وضع نت چقدر خراب شده این چند روز
Printable View
وضع نت چقدر خراب شده این چند روز
بله اینترنت افتضاح شده. سراسری هم هست.نقل قول:
من با ایرانسل و شاتل و مبین نت تست کردم همه همینطور هستن.
حتی به دوستان هم گفتم و گفتن که مشکل دارن.
دوستان امروز اتفاقی در گفتگوی آنلاین شاتل از پشتیبانی فروش پرسیدم سرویس VDSL رو فقط به مجتمع ها میدن یا نه؟ . ( یکبار پارسال پرسیده بودم گفتند فقط مخصوص مجتمع ها است) ولی در کمال تعجب اینبار گفت نه . گفتم اگه بخوام بگیرم باید چیکار کنم گفت به پشتیبانی زنگ بزن ببین خط کشش داره یا نه . زنگ زدم پشتیبانی گفت مودم رو خاموش کنم که تست کنند و من اینکار رو کردم و تست کردند و گفتند خطتون میکشه. دوباره به فروش زنگ زدم و گفتند باید درخواست از طریق سایت بدی که اینکار رو کردم و منتظر جوابم
میخواستم بدونم اینجا کسی از شاتل VDSL گرفته ؟ من در مورد گیم پرسیدم پشتیبانی گفت رو VDSL پروفایل گیم نداریم که البته مهم هم نیست چون یک سرویس کاهش پینگ فوقش میخرم بعد هم گفتند فقط یک مدل سرویس داریم یعنی با حجم زیاد سرویس ندارند و باید ترافیک بیشتر رو خودمون بخریم و به سرویس اضافه کنیم. بجز این دو مورد مشکل خاصی نداره ؟ و اگر کسی داره واقعا همون 50 مگ سرعت داره؟
پیام شما رو که دیدم ، منم زنگ زدم شاتل برای دریافت سرویس VDSL
که گفت مودم رو خاموش کن و بعد تست کرد ، موضوع جالبش اینجا بود که من با گوگل مپ فاصله بین منزل و مرکز مخابرات رو اندازه گرفته بودم که بطور واقعی و کوچه به کوچه ، سه کیلومتر هست ، ولی کارشنانس گفت من اندازه گیری کردم 1600 متر نشون میده به من .
هیچی دیگه گفت نمیشه و سرویس VDSL تا 500 متر فاصله به مرکز مخابراتی رو عالی جواب میده و تا 1000 متر رو هم فقط جواب میده اما دیگه عالی نیست.
البته جوابی که پشتیبانی به من داد با جوابی که یک وب سایت محاسبه لینک به من داد ، حدودا یکی بود و واسه همین شما بدون زنگ زدن به پشتیبانی هم میتونید مقدار تقریبی فاصله خودتون تا مخابرات رو بدست بیارید و متوجه بشید میتونید VDSL بگیرید و یا نه .
و اگه این امکان وجود داره کیفیت خط شما تا چه اندازه است .
روش محاسبه :
وارد تنظیمات مودم خودتون بشید ، از بخش وضعیت اینترنت / Internet Status یا DSL Status مقدار Line Attenuation را بر حسب dB برای Downstream پیدا کنید .
اون وقت مقدار پیدا شده را داخل سایت زیر قرار دهید ، (بدون دست زدن به مقدار پیشفرض افت سیگنال در طول مسافت) دکمه Calculate را بزنید و مقدار فاصله تقریبی خودتون تا مرکز مخابرات را مشاهده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن با همین محاسبه ساده ، شما می توانید حداکثر سرعت دانلود با استفاده از VDSL را در صورت برقراری این سرویس روی خط خودتون مشاهده کنید.
سلامنقل قول:
سرویسی که برای vdsl داره حجم و قیمتش چند بود؟
سلام
فقط همین سرویس رو در سایت نوشته
این که خیلی افتضاح هست 24 گیگ برای یکسال 288 هزارتومن!نقل قول:
حجمش حتی کفاف وبگردی هم نمیده گرفتن این سرویس با این حجم و قیمت حماقت محضه
آقا جمع نزن خیلی هم وضع ایرانسل خوبه من همین اخر هفته فیلم 1080 چندتا استریم کردم. کاملا عالی :n19:نقل قول:
ADSL کم سرعت را حساب بقیه نزن اینو بدان :n09:
امروز برام پیام اومد که متاسفانه نمیتونیم رو خط شما سرویس VDSL بدیم بعد زنگ زدم فروش گفتم بخش فنی خط من رو هفته پیش چک کردن گفتند امکانش هست الان چرا نمیشه . گفت اصلا اینجوری نیست که بتونند فنی خط رو چک کننه چون خیلی پارامتر داره مثل فاصلتون تا مرکز . من یکم هنگ کردم :n36::n13: بعد گفتم خوب برای من رو که چک کردن گفت به هر حال ما خوشحال میشیم بتونیم سرویس بفروشیم ولی نمیشه . گفتم خسته نباشید گفتش ممنون در نظر سنجی هم شرکت کنید
دوستان عزیز، به دنبال استقبال شما از شرایط ویژه فروش بستههای ترافیک، شاتل تخفیفهای ویژهای برای خرید بسته ۲۰۰ گیگابایتی ترافیک در نظر گرفته است.
شما میتوانید در دورهی زمانی ۲۳ تا ۲۸ دی ۹۷، بسته ترافیک ۲۰۰ گیگابایتی شاتل را با ۳۰ روز اعتبار به قیمت ۳۰٬۰۰۰ تومان تهیه کنید.
به هزینههای یاد شده برای خرید هر بسته، مالیات بر ارزش افزوده نیز اضافه خواهد شد. همین الان میتوانید برای خرید این بسته اقدام کنید. (my.shatel.ir)
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk