بله این کار را میتونید انجام بدین فقط 1 تماس بگیرین تا براتون فاکتور جدید صادر کنن و پرداخت کنیدنقل قول:
خب میتونید 128 بگیرید شاید شانستون گفت و تبدیل شد به 512 مثل خیلی از دوستان:46:
Printable View
بله این کار را میتونید انجام بدین فقط 1 تماس بگیرین تا براتون فاکتور جدید صادر کنن و پرداخت کنیدنقل قول:
خب میتونید 128 بگیرید شاید شانستون گفت و تبدیل شد به 512 مثل خیلی از دوستان:46:
بستگی به نمایندگی شهر تون داره و این که یه ماهه باشه یا سه ماههنقل قول:
اصفهان یه ماهه رو زودتر فاکتور میده اما سه ماهه رو نه
یه زنگی بزن بگو واسم فاکتور جدید بزنید ببین چی میگه:31:
3 ماهه شارژ میکنم و تا 8 مهر دورم تموم میشه و احتمالا مجبورم میکنه که 128 شارژ کنم.نقل قول:
آخه من نمیدونم این دیگه چجور سیا*ستی هستش .باید از خداشون هم باشه که 512 شارژ میکنیم چون پول بیشتری داریم میدیم. از طرفی تمام ISP ها حتی کپی کارت دانشجویی رو هم قبول میکنند و حتی منشی آسیاتک میگفت اگر دانشجو هم نیستی بیا درخواست 128 بنویس و بعدا برات 512 میکنمیش فقط نمیدونم چرا شاتل این مسخره بازیها رو درمیاره.نقل قول:
سلام دوستان.
من میخواستم یه 128 بگیرم. موندم شاتل بگیرم یا صبانت.
من مشهدم با پیش شماره ی 763
لطفا کسانی که اگاهی دارن راهنمای کنن. ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این سرعت شما درست شد؟؟؟؟نقل قول:
دوستان این سرویس های اکو دیگه وجود نداره؟
من می خوام از art 3 تغییر سرویس بدم به eco.....ولی تو بخش تغییر سرویس فقط میشه به art های دیگه تغییر داد.....چیکار باید بکنم؟
چرا وجود داره! ولی توی کنترل پنل نیست!نقل قول:
باید ایمیل بزنی یا تماس بگیری....
اگه نامه قبلیتو دازی خیلی راحت میتونی با فتوشاپ یه حالی بهش بدی :21: من نامه رو نگاه داشتم تا قرنها میخوام استفاده کنم :27:البته من تا پایان دوران یعنی دو سال دیگه اعتبار زدم ولی وقتی تموم شد دوباره خودم با فتوشاپ ...:21:نقل قول:
فک میکنم بتونید ... چون من دورم برا 12 آبان هست، امروز که زنگ زدم گفت 10 12 روز دیگه فاکتور جدید برای شارژ دوباره صادر میشه و 10 روز دیگه میتونه شارژ یک ساله بگیرید...بنابراین شما هم میتونید...نقل قول:
من یکهفته تا پایان دوره م مونده ولی ترافیکم فردا تموم میشه . آیا قرارداد جدید میتونم ببندم یا باید ترافیک اضافه بخرم؟
البته دوستان واردتر هستند، کمکتون میکنند.