من یک نامه ی جعلی هم با فتوشاپ درست کردم که خیلی هم حرفه ای جعل کردم منتها اگر پرینت کنم معلومه که مهرش زنده نیست و به کارشناس فروش گفتم اسکنش رو میفرستم اون هم گفت باید بعدا اصلش رو برامون بیاری. دیگه موندم چیکارکنم.نقل قول:
Printable View
من یک نامه ی جعلی هم با فتوشاپ درست کردم که خیلی هم حرفه ای جعل کردم منتها اگر پرینت کنم معلومه که مهرش زنده نیست و به کارشناس فروش گفتم اسکنش رو میفرستم اون هم گفت باید بعدا اصلش رو برامون بیاری. دیگه موندم چیکارکنم.نقل قول:
ما که نیاز به نامه نداریم چه جعلی و چه حقیقی خودشون 512 کردنش 128 را :27::31:
دوستان این کنترل پنل شاتل هم حسابی قاتی کرده امروز رفتم میزان مصرف رو چک کنم دیدم خودش 3 گیگ اضافه کرده!!!! مصرف این دورم به 4 گیگ رسیده بود.:18:
حیف روز آخر فهمیدم..2 گیگ مفتی از دستم رفت!:31:
سلام.....نقل قول:
من 512 دارم و کاملا راضیم...اما اینکه 128 مشهد مثل شهرای دیگه 512 شده خبر ندارم...
صبانت ریسک داره یعنی بعضی جاها خیلی عالیه (مثلا با همین 128 روی 200kb دانلود دارن) و بعضی مناطق افتضاح...برو تاپیک adsl مشهد زودتر جواب میگیری.
7 شهریور 3 گیگ حجم رایگان به مناسبت ماه رمضان دادن:31::27:نقل قول:
آخه همیشگی نیست، مثل اینکه بچه هایی که 512 بودن دونه دونه دارن برمیگردن به 128. بنظر من تا خودش 512 هست یه حرکتی بکن، البته تا اونجا که یادمه اولش 512 بودی. شاید نامه قبلیت رو قبول کنن.نقل قول:
به کیا دادن ؟؟؟؟ چه شهرهایی ؟ چه سرویسهایی؟نقل قول:
1.به تمام مشترکیننقل قول:
2.تا اونجایی که من میدونم اصفهان-مشهد-کرج ولی بقیه شهر ها:41:
3.art and eco
موفق باشید
نه اینجوری نیست من هم 3 گیگ به ترافیکم اضافه شد .... اهواز هستمنقل قول:
مرسی از راهنمایی شما...نقل قول:
هم زنگ زدم و هم ایمیل...گفتند تو مرکز استقلال (منطقه 3) تهران اکو وجود نداره و سیستم اکو مقدور نیست...
گفتند شاید بعدا" به این مرکز هم اکو بدن:41:
نه بابا برای یکی از بچه ها شده بود 128 حالا که شارژ کرده دوباره برگشته 512نقل قول:
فعلا که خودش 512 هست البته 128 هم برای من کافی هست:31::27:
نامه قبلی را که دادم به خودشان:31:
الان که مخابرات داره سرویس میده بعضی از شهرها 64 نامحدود 6 تومان 128 10 تومان فکر نکنم برگردونن به 128اره تمام مشترکین و مشترکینی که تازه ثبت نام کرده بودن و الان هم به هرکی تا 15 مهر سرویس اکو بگیره 3 گیگ میدن...نقل قول:
اره بیشتر شهرها مثل اصفهان-مشهد-کرج-شیراز