منظورت از تبادل اطلاعات چیه ؟نقل قول:
Printable View
منظورت از تبادل اطلاعات چیه ؟نقل قول:
فکر کنم منظورش اینه که بری از دوستات بگیری... :n09: البته تبادل اطلاعات درست نیست باید میگفت گرفتن اطلاعات چون تبادل در صورتی میتونی بکنی که خودتم بالاخره یه چیزی دانلود کنی که فکر نکنم با پارس بتونی! :n31:نقل قول:
به نظرم باید بری سراغ فن آوا یا های وب.... اگرم کم مصرفی شاید شاتل بد نباشه.... در هر صورت اگه دانلود داری (حتی خیلی کم) دیگه پارس به دردت نمی خوره! :n15:
سوزشش اینجاست که اول تمدیدکردم بعد پیام پارسو خوندم:n02:نقل قول:
یعنی از اطرافیان بگیرنقل قول:
اگه مشهدی یه سر به امضام بنداز
سرعت من دو روزه افتضاح شده ! ip هم هی میره رو اصفهان ! بعضی وقتا مودم رو خاموش روشن میکنم درست میشه !
میخواستم همون 10 آذر تخلیه کنم یه مشکلاتی پیش اومد اصلا نشد :n03:
خب برو حالشو ببر تا محدود نشدی بقیه جاها سرعت روی 5-6 کیلو محدود میشه، ولی تو تاپیک شاتل!نقل قول:
کو گوش شنوا!نقل قول:
پینگش هم دیگه تعریفی نیست تازه نو اینترلیو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای تمدید6 ماهه جشنواره زمستون
باید زنگ بزنی هدیه گیگی رو برات فعال کنن ؟یا خودبخود فعال میشه
داداش جدا برام سواله الان شما برای چی میخواید تمدید کنید :n13:نقل قول:
الان هر جور حساب کنی هر شرکت دیگه ای بری با صرفه تر است از پارس افلاین
دست رو دلم نذار که همینجا گریه میکنمنقل قول:
تومرکز ما دو تا isp سرویس میدن یکی پارس دومی هم مخابرات
-مخابرات:پورت خالی نداریم فعلا -تاکی؟ -معلوم نیست خداحافظ
دلیل رفتنمم اصلا شبانه نیست چون دانلود شبانه ندارم
دلیلش کیفیت بد سرویسم در روز هست ک ه بالاترین سرعتی که دیدم2مگ هست 512حجمی دارم توی این مدت سرعت روزانه و شبانه ام اصلا تغییر نداشته روزانه درحد اسمی و شبانه حدود256 یعنی نصف اسمی دلیلشم هم میگن کمبود پهنای باند هست خیلی راحت هم میگن نمیخوای تخلیه کن
همین الان11شب
خوبین دوستان؟ :n01:
آقا از سرعت دانلود ساعات شبانه چه خبر بچه هایی که تمدید کردند؟
مکه جزو تمدیدیها نیسیم شبمون داغونه :n27:
نقل قول:
من که راضیم. :n01:
با تورنت شبی 5 گیگ
پس میشه گفت سرعت تقریبا روی 1 تا 2مگ هست دیگهنقل قول:
حول حوش همون اما خیلی افت و خیز داره بین صدو پنجاه تا سیصد کیلو بایت
به طور میانگین میشه همون دو مگ یکم بیشتر
سرویس یک مگ دارم
واسه من سرعت خوبه شبی 15 گیگ هم میگیره ولی دانلود ندارم :n01:
سرویس 2 مگ
نقل قول:
سرعت من دو روزه افتضاح شده ! ip هم هی میره رو اصفهان ! بعضی وقتا مودم رو خاموش روشن میکنم درست میشه !
میخواستم همون 10 آذر تخلیه کنم یه مشکلاتی پیش اومد اصلا نشد
دقیقا سرعت منم 2 روزه افتضاح شده. البته افتضاح که بود الان افتضاح تر شده. با سرویس 2 مگ هیچ ساعتی در روز سرعت بالای 1.5 مگابیت بر ثانیه نمیره. یعنی خاک بر سرمون با این وضع اینترنت که به جای بهتر شدن روز به روز افتضاح تر میشه. :n03:
با نمدید سرویس ترافیک دوره قبل که باقی مونده مگه منتقل نمی شه؟
ترافیک دوره قبل نه. فقط ترافیک اضافه (این رو خودم مطمئنم) و احیانن ترافیک هدیهای که گرفتی به دوره بعد منتقل میشه. ترافیک اختصاصی هر دوره رو باید تو همون دوره مصرف کنی و گر نه از دستت میپره. دوره هم همون مدت زمان کل سرویس خریداری شده است. مثلن اگه یه سرویس 3 ماهه گرفتی با 12 گیگ حجم، اون 12 گیگ رو باید تو همون 3 ماه استفاده کنی.نقل قول:
نقل قول:
فک کنم بالاخره پس از سختی های بسیار شبانت درست شد :دی
من که رفتم از فن اوا گرفتم؛ اما دیگه نامحدوداش به صرفه نیس، قیمت محدود هاشم بالاس !
نظرم اینکه برگردم پارسو محدود مثلا 512 بگیرم، که خط رو هم بالا ببندن که توی روز بتونم یکم نفس بکشم !
عقلانی هست اینکار ؟ واسه دانلود شبانه هم از بسته 24 گیگ ایرانسل استفاده میکنم
دوستان کسی امتیاز هدیه کلوپ رو نخواست (میخواد برود یا نیاز ندارد یا...) و در حد 30تا یا بیشتر بود که شارژ "روز" بشه گرفت باهاش لطفا بده به من :n02:
فقط شارژ روز :n02:
از فرد بامعرفت مچکرم :n16::n02:
میشه؟ من یکبار سوال کردم که با قیمت کمتر این کدهارو از کسی بگیریم و استفاده کنیم اشکال نداره؟ چون نمیدونم مثلا اون فرد کد رو از چه منبعی میاره!نقل قول:
گفتن که عواقب داره این کار !!!!!!!!!!
مرد حسابی کسی که میخواد تخلیه کنه ، امتیازاشو مصرف میکنه بعد میره دیگه ! :n08:چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامست ! :n18:نقل قول:
مسلمون باید خمس بده، مسلمونی که خمس نده مسلمون نیست، بنده هم نماینده گرفتن شارژ کلوپ پارس آنلاین در این تاپیک و همه تاپیک ها هستم :n02:نقل قول:
همه مثل شما شیره اکانت رو در نمی آوردند فرزندم. شما اون مطلب رو به خودت نگیر، گفتم اگر کسی نخواست. :n09: قبلا یه بنده خدائی رفت و دو روز شارژ گذاشت خدا با بزرگان و خوبان و پاکان محشورش کنه. :n02:
شما میتونی معرفی کنی اون شخص رو به بنده که بخرم و استفاده کنم بعدش خبر میدم. اگر پیدام نشد بدانید سرم کلاه گذاشته و دچار عواقب شدم:n02::n26:نقل قول:
دوستان
جریان این هدیه های ویژه شب یلدا چیه؟؟؟
کدوم؟ ..نقل قول:
پس ماندگار شدی پارس انلاین :n35:نقل قول:
من که رفتم از پارس دزد:n09:
سلام
مگه این قضیه شبانه رو دوباره برای مشترکین قبلی پارس درس نکردند چون برا دوست من درس شده شبا هم رایگان دانلود میکنه.؟؟؟؟!!
اقا این قضیه شبانه چیه ؟
زده مثلا POL-256-12GNight یعنی 12 G روزانه هستش و 432 G شبانه ؟؟؟؟؟اون 12 G ماههی هستش یا سالی ؟؟؟؟
این هم سرویس جدید پارس بعد از تغییر شبانه هست که جیب مشتری ها رو خوب خالی کنهنقل قول:
این سرویسی هست که فقط یکساله داده میشه و هر ماه 12 گیگ بهتون میده
و اگه از 12 گیگ روز اصلن استفاده نشه 12*12*3=432 گیگ در سال میتونین شب استفاده کنین
و چون یکساله هست ریسکش بالاست چون معلوم نیست سرعت شبش چقدر باشه و چقدر بتونین ازش استفاده کنین
با سلام خدمت کاربران عزیز
ادامه مباحث این سرویس دهنده را در تاپیک زیر بررسی کنید.
مرسی
:n40: