نمیخاد ریسک کنیدنقل قول:
مودم رو یه بار روشن و خاموش کنید و ساعت و دقیقه end رو با سايت time.ir مطابقت بدید
در ضمن قبلش ساعت کامپوتر رو با ساعت رسمی کشور time.ir تنظیم کرده باشید
Printable View
نمیخاد ریسک کنیدنقل قول:
مودم رو یه بار روشن و خاموش کنید و ساعت و دقیقه end رو با سايت time.ir مطابقت بدید
در ضمن قبلش ساعت کامپوتر رو با ساعت رسمی کشور time.ir تنظیم کرده باشید
پسرا . این تنظیم ساعت همه جا وجود داره. مثل تنظیم روشنایی خیابونا هنگام تاریکی هوا.
بله ایرانسل هم قطع بود وایمکسش ولی توجیه پذیر بود. اینا مجبور تمامی سرورها رو زمانش رو با هم ست کنن. این کار یکی دو ساعت نیست.
تمام مراکز اینطروی بودن به جز کسانی که تکنولوژی به روز رسانی رو داشتن یا تکنسین های حرفه ای واسه این کار داشتن...
-
آقا بیاین سرعتتون رو بدین ببینم.
وضعیت نامحدود سرویس ها چطوره؟؟؟ میخوام از ایرانسل بیام رو مبین نامحدودش رو بگیرم.
دیدی چی شد! کاش منم میزدم برا دانلود! گفتم سیستمو روشن بزارم اگه وصل شد دانلودو شروع کنه ها!دیشب اگه سرعتتون خیلی بالا بوده چون من و امثال من خواب بودیم!: دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس دو مگ!چند روزی هست اینجوریه!
تا حالا هم سرعت بالای 180 ندیدم !
دوست من هیچ جای دنیا نمیان دستی ساعت سروراشون رو تنظیم کنن. اصلا معقول نیست و اشتباه انسانی هستش.نقل قول:
به پروتوکل هستش به اشم ntp که برای ست کردن ساعت از اون استفاده میشه . برای اطلاعات بیشتر میتونی به لینک زیر مراجعه کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال دارم.الان که مدل این ecare رو عوض کردن هر کی هر طرحی بخواد میزنه؟ کارت دانشجویی یا مدارک لازم نیست؟
یعنی ما بیخودی خودمونو کشتیم؟ دی:
ممنون میشم جواب بدید.
ضمن تشکر از تمامی عوامل خرابی دیشب که باعث شدند بیش از 70 درصد کاربران با این فکر که اینترنت خرابه بگیرن بخوابن و دانلود نکنن و سرعت ما فضایی شود اعلام میدارم دیشب سرعت سرویس 512 روی 120 بود بدون نوسان ( حتی 119 هم نشد ):22:
و من تونستم از ساعت 3:30 تا 8 صبح نزدیک 2.5 گیگ دانلود کنم :39:
به امید خرابی های بیشتر:7:
بچه ها تو سایت موبین نت حجم مصرفی امروز رو حساب نمیکنه!!! مودمو خاموشم کردم!! ببینن واسه شمام همینطوره ؟ کم نمیکنه؟ بزاریم واسه دان؟
دوستان کسی طرح ویژه 1مگ 1 ساله 250 هزار تومن داره اینجا؟ اگر اره سرعت شبانش چنده؟ چقد دانلود میکنه شب؟
درسته تو سایت انگلیسیش هم 31شهریور رو نشون نمیده! من که زدم برا دانلود شاید کم نکنه دیگه! تا حالا شده از این اتفاقات بیوفته و بعد یکدفعه کم کنه؟