14 روز تا اتمام دوره مونده. تا الان 100 گیگ بدون اخطار.
پیش به سوی 200 گیگ..... ./.
تعرفه: 2 مگ نامحدود
Printable View
14 روز تا اتمام دوره مونده. تا الان 100 گیگ بدون اخطار.
پیش به سوی 200 گیگ..... ./.
تعرفه: 2 مگ نامحدود
ايول....:n02:نقل قول:
چندتا سوال فني :
بعد از اخطار و محدود شدن سرعت ، توي دوره هاي محدود بودن و تا قبل از اينکه بدوني اوضاع چطوري هست مصرفت چطوري بودش ؟
توي اين فاصله (از موقعي که محدود شدي و اخطار گرفتي) تعويض تعرفه و طرح و قطع و وصل موقت و تعويض مودم و يا کلا عوض کردن يوزر و اين چيزا نداشتي ؟
بعد از محدود شدن چه مدت سرعتت کم بود ؟
من دو سه ماه بالای 100 گیگ دانلود کردم ولی بعد از اون سرعتم را به یه چهارم واقعی رسوند هر چی زنگ می زنم میگه مشکل از شیرینگ شبکه است حالا من موندم این سرعت فکستنی کاریش هم نمیشه کردنقل قول:
والا تا الان محدود نشدم که بدونم :دینقل قول:
فقط اخطار گرفتم. اتفاقا امروز ایمیلم رو چک کردم که ببینم چیزی فرستادن یا نه. گفتم شاید اس نیومده باشه. رفتم دیدم 9 آوریل، 10 آوریل، 13 آوریل اخطار های دوره قبلی رو گرفتم و بعدشم هپولی هپو :دی :دی :دی :دی
اگه خدا خواست و تا روز کنکور رفتم تو لیست سیاه چشم. چک میکنم خبر میدم(این اینترنتم زندگی نذاشته برا ما :دی)
فرکانستو عوض کردی؟نقل قول:
تو تنظیمات مودم که میری. ببین CINR باید حتما بین 20 تا 30 باشه(هردو R3 و R1) بیشتر بود یعنی (به قول معروف) خطت نویز داره. عمرا اگه سرعتت بیشتر بشه. من با فرکانس 3581500 همین مشکلو داشتم و خودمو میکشتم در بهترین وضعیت سرعتم به 60 کیلو میرسید. منم خیلی شیک و مجلسی رفتم از توی لیست فرکانس ها پاکش کردم و یه عمری از شرش خلاص شدم!
یه سری فرکانس مزاحم هم بودن که ضعیف بودن و بی خودی اذیت میکردن بعضی اوقات...
اونام پاک کردم. الانم بسیار راضی ام!!!!!!
نمونه سرعت. فقط ببخشید ضمیمه نمیکنم. نمیتونم!!!!!!
این فیلم هم میبینید نگید چقد طرف فلانه و بهمانه ها :دی بلوری 42 گیگیشو دانلود کردم این پارت آخره :دی
حداکثر سرعت :دی : سکته نزنید فقط :دی کاملا راسته. یه کلک ساده داره(درواقع باگ برنامست). احتمالا خیلی ها هم بلدن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت عادی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماکزیمم سرعت که بعضی اوقات به این سرعت هم میرسه و جالبه بدونید ثابت هم میمونه!!!! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما همون احتمالا به يک آنتن مشکل دار وصل شدي، دونه دونه امتحان کن هر فرکانس و آنتن هاي اون فرکانس رو تا به آنتن مناسبت وصل شي.نقل قول:
من فکر کردم محدود هم شده بودی:n02:نقل قول:
خب کي اخطار گرفتي و چندتا گرفتي و اين حجم ها رو چند وقت بعد از اخطار دانلود کردي ؟
سلام دوستان یه سوال فوری. من میخام یه مودم رومیزی کارکرده ایرانسل بخرم. میگه مدلش bm630 هست. آیا این مدل خوبه بخرم؟یا چیزه دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
دوم اینکه من فقط بخاطر شبانه رایگان میخامش. طرف میگه طرح 2 مگ داره اما ترافیکش تموم شده وباید بسته ی افزایشی بخرم. حالا میخام بدونم اگه مثلا 1000تومن شارژش کنم میتونم از شبانه استفاده کنم؟ این خیلی مهمه که میشه یا نه.
و سوال آخر. اگر هرشب رایگان دان کنم محدود میشم؟ یا نه؟ مرسی
سلام دوستان
این مشکل رو فقط من دارم؟آخه کسی اشاره ای نکرده
پینگم بین ۶۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ هست !!!
سایت ها تقریبا باز نمی شن مگه به سختی چند بار رفرش
از مخابرات هم البته سرویس دارم که اون کلا قطع هست...
پينگ از کجا ؟نقل قول:
من پينگ 4.2.2.2 و 4.2.2.4 و چند تا سايت مثل همينجا بالا هست ولي خب بالاي 200 هست.
ولي توي باز کردن سايت بله به شدت ري..ه اين ايرانسل و به زور يا باز نميکنه و يا کلا ناقص باز ميکنه. واسه همين جواب دادن مجبور شدم با قندشکن بيام
با يک سری سرور خارجی هم مثل اينکه دوباره مشکل پيدا کرده.....
من از جای ديگه وايرلس دارم که اون اصلا مشکلی نداره.
راجع به قميت مودم و... نميدونم ولي تا جايي که ميدونم اگه بسته افزايش بخری، ميتونی از دانلود شبانه هم راحت استفاده کنی.نقل قول:
محدوديت و... واسه کاربرهای نامحدود هست و واسه حجمی ها حداقل تا الان که هيچ مشکلي نبوده و يا کسی چيزی نگفته.
گفتم که :دینقل قول:
9 آوریل. 10 آوریل(فرداش) و 13 آوریل :دی یعنی 3 تا پشت سر هم :دی
بعد از اون با رعایت خط قرمز ها(همون مصرف کم و به موقع) و کم کردن حساسیت روی سرویسم تونستم 100 گیگ دیگه دانلود کنم. سر اخطار سوم فک کنم 55 گیگ دانلود داشتم. قشنگ تا پایان دوره 153 گیگ دانلود کردم./.
سلام دوستان
اینکه میگن بعد از اخطار گرفتن دیگه اجازه نمیدن طرح نامحدود استفاده کنید درسته؟؟؟
یکی از دوستانم گفته منو محدود کردن دیگه نمیتونم طرح نامحدود بگیرم. نمیدونم واقعاً اینطور چیزی پیش میاد؟؟:n13: