با سلام خدمت دوستان عزیز
من اشتراک حجمی از اندیشه دارم واسه همین در مورد اندیشه بهتر میتونم نظرم رو بگم اما خیلی از دوستام از شاتل و پارس هم اشتراک دارن که از نزدیک کیفیت سرویس اونا رو هم دیدم و نظرشون رو هم پرسیدم ...
در مورد اندیشه که دوستمون سوال کردند باید بگم که برای اشتراک محدود حجمی روزها سرعت خیلی خوبه و دانلود با برنامه idm اکثرا بین 100 تا 130 کیلو بایت نوسان داره اما بعضی اوقات تایم اوت و قطعی داره که واقعا آزار دهندست و از این بابت هم شرکت شاتل فعلا تایم اوت کمتر و پینگ بهتری داره و سرعت روزانش هم طوری که دیدم خوبه و حتی بعضی اوقات بهتر از اندیشه...( پارس هم فعلا توی پینگ و تایم اوت دست کمی از اندیشه نداره و اصلا جالب نیست... یکی از دوستان واسه کافی نت از پارس اشتراک داره و بدجوری شاکیه نصف مشتریاش واسه قطعی بیش از حد پریدن ! ) اما در مورد دانلود شبانه اندیشه باید خدمتتون عرض کنم که با اشتراک 128 محدود حجمی تا تاریخ 30 شهریور 90 ( که هنوز ساعت ها تابستانی بود ! ) از ساعت 1 شب سرعت به حدود 50 تا حداکثر 60 کیلو بایت محدود میشد و دقیقا سر ساعت 4:15 شب محدودیت سرعت برداشته میشد و تا 6 صبح سرعت عین روز بود که کلا از 1 شب تا 6 صبح میشد متوسط بین 800 مگ تا1گیگ دانلود کرد... از 31 شهریور که ساعتها 1 ساعت به عقب کشیده شد اینها نرم افزار سرور رو تا چند روز تغییر ندادن و چند شب اول مهر ماه شبها از ساعت 3:15 سرعت عین روز میشد و در نتیجه شبها میشد تا حدود 1300 مگ دانلود کرد ...
اما وضعیت فعلی اندیشه :
متاسفانه دیگه سرعت دانلود شبانه از ساعت 3:15 یا 4:15 تا 6 صبح افزایش پیدا نمیکنه و از 1 شب تا 6 صبح یکسره بین 50 الی 60 کیلو بایت در نوسان هست ... ( بجز شبهایی که اختلال داره و کلا باید بیخیال شد! :41:) در نتیجه اگه خیلی خوش شانس باشین با IDM میشه حداکثر بین 600 الی 800 مگابایت دانلود رایگان شبانه داشت .تنها خوبیش اینه که به کسی ربطی نداره هر شب دانلود میکنین یا یک شب در میان !!! وقتی اسمش دانلود رایگان شبانست باید هم همین طور باشه :46:
پس فعلا در مورد اندیشه میشه گفت : سرعت روزانه خوب - دانلود شبانه رایگان با سرعت حدود 50 تا 60 کیلوبایت بدون اجرای قانون مزخرف Fair Use Policy !!! - پینگ بالا و تایم اوت بیشتر نسبت به شاتل ولی کمی بهتر از پارس آنلاین .:13:
در مورد شاتل دوستانی که خودشون اشتراک شاتل دارند بارها نظر دادن و خیلیها از سرعت و پینگ و کمتر بودن تایم اوت راضی بودن و بعضی ها هم گله داشتن من در این مورد نظری نمیدم ...
اما این قانون مزخرف Fair Use Policy تو شاتل گریبان چند نا از دوستام رو هم گرفته و اگه هم تو تاپیکهای مشترکین شاتل تو اینترنت یه نگاهی بندازین میبینین خیلی ها شاکی هستن ... این قانون رو در اصل همه شرکتها ( حتی اندیشه ) هم داره ولی عملا اجرا نمیکنه چون واقعا فقط بهانه بیخودی برا محدود کردن سرویسه .. با اینکه شرکت شاتل ادعا میکنه عادلانست و با این کار حقوق مشترکین دیگه حفظ میشه اما در عمل دارن میگن سرویس شبانه رایگان هم محدوده ! این کار بطور اتوماتیک از طریق یه نرم افزار تو سرور شاتل انجام میشه و اگه سیستم تشخیص بده که مثلا چند شب پشت سر هم شما دانلود شبانه داشتین اتوماتیک برای بار اول شما رو 10 روز تو لیست سیاه (black list) قرار میده و نتیجه این میشه که سرعتتون در حد دایل آپ افت میکنه !!! تو این مدت بیخودی خودتون رو کوچیک نکنین و تماس نگیرین چون این یه جور جریمه من در آوردی از طریق شرکته که از طریق اون نرم افزار شما رو دارند تنبیه میکنن! و تا دوره تنبیهتون تموم نشه وضعیت نرمال نمیشه !!! :2: جالب اینجاست اگه باز هم جرم بزرگ دانلود هر شب رو مرتکب بشین برای بار دوم ممکنه تا 1 ماه هم تو بلک لیست برنامه شاتل بمونین و سرعتتون پایین بمونه ! .. البته اگه به سایت شرکت سری بزنید میبینید نوشته این قانون رو فقط برا سرویسهای نامحدودشون اجرا میکنن اما کافیه یه پرس و جوی ساده بکنین میبینین حتی دانلود شبانه رایگانشون تو سرویسهای حجمی اکو هم شامل این تنبیهات میشه !!! این نکته رو هم اضافه کنم که با همه ضعف هایی که الان سرویس اندیشه داره من تا حالا ندیدم که این قانون مزخرف رو حتی تو سرویسهای نامحدودشون عملا اجرا کنن و مثلا بیان سرویس نامحدود کسی رو قطع کنن یا سرعتش تا حد دایل آپ پایین بیاد اونم به جرم رعایت نکردن این قانون و دانلود هر روز !!!
تا کی باید حق مشترکان اینترنت به بهانه های مختلف ضایع بشه خدا داند ... فقط میشه تاسف خورد :41: