آقا اصلا حجم کم نمیکنه من 2 تا سایتو چک کردم هم خود مبین نت هم سایت خارجیه!!! کلا واسه امروز هیچ حسابی نداه!! شایدم چون تعطیله کسی تو مبینت نیس هی حساب کنه!
ما که گذاشتیم واسه دانلود!!
Printable View
آقا اصلا حجم کم نمیکنه من 2 تا سایتو چک کردم هم خود مبین نت هم سایت خارجیه!!! کلا واسه امروز هیچ حسابی نداه!! شایدم چون تعطیله کسی تو مبینت نیس هی حساب کنه!
ما که گذاشتیم واسه دانلود!!
بچه من از یکی پرسیدم گف قبلا هم اینطوری شده که حجم کم نکنه و بعد> یهوی شبش همه لاگ ها و وصل شدن ، حجم ها اومده! اتفاقا میگه جمعه بوده!!
شاید حجم کم کردنش دیرو زود داشته باشه ولی سوخت وسوز نداره. مطمئن باش پات حساب میکنندنقل قول:
یه بار مودم رو خاموش روشن کن
به احتمال قوی حساب میشه ولی فعلا نشون داده نمیشه. ریسک نکنید دوستان.نقل قول:
آقا تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زمان رو کجا نشون میده که ساعت رو تنظیم کنم و کلا روش تنظیم ساعت با این سایت چگونه است؟ :)
ماله منم کم نمیکنه. چندبار ریست کردم و چک کردم اما بازم کم نکرد. نره تو پاچمون بعداً؟:D
من دارم البته ساری هستم. جدا از قدرت سرور، میانگین دانلود 50 الی 60 میشه. اگه سرور قوی باشه تا 90 هم میرسه. من از 6 به بعد تا 130 هم دانلود می کنمنقل قول:
من 400 تومنم مونده.غمی نیست.تا الان 3 گیگ گرفتم.
درود بر تو! من ADSL داشتم روزی 50GB دان میکردم!! اینقدر دان کردم که دیگه ترسیدم بگیرنم!! که اومدم مبینت نت گرفتم !! بماند چطوری!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایول دادا.باید ازت تشکر کنم که گفتی کم نمیکنه. من الان فقط هارد میخوام.دیگه جا نبید.دی:
آقا هارد دیسک اضافی نداری؟نقل قول: