درسته، البته ویرایش کردم پست رو، قبل از اینکه جواب شما رو ببینم.نقل قول:
فعلا ممکنه دیگران کارشون با همون بسته ها راه بیفته. البته کلا اینترنت و پیشرفت و این چیزا تو ایران شوخیه، خود زندگی توی ایران یه شوخی بیمزه بود که باهامون شد...
Printable View
درسته، البته ویرایش کردم پست رو، قبل از اینکه جواب شما رو ببینم.نقل قول:
فعلا ممکنه دیگران کارشون با همون بسته ها راه بیفته. البته کلا اینترنت و پیشرفت و این چیزا تو ایران شوخیه، خود زندگی توی ایران یه شوخی بیمزه بود که باهامون شد...
مسخرست
باید sms میدادن
به نظرم اگه کسی ضرر کرده باید حتما شکایت کنه، اسکرین بگیرید
کاربر که بیکار نیست هر شب سایت این احمق ها رو چک کنه ببینه چی هست و چی حذفه
آره حتی اگه حق برداشتنش بدون اعلام قبلی رو اعلام کرده بودن، بهتر بود یه اطلاعی میدادن.نقل قول:
شاید هم مخصوصا ندادن که یه عده ضرر بکنن...
متاسفانه ولی اراده و همتی برای درست کردن چیزی وجود نداره، شما هم بیخود ناراحت نکنید خودتون رو، اینجا چیزی درست بشو نیست.
همراه اول فعلا که مثل قبل کم نمیکنه
رایگان
شاید برای بسته های جدید گفته کنسل شده
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
درسته، من هم دیشب امتحان کردم همین طور بود. یا برای بسته های جدیده واقعا، یا هم اینکه حالا از هفته ی بعد اعمال میشه یا کلا برنامه قراره تغییر کنه، معلوم نیست واقعا.نقل قول:
اگر هم اینا دلشون واقعا واسه شب بیداری جوونای مردم سوخته خب بیان بکنن 4 صبح تا 9 صبح، بالاخره برای نماز و تهجد که باید بلند شن جوانان ما.:n09:
از کجا گیر میاد؟سایتی داره که بشه خرید ازش؟نقل قول:
.پاک شود...
به نظر که گفته برای بسته های جدید کنسل شدهنقل قول:
قبلی ها فعلا دارن
تو اینستا توضیح داده فکر کنم ندیدم من
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
من توی اینستاش چیزی ندیدم هرچی نگاه کردم. دیشب هم دیگه کاری نداشتم که امتحان کنم. کلا ما دیگه فهمیدیم تو این مملکت با کیا طرفیم، خودم هرشبی که میخواستم استفاده کنم قبلش تست میکردم.نقل قول:
سلام دوستان
دوستان اشتباهی بسته ای فعال شده در گوشی پدرم و پدرم هم اهل استفاده از اینترنت نیست.الان میخوام ببینم میشه بسته رو انتقال داد به خط دیگری؟