به صورت آنلاین ؟ یا حضوری ؟نقل قول:
اگه به صورت آنلاین میشه لطفا لینک بدید
ممنون :n16:
Printable View
به صورت آنلاین ؟ یا حضوری ؟نقل قول:
اگه به صورت آنلاین میشه لطفا لینک بدید
ممنون :n16:
حضوری باید برید .نقل قول:
دوستان ترم آخر که میگن باید 24 واحد می تونی بگیری ، سیستم خودش اتوماتیک اجازه دسترسی به انتخاب 24 واحد می ده یا اینکه ما خودمون باید بریم به دانشگاه بگیم که دسترسی رو از 20 واحد به 24 کنه؟
سلام دوستان
شهریه دانشگاه پیام نور برای رشته های علوم انسانی چه قدر هست در هر ترم؟ و شرایط پرداختش چطور هست؟ موقع شروع تحصیل یکجا باید پرداخت کرد یا نه ؟
:n40:
سلام
دوستان دانشجویان جدیدالورود ارشد میتون ترم تابستون بردارن؟
تو قسمت ثبت نام فقط گزارش ثبت نام داره
فرم واریز شهریه هم موجوده
دوستان این دروس "اختیاری" صرفا برای بالا بردن تعداد واحدهای پاس شدس؟؟
من تعداد واحدهایی که تا اینجا "ترم 8" پاس کردم هنوز به حداکثر تعداد واحدهای رشته ام نرسیده.
الان باید دروس اختیاری بردارم؟؟
8 واحد درس اختیاری, اجباریه.نقل قول:
راستی کجا باید تعداد کل واحدهایی که باید پاس کنم رو نگاه کنم
جمع کل واحدهای رشته ما 137 واحده. 10 واحد دیگه میخوام تا تموم کنم. که اونم با پاس کردن دروس "کاربردی تخصصی" تموم میشهنقل قول:
دروس "اختیاری" رشته ما 6 واحده که تا الان هیچ درس اختیاری برنداشتم.
الان مشکلی پیش نمیاد اگه کلا دروس اختیاری برندارم؟؟
چون بدون پاس کردن دروس اختیاری هم همینجوری به تعداد کل واحدهای رشته ام میرسم
تعداد کل واحدهای رشته رو آخر لیست ارائه دروس نوشته
سلام
من تو رشته مهندسی مدیریت اجرایی درس می خوندم تحصیلم نیمه تموم موند رفتم سربازی حالا که خدمتم تموم شده میخوام برگردم ادامه درسم رو بحونم میگن باید شهریه ثابت این ترم های که نبودی رو بدی.ایا این حرفشون درسته و راه دیگه ای نداره؟؟؟
یکی به من پیشنهاد کردم همون رشته رو بدون آزمون تو دانشگاه بخونم که واحد هایی که تا الان گذروندم رو برام تطبیق کنن ولی الان دفترچه انتحاب رشته رو نگاه می کنم اصلا مهندسی مدیریت اجرایی توشون نیست!دلیلش چیه؟
نزدیک ترین رشته به رشته خودم چیه گه اکه بخوام ادامه بدم واحد های قبلیم تطبیق داده بشه مثلا صنایع نزدیکه ؟؟
شورای گسترش آموزش عالی مجوز پذیرش دانشجو در۲۰ رشته مقطع کارشناسی ارشد برای واحدهای دانشگاه پیام نور در استان های مختلف صادر کرد.به گزارش ایلنا، ابوالفضل فراهانی با عنوان اینکه دانشگاه پیام نور موفق به اخذ مجوز پذیرش دانشجو در۲۰ رشته مقطع کارشناسی ارشد برای استان های مختلف شده است، افزود: این مجوز در گروه های مختلف علمی اعم از، فنی و مهندسی، علوم انسانی و علوم پایه از شورای گسترش آموزش عالی اخذ شده است.معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور افزود: سایر تقاضاهای دانشگاه برای بررسی و صدور مجوز رشته نیز در دست پیگیری است و به زودی تعداد بیشتری مجوز رشته در مقطع کارشناسی ارشد از شورای گسترش اخذ و امکان پذیرش دانشجو برای این رشته ها نیز فراهم خواهد شد.