ممنون.برطرف شد.نقل قول:
Printable View
ممنون.برطرف شد.نقل قول:
خوب دوستان اون سایتی که سرورش خارج از کشور بود و سرعتش پایین بود رو در حدودهای ساعت 4 و 6 صبح هم تست سرعت دانلود گرفتم که عکسهاشون رو براتون میزارم.ساعت تو عکسها مشخصه.
این تست سرعت دانلود از سایتی که سرور خارجی داشت در حدود ساعت 4 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست سرعت دانلود از همون سایت و سرور قبلی حدود ساعت 6 صبح
اینم تست سرعت دانلود از ف.ی.س.ب.و.ک با قندشکن در حدود ساعت 6 بامداد
با این تفاصیل تقریبا میشه ساعتی 2 تا 2/4 گیگ حجم دانلود.و توی 5 ساعت تقریبا 10 گیگ میشه دانلود کرد. :n04::n04:.من با این آمار دادنم گند میزنم تو سرعتم حالا میگی نه نگاه کن.قطعا میخواهند یک بلایی سرمون بیارن که قبلش دارن بهمون آب میدن. :n02: من می ترسم :n28:. میترسم حتی سرعت روزانه ام یکدفعه به 40 یا 50 برسه.
عجب شرکت دزدی هست این صبانت خدمت دوستان بلگم من خط قبلیم طلایی 1 مگ بود خط رو 4 مگ بسته شده بود ساعت رایگان همون 4 مگ بود اومدم من خطم به 6 مگ ارتقا دادم روی 8 مگ بستن خطم هیچ نویزی نداشت و 5 روزی میشود 3 روز اول سرعت دانلودم از همه لینکها چه داخلی چه خارجی 850 تا 900 بود اما یک دوروز هست به 360 رسیده به این قضیه من شک کردم رفتم به قسمت دان استریم تنظیمات مودم من نگاه انداختم مشاهده کردم دان استریم منو از 8 مگ که بود روی 4 مگ آوردن از دستی برای ساعت رایگان برای همین با افت سرعت مواجه شدم جالب اینجاست که پشتیبانی میگوید دان استریم دست مانیست تو بازه ساعت رایگان شاید زیر 4 هم بشود دیگه ما ندیدیم دان استریم طرف شب بیان دستکاری کنند بهتره هیچکس طرف این شرکت صبانت دزد نیاید:n09:
تست سرعت 12 مگ! البته خطم روی 10 بسته شده ولی باید بیشتر از این می بود
البته وقتی 2000 تومن فرق قیمت بین 6 مگ و 12 مگ هست با حجم یکسان توقع بیشتر از این هم نمی شه داشت!!!
downstream کاملا دستشون هست من امروز تماس گرفتم 10 دقیقه بعدش زیاد کردن اولش اومد گفت نه خودش زیاد می شه گفتم دفعه اولم نیست که سرعت بالاتر از دان استریمم می گیرم قبلا دستی زیاد می شده الانم می شه دیگه چیزی نگفت گفت اوکی زیادش می کنیمنقل قول:
من پهنای باند 10 مگ دارم(شرکتی به غیر از صبانت)و برام روی 8 مگ بستن وقتی تست میگیرم تو speedtest.net دقیقا عدد سرعت دانلودم با شما یکی هست یعنی 8.77 البته بعضی وقتها دقیقا 9 هم میشود.نقل قول:
دوستان صبانت به طور خودسر و یواشکی قیمت حجم رو از 3600 مصوب به 3880 افزایش داده من که رفتم سازمان مقررات شکایت کردم شماهم میتونید از طریق این لینک شکایت کنید تا قمیت رو درستش کنند
خوب فکر کنم که 3880 تومان قانونی باشه چون به 3600 تومان 8 درصد مالیات بر ارزش افزوده تعلق میگیره که میشه همون 3880 تومان.الان همه شرکتها دارن با همین قیمت میدن.نقل قول:
دوست عزیز اگر چند صفحه قبلتر رو نگاه کنی بخشنامه ای رو گذاشتم از شرکت صبانت که فکر کنم 27 اسفند 92 اعلام کردش.و اون تو پهنای باند شبانه هر سرویس رو به تفکیک اعلام کرده و برای سرویس 6 مگ پهنای باند رو 3 مگ اعلام کرده.حالا اگر واسه شما روی 4 مگ بستن برو حالشو ببر چون ظاهرا خودشونم خبر ندارند :n10:نقل قول:
دوست عزیز من پارس هم سرویس دارم 3600 زده در ضمن صبا هم اولش که تصویب شده بود 3600 زده بود الان کرده 3880 در ضمن با در نظر گرفتن 8 درصدی یا هر درصدی دیگه ( عوارض .مالیات و......)که شما فرمودید میشه 3600نقل قول:
اینم لیست قیمت مورد تصویب سازمان مقررات