال زیاد نتیجه ی خوبی میگیریم.نقل قول:
به نظر من نباید به امید بازی زیبا نشست!
اگر وضع زمین انزلی مثل سالهای گذشته باشه بی کیفیت ترین بازی لیگ را خواهیم دید.
فقط باید امیدوار باشیم بازی را ببریم.
استقلال2-ملوان 1
نقل قول:
پیشبینی ثبت شد.
مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز سه شنبه ۱۴ آبان ماه به شرح زیر است.
*خبر ورزشی:
قطبی: در ماجرای قهر مارو باشگاه پرسپولیس مقصر است
قطبی به زودی محروم می شود
علیزاده: وقتی مجیدی را تشویق می کنند با نفرت به زمین می روم
توره با شیرینی با قطبی آشتی کرد
کریمی: مسئولان فدراسیون تمرکز تیم ملی را به هم نزنند
نکونام از جمع بهترین های آسیا خط خورد
*هدف ورزشی:
قلعه نوعی: به پرسپولیسی ها توهین نکنید
باقری: بعد از بازی با صبا جواب می دهم
قطبی: فیروز بامزه ترین مربی ایران است
اعتراض علیزاده: چرا فقط مجیدی را تشویق می کنید
*گل:
تعویض محمد علوی با مدافع مس
صادقی نیم فصل در پرسپولیس
امیر حسین: پرسپولیسی ها پیشنهاد دادند، جواب نهایی را می دهم
*روز ورزش:
داداشی: رفیق بازی ملاک خوبی برای اعزام به روسیه نیست
منصور برزگر: اگر مربیان ما لایق بودند کشتی در المپیک کوچک نمی شد
احمد پازاج: فدراسیون کشتی باید تغییر قوانین را جدی بگیرد
*پیروزی:
کریمی: جواب اماراتی ها را بعد از جام قهرمانان می دهم
قطبی: هدف بعضی ها کوبیدن من است
امیر حسین صادقی مدعی مذاکره با پرسپولیس
رکورد رضا زاده در جوانان آسیا شکست، حسینی: هدفم قهرمانی در المپیک لندن است
*ایران ورزشی:
قلعه نویی: احمدزاده راست می گوید، انزلی جهنم است
صادقی: پرسپولیس تیر آخر من است
نیکبخت: بازی کردن مقابل شیث برایم مهم نیست
توره: خودم را به قطبی ثابت می کنم
در صورت شکایت لطفی، استقلال به خاطر ۱۱۲ میلیون محروم می شود
حجازی: بازیکنان استقلال وسط زمین به من می خندیدند
*جهان فوتبال:
صادقی بازیکن خوبی است ولی به مدافع نیاز نداریم
آتسو در آستانه جدایی از پرسپولیس
توره به سبک بهروز برگشت
جشن اتحاد در پرسپولیس
مایلی کهن: شفیع زاده گفت جلالی به دردت پلی استیشن می خورد
*البرز ورزشی:
آقای میم، جاسوس استقلال
کعبی: به پرسپولیس بازمی گردم
حجازی: دستیاری می خواهم که از پشت به من خنجر نزند
مذاکرات پرسپولیس با امیر حسین صادقی جدی شد
*روزنامه ۹۰
جباری: دوست دارم در اروپا بازی کنم
حجازی :برای ابومسلم سه بازیکن خارجی می خواهم
قطبی: فیروز مربی بامزه ای است
علی کریمی: دیگر برای تیم ملی حاشیه سازی نمی کنم.
اكبري:
ملوان برابر استقلال متفاوت ظاهر خواهد شد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: ميدانيم ملوان تيم با روحيهاي است كه مقابل ما متفاوت ظاهر خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يدا... اكبري در گفتگو با خبرگزاري فارس، درباره شرايط استقلال اظهار داشت: با شرايطي كه استقلال دارد بردن ملوان دور از دسترس نيست تيم ما به لحاظ بدني از آمادگي خوبي برخوردار است.
وي افزود: با توجه به اينكه ملوان توانست هفته گذشته پگاه را در رشت ببرد از روحيه خوبي برخوردار است آنها در زمين خودشان به سختي ميبازند.
اكبري عنوان كرد: البته شرايط روحي ما هم به گونهاي است كه ميتوانيم سه امتياز را كسب كنيم البته اميدوارم شرايط آب و هوايي به فوتبال زيباي دو تيم لطمه نزند.
انتهاي پيام/ك
يه نگاه گذرا به كارنامه استقلال مي ندازيم ....به اميد موفقيت براي تيم عزيزمان ...خدايا شكر كه ما رو بعداز يك سال بد دوباره شاد مي كني:
22 شهريور سال جاري شکست 1-3 استقلال در هفته ششم و برابر تيم صبا باتري که در قم رقم خورد پايه هاي رياست علي فتح الله زاده را در اين تيم پرطرفدار متزلزل کرد تا تحرکات انجام و سازنده بمب هاي خبري استقلال خودش قرباني شود. استقلال در مجموع هشتمين دوره ليگ برتر را خوب شروع نکرد ، اگر چه هفته اول دو بر صفر از ابومسلم در هم ريخته عبور کرد اما در هفته دوم به پگاه رشت باخت ، هفته سوم با سپاهان مساوي کرد، هفته چهارم به مس باخت، هفته ششم نيز که پس از به تعويق افتادن رقابت هاي هفته پنجم و با فاصله انجام شد 1-3 مغلوب صبا باتري شد تا استقلال بزرگ تا پايان هفته ششم و از پنج بازي فقط چهار امتياز اندوخته داشته باشد. اين نتايج در نهايت منجربه برکناري علي فتح الله زاده در تاريخ 27 شهريور شد يعني دو روز پيش از ديدار هفته هفتم با تيم استقلال اهواز . 24 ساعت پيش از اين بازي حساس واعظ آشتياني به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال معرفي شد تا شوک اين جابه جايي همچون آوار بر سر همتاي اهوازي فرود آيد و آبي هاي پايتخت 6 بر صفر به پيروزي برسند. استقلال در اين ديدار فوتبال زيبايي ارائه کرد، اما بحث تباني به ميان آمد که منطقي و معقول نبود، چرا که مخالفان استقلال در صدد ضربه زني برآمده بودند که اين مي توانست بهترين فرصت باشد. شاگردان قلعه نويي در هفته هشتم 1-2 گربه سياه هميشگي خود يعني راه آهن را شکست دادند و در هفته نهم در ديداري که تا حدودي بهتر از رقيب سنتي اش يعني پرسپوليس ظاهر شدند به تساوي يک به يک رسيدند که با توجه به شرايط عالي پرسپوليس نتيجه قابل قبولي بود ضمن اين که در هفته دهم 2-5 از سد مقاومت سپاسي گذشت تا يکه تاز ليگ لقب بگيرد. در ادامه اين موفقيت ها پسران آبي در هفته يازدهم چهار بر دو پاس را در همدان از سد راه برداشتند و در هفته دوازدهم پيکان را که طي دو فصل گذشته و چهار ديدار استقلال را شکست داده بود سه بر دو مغلوب کردند و سپس در هفته سيزدهم صدرنشين ليگ يعني ذوب آهن را دو بر صفر مغلوب کردند تا به يک قدمي صدر جدول برسند. اما نکته حائز اهميت در اين پيروزي ها نقش مديريت باشگاه يعني واعظ آشتياني و اعضاي هيات مديره اين باشگاه پرطرفدار و مردمي است که توانستند زمينه آرام بخشي را مهيا سازند تا قلعه نويي و شاگردانش فارغ از هر استرس و تنشي به کار خود ادامه دهند و نتيجه بگيرند. در طول اين مدتي که مديران جديد به استقلال آمده اند هيچ گاه نديده ايم که اعضاي هيات مديره مصاحبه اي انجام دهند و دست به تخريب ديگري بزنند ضمن اين که مدير عامل هم با اقتدار به کارش ادامه مي دهد و در تعامل با ساير همکارانش به خواسته اش که همانا موفقيت خيره کننده و روز افزون استقلال است دست مي يابد. حالا استقلال در آستانه ديدار هفته چهاردهم و چه بسا صدرنشيني ليگ برتر است ، اما نمي توان تمام موفقيت هاي اين تيم محبوب را به کادر فني و بازيکنان آن نسبت داد چون اينجا نقش مديريت استقلال بسيار بيشتر به چشم آمد، مديريتي که در صورت تداوم آن بوي قهرماني مي دهد، يعني مديران مي توانند زمينه اي مهيا سازند تا استقلال در سايه آرامش و يکدلي قهرمان ليگ هشتم شود. با اين حساب بايد به استقلال تبريک گفت که چنين مجموعه اي دارد.
امير قلعه نويى پيرامون بحث نيمكت نشينى فرهاد مجيدى و ديگر بازيكنان حرف هايى مى زند كه از اشراف او به استقلال نشأت مى گيرد. قلعه نويى ناراحتى بازيكنانش را از نيمكت نشينى مثبت و اميدوار كننده ارزيابى مى كند:
«بازيكنان ما به خاطر اين ناراحت اند كه جزو فيكس ها باشند و اين خيلى خوب است چون ايجاد انگيزه مى كند اما بايد بگويم كه آن ها با باشگاه قرارداد دارند و وظيفه دارند كه در تمرينات بهترين عملكرد را داشته باشند.
بزرگ ترين نيمكت نشين ما مجيدى است كه بعضى ها مى خواهند او را وارد حاشيه كنند ولى واقعاً چقدر خوب جواب آن ها را مى دهد. اين طبيعى است تيم هاى بزرگى چون استقلال و پرسپوليس وقتى نتيجه مى گيرند، بعضى ها شيطنت مى كنند. ما و مطبوعات بايد كمك كنيم تا اين روش منسوخ اعتراض از فوتبال حرفه اى حذف شود. قلعه نويى پس از آن درباره جذب مهاجم خارجى حرف مى زند: « انشا ا... تا چند روز آينده مهاجم جديدمان به ايران مى آيد اما بايد بگويم كه دنبال مسائل حاشيه اى نيستم و به دستيارانم اجازه نمى دهم به رقيب سنتى، هواداران و مسؤولان اين تيم كه قابل احترام هستند، براى جذب بازيكن خارجى توهين شود. ما يك باشگاه حرفه اى هستيم و كارى به خريدهاى خارجى پرسپوليس نداريم.»
امير قلعه نويى شايد سخت ترين بازى نيم فصل نخست را عصر پنج شنبه در ورزشگاه تختى انزلى تجربه كند. قلعه نويى بازى بسيار سختى پيش روى تيمش مى بيند: «بازى خيلى سختى است به خصوص با آن شرايطى كه زمين انزلى دارد. احمدزاده مربى بزرگى است كه سال قبل اين تيم را با آن بضاعت و مشكلات مالى و يك عده جوان در حد مدعى مطرح كرد. هميشه تيم احمدزاده فوتبال جسورانه اى بازى مى كند.» قلعه نويى به ادعاى احمدزاده درباره جهنم ورزشگاه تختى انزلى اين طور پاسخ مى دهد: «وقتى احمدزاده گفته حتما درست است! اما ما براى ادامه روند خود و براى كسب پيروزى مى رويم ولى نتيجه دست خداست.»
استقلال 2- ملوان 1