نقل قول:
احساس چندش میکنم !!! : دی
چه ساعت هایی آنلاین هستی ؟نقل قول:
+
یادت هست ریسورس رو تا چند بردی ؟
Printable View
نقل قول:
چه ساعت هایی آنلاین هستی ؟نقل قول:
+
یادت هست ریسورس رو تا چند بردی ؟
منم هر وقت می بینمت همین حس 100 برابر بد تر بهم دست می ده !! :دينقل قول:
نقل قول:
معمولا از صبح ساعت 11 تا 2 شب .:31:
نمیدونم فک کنم چوبو تا 21 بردم . سفالو تا 20 . آهنم تا 9 .
البته سربازخانه رو به 5 رسوندم . سختمان اصلیرم تا 10 بردم . اسمیتی هم تا 10 .خوب چیکار کنم هنوز نوبم .:11:
چطور ممکنه خاک و چوب رو تا 20 بردی بالا ولی اهن رو تا 9 بردی بالا.:18:نقل قول:
نقل قول:
توضیحاتش خیلی زیادو خسته کنندس! خلاصشو ندارین؟؟؟
میدونی چیه وقتی اکانتو گرفتم دستم آهن لول 7 بود ولی چوب و سفال دور وبر 19 بودن . تازه فقط یه ساعت وقت داشتم .نقل قول:
هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشدنقل قول:
نقل قول:
مطمئنی ؟!!
چوب 20 !! آهن 10 !!!!!!!!! غیر ممکنه !!!
ده دقیقه دیگه اکانتم از اسلیپ در میاد و میخوام بترکونم !!
=)) ... :خخخخخ !!!نقل قول:
يكي اينو بكيره ! بابا خودت رو هم بايد معرفي مي كردما !!! =)) حالا جه طوري رفتي Speed ??? مايه داري ؟
نقل قول:
برسام متعجب وارد میشود !! : دی گاد آق علامت تعجب !!! =))
نه باووو !!! تا یه ماه پیش به هرکی میگفتم چیجوری میشه اسپید رفت میگفت پریمیوم میخواد !!! آخرش یه روزی این لوگوس ( خدا ازش نگزره !! ) بهم گفت که اگه جزو صد تای اول باشی میتونی مجانی بازی کنی !!! منم که اینو یاد گرفتم دیگه معتاد شدم !! به چند تا از بچه ها هم گفتم و همه یاد گرفتن !!! : دی
در کل فکر کنم فقط لوگوس این موضوع رو میدونست !! یا بقیه میدونستن ولی نمیگفتن نامردا ... !!
نه جیگر جزو 100 نفر اول شدمنقل قول:
میای اسپید یا نه؟
نقل قول:
چرا خالی می بندی مگه روزه نمی گیری ؟
اکانتم از اسلیپ در اومد !!! هوراااا !! الان میتونم بازی کنم !!!! میترکونم ..... !!!!
اولندش خالی نمیبندمنقل قول:
دومندش الان که کسی روزه نیست
سومندش نه روزه نمیگیرم چون هنوز به سن تکلیف نرسیدم
پس میای با هم متحد بشیم؟نقل قول:
خوب اگه یه عکس از اکانت اسپیدت بزاری ممنون میشمنقل قول:
محمد جان ایشون توی اسپید هست
نقل قول:
پس این فیلمش بوده نامرد .:27: هی میگفت ساعت کجاس:31:
منو باش صادقانه بهش جواب میدادم
تحویل گرفتی؟نقل قول:
اگه عذر خواهی کنی میذارم با اون یکی یوزرم بیای اسپید:31:
اون من نبودم میگفتم ساعت کجاس اون میلاد بود:27:نقل قول:
پس میگفتی چطور میشه تنظیم کرد یا اینم میلاد بود :31: نمیدونم الان هنگ کردم . ولی میدونم بربرینو خود خودت بودی پرسیدی.نقل قول:
خلاصه هرچی پرسیدی . خوب مارو سرکار گذاشتی :دی
پریمیومم یک ساعت و نیم دیگه تموم میشه !!
مگه با پرمیوم اومدی؟نقل قول:
بعله !! با پریمیوم آمدیم !!
باید زودتر به 15 کیلو برسم 3 روز پریمیوم بگیرم ... !
منظورت 1500 پوینته یا 15000 پوینت؟:31:نقل قول:
=)) منم مي دونستم ! ولي 100 نفر اول شدن كار اسوني هم نيست ! قبلا تست كردم فوري رد ميشد ! :| كشكي كه نيس كه ! كلي ادم مي خوان جزو اون 100 نفر اول باشن !نقل قول:
من تا حالا 10-11 بار حوصلم سر رفت و خواستم برم اسپید ، 9 بار جزو صد تای اول افتادم ولی اینجا نمیگم چشمم میزنن !!! :27:نقل قول:
کلا خیلی آسونه ... باید وقتی یک ثانیه از اومدن ورلد گذشت درجا یه لینک باز کنی و ثبت نام کنی !! همین !!! تازشم همیشه جزو 30-40 تای اول میوفتم !!! :27:
نقل قول:
نه بابا برسام انچنان هم که فکر می کنی سخت نیست.:20:
خوب به منم یاد بدین دیگه نامردی نکنین .:31:نقل قول:
نقل قول:
=)) منم مي دونستم ! ولي 100 نفر اول شدن كار اسوني هم نيست ! قبلا تست كردم فوري رد ميشد ! :| كشكي كه نيس كه ! كلي ادم مي خوان جزو اون 100 نفر اول باشن !
والا من و خیلی دیگه از قدیمی ها و خیلیای دیگه که اینجا نیستن دو سال پیش با چند بار تو پارسال جزو 100تای اول رفتیم اسپید زدیم مشکلی هم نداشتیم توی اون 100تا بودن
سرعت ورلد خیلی پایینه منم بازی نمیکنم ...
محمد، چقدر خالی میبندی برای کسی که این مدت فروم رو چک نکرده؟نقل قول:
برسام متعجب وارد میشود !! : دی گاد آق علامت تعجب !!! =))
نه باووو !!! تا یه ماه پیش به هرکی میگفتم چیجوری میشه اسپید رفت میگفت پریمیوم میخواد !!! آخرش یه روزی این لوگوس ( خدا ازش نگزره !! ) بهم گفت که اگه جزو صد تای اول باشی میتونی مجانی بازی کنی !!! منم که اینو یاد گرفتم دیگه معتاد شدم !! به چند تا از بچه ها هم گفتم و همه یاد گرفتن !!! : دی
در کل فکر کنم فقط لوگوس این موضوع رو میدونست !! یا بقیه میدونستن ولی نمیگفتن نامردا ... !!
من که گفتمت بیا اسپید، گفتی از اسپید بدم میاد :|
یبار هم گفتمت بیا اسپید جزو صد نفر اول. گفتی اگه بخواهم بیام با پرمیوم میام.
من پرمیوم دارم. با اکانت من بازی کن. برای سه روز!نقل قول:
بعله !! با پریمیوم آمدیم !!
باید زودتر به 15 کیلو برسم 3 روز پریمیوم بگیرم ... !
تو که چند صفحه قبل گفتی کار حضرت فیله. در ضمن هر بار با پرمیوم میای. یا از سعید میگیری یا میخری.نقل قول:
کلا خیلی آسونه ...
میگم مستر. بیخیال شو. بیا همین جا ادامه بدیم. لازم نیست از اول شروع کنیم. فعلآ 41 رو بگزرون. تا 42 بیاد. اوکی؟
مستر کی بریم 41 ؟
یکی بگه چرا نمیتونم ارتقا بدم!!!جطوری حالا لشکر بسازم!!!!!!؟؟؟؟؟
First church (و Rally point و Statue رو جلوشون Building fully constructed رو زده!!!یکی من رو راهنمایی کنه!!خوهشا باید چی کارکنم؟؟؟؟تازه Axeman و Archer رو چطورب بسازم؟؟؟؟!!!!
در مورد اسلیپ :
هیچ اکانتی یه سر بیشتر از 16 ساعت نمی تونه بازی کنه و بعد از اون (اگه بازی کن اکانت رو اسلیپ نکنه) زوری تریبال تیم میبرنش اسلیپ.
واسه اسلیپ ساعت شروع حداقل یک ساعت بعد از زمانی هست که می خوای تنظیم کنی بری اسلیپ.
مثلا اگه ساعت 7 می خوای بری اسلیپ باید ساعت 6 بری و اسلیپ رو تنظیم کنی.
آقا چرا همه از اسپید رفتن؟
مستر پس کی میخوای استارت اور کنی؟
این یعنی چی؟
We are in a war everyone, so try to focus more on swords (defense) and axes (offense) right now. Don't ever attack with swords and don't ever try to defend with axes.
Spears are only good for farming at this point. Thanks!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]