10 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرویس شباهنگ
یکساله 52 گیگ
سرعت سرویس و سرعت دانلودش چند مگابایت هست؟
من هم دقیقاً همین وضعیت رو دارم :n03:نقل قول:
طرح حرفه ای ها هستم که باید سرعت 10Mb باشه ولی سرعت دانلود به 100Kb هم نمیرسه
با پشتیبانی هم تماس گرفتم میگه پهنای باند پر شده و باید صبر کنید :41:
بستگی به منطقه اتون بین 2 نا 10 مگ شیر میشه براتوننقل قول:
از ماست که بر ماست. قبلا طرح کمپین، خوب بود. منتها مخابراتی ها دیدند اینطوری نمیتونن جیب مردم رو درست حسابی بچاپن. گفتن چیکار کنیم چیکار نکنیم، اومدن طرح حرفه ای ها زدن که بتونن به صورت حرفه ای تری جیب مردم رو بچاپن!!!!!
توی کمپین، من ماهیانه 7 گیگابایت حق مصرف داشتم و شبانه هم رایگان بود. به عبارتی، در طی قرارداد یک ساله (که تازه پس پرداخت هم بود) بنده 84 گیگ حق استفاده داشتم + شبانه ی رایگان.
الان توی طرح حرفه ای ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط 24 گیگ حق استفاده دارم و شبانه هم رایگان نیست. بین 90 تا 99 درصد بسته به اینکه مودم گرفته باشیم یا نه.
همه جای دنیا روز به روز بهتر میشه جز این خراب شده. من که راضی نیستم. انشالا این پولا یه جا تلافی میشه. شاید زناتون تلافی کنن!
اقا قصد دخالت ندارم ولی شما اصفهان چی میکشین از دست مخابرات
واقعا وضعتون داغونه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
24 گیگ تموم شد میشه دوباره گیگ گرفت من تو دو ماه تموم شد دوباره شارژ کردم.نقل قول:
میتونید یک گیگ شارژ کنید شبانه 100 گیگ دانلود کنید دوباره شارژ کنید محدودیتی نداره
جالب اینجاست که حالا بعد از مدتها که یادشون افتاده مشترکین خطوط dlc هم حق استفاده از پهنای باند بالاتر دارن و بعضی رو روی 5مگ و بعضی رو روی 10 مگ بسته ن بعضی خطوط dlc کماکان فراموش شده هستند از جمله خطوط dlc شهرک میلاد شاهینشهر:n35:
محتوای مخفی: راه اندازی هاب ماهواره ای ایران در اصفهان
محتوای مخفی: افتتاح 515 طرح مخابراتی استان اصفهان