نقل قول:کد:img.upload724.com/images/82227969070579845634.png
Printable View
نقل قول:کد:img.upload724.com/images/82227969070579845634.png
متاسفانه هاردتون وضعیت خوبی نداره و تعداد زیادی بدسکتور دارهنقل قول:
سریعا از اطلاعاتتون بک آپ بگیرین ...
اطلاعاتش مهم نیست. خود هارد رو میخوام. الان هیچ پارتیشنی ندارهنقل قول:
تست Error Scan را هم انجام بدین و عکسش را بزارین (البته تیک گزینه Quick Scan را بردارید)نقل قول:
سلام خسته نباشید
یه هارد a-data دارم بعد بعضی از فولدر ها فایلای توش پخش نمیشه بعضی هام پخش میشه بعد کپی میکنم تو یه هارد دیگه you'll need to provide administrator permission to copy to this folder این پیغام میاد بعد که اوکی میزنم کپی میشه راحت پخش میشه مشکلش از کجاس
ممنون
تست Error scan که انجام میدادم، همش قرمز میشد. هارد رو دادم تعمیرگاه.نقل قول:
هارد اکسترنالم رو خواستم ببینم وضعیتش چطوره، توی بخش Health یه warning هست:
هارد چه مشکلی داره؟کد:img.upload724.com/images/06901856749421355564.png
این ارور مربوط به کالیبره هد هارد هست باید هارد را مدام چک کنین اگه عدد ارور زیاد شد باید به گارانتی ارسال کنین ...نقل قول:
سلام.
من نرم افزار Hard Disk Sentinel را نصب کردم و متوجه شدم که هاردم مشکل داره. البته از قبل هم می دونستم که بدسکتور داره.
بعد از اون اطلاعات هارد را خالی کردم و نرم افزار HDD Regenerator را نصب کردم و به صورت کامل هارد رو بدسکتور گیری کردم. که نتیجه اون تصویر زیر بود که 2 عدد بدسکتور را پیدا و ترمیم کرده بود.
بعد از بدسکتور گیری هارد را با نرم افزار HD Tune Pro چک کردم که در تصویر زیر گزارش معلوم هست.
تا اونجا که میدونم هاردم مشکل خاصی نداره. رنگ زرد فکر میکنم مشکل خاصی نیست و رنگ قرمز هم به خاطر حرارت هارد هست و رنگ آبی رو نمیدونم. (البته ممنون میشم در مورد ارورهای زرد و قرمز و آبی راهنمایی بفرمائید)
حالا سوالم اینه که اگر هاردم مشکل خاصی نداره. پس چرا Hard Disk Sentinel میزان سلامت هاردم رو 17 درصد نشون میده؟؟ ضمنا توی این نرم افزار قسمت SMART شماره 5 به صورت علامت اخطار هست.
خیلی ممنون میشم که راهنمایی کنید الان هاردم مشکل خاصی داره یا نه؟؟ و اگر مشکل داره (با توجه به اینکه حجمش 1 ترابایت هست) آیا میشه بهش اطمینان کرد و ازش استفاده کرد یا نه؟؟
کدام تصویر ؟؟؟ !!!نقل قول:
سلام.
من نرم افزار Hard Disk Sentinel را نصب کردم و متوجه شدم که هاردم مشکل داره. البته از قبل هم می دونستم که بدسکتور داره.
بعد از اون اطلاعات هارد را خالی کردم و نرم افزار HDD Regenerator را نصب کردم و به صورت کامل هارد رو بدسکتور گیری کردم. که نتیجه اون تصویر زیر بود که 2 عدد بدسکتور را پیدا و ترمیم کرده بود.
بعد از بدسکتور گیری هارد را با نرم افزار HD Tune Pro چک کردم که در تصویر زیر گزارش معلوم هست.کد:img.upload724.com/images/81310729843585864717.jpg
تا اونجا که میدونم هاردم مشکل خاصی نداره. رنگ زرد فکر میکنم مشکل خاصی نیست و رنگ قرمز هم به خاطر حرارت هارد هست و رنگ آبی رو نمیدونم. (البته ممنون میشم در مورد ارورهای زرد و قرمز و آبی راهنمایی بفرمائید)کد:img.upload724.com/images/85710314273986609458.jpg
حالا سوالم اینه که اگر هاردم مشکل خاصی نداره. پس چرا Hard Disk Sentinel میزان سلامت هاردم رو 17 درصد نشون میده؟؟ ضمنا توی این نرم افزار قسمت SMART شماره 5 به صورت علامت اخطار هست.
خیلی ممنون میشم که راهنمایی کنید الان هاردم مشکل خاصی داره یا نه؟؟ و اگر مشکل داره (با توجه به اینکه حجمش 1 ترابایت هست) آیا میشه بهش اطمینان کرد و ازش استفاده کرد یا نه؟؟کد:img.upload724.com/images/30370861325104526350.jpg