512 محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسیاتک - فارس
Printable View
512 محدود
اسیاتک - فارس
بچه من 512نامخدود برنزی داشتم سرعتم خیلی بره تا 60بود؟ ماهی 20و خورده ای
الان 128نامحدود گرفتم گفتن جایزه داره سرعتم بالای 300بود ولی الان میگن تموم شده
سرعتم زیر14 چیکار کنم همه زندگیم لنگ این مزخرف شده عوض کنم برم شاتل یا یه جای دیگه؟
Using tapatalk
سرعت 512 برای من متوسط حدود 68 هست که خوبه به نسبت. 60 هم بدک نیست برای 512.نقل قول:
الان هم سرعت 128 نامحدود باید 16 باشه که 14 همچین کم نیست. 10 درصده :n09:
جایزه که چه عرض کنم، یه چیزیه تو مایه های بچه گول زنگ(بلانسبت) که مشتری رو گول بزنن، آخه کسی که سرویس نامحدود میگیره که معلومه میخواد دانلود کنه اکثرا، ترافیک هدیه اش هم هوتوتو میپره و روز از نو و روزی از نو.
شاتل که اصلا نرو، یه دو هفته که گذشت و دیدن داری دانلود میکنی، سرعتت رو میارن رو 5 کیلوبایت :n09: گریه ات درمیاد.
اگر از آسیاتک ناراضی هستی، برو مخابرات، البته اگر مخابرات منطقه ی شما سرویساش خوبه :n01:
اسم مراکزشون هست، من یادمه یه بار که تغییر کرده بود پرسیدم گفتن گیت وی شما رو از فارس بردیم اصفهان :n04:نقل قول:
Azadi-Bras خیلی خوب بود، خدا خیرشون نده، 10 فروردین گند زدن بش عوض کردن ما رو.
دیفالت گیت وی سرچ میکنم پیدا نمیکنه و میگه Private IP ولی DNS هامو تو اصفهان پیدا میکنه :n24:
سلام بچه ها من قراردادم یکساله است تا اخر بهمن امسال
می خواستم بپرسم با توجه به تغییرات سرویس ها ایا سرویس منم تغییری خواهد کرد ؟یا مثل سابق ثابت می مونه؟
مثلا من الان سرویس 5 گیگ در ماه کیمیا (1-8 رایگان) دارم ممکن سرویسم شبانش به نیم بها تغییر کنه؟
یا نه اونهایی که قبلا ثبت کردن تغییری توشون بوجود نمیاد
گوش شیطون کر امشب اوضاع سرعت عالی رو 5 مگ وایساده پایینم نمیاد خداروشکر
فکر کنم تا 8 12 گیگی دانلود کنیم اگر خدا بخواد
انگار هر به روز در میون سرعت تایم رایگان خوب میشه :
دیشب هم 2 مگ رو روی 1 مگ بستن:n03: دیگه دارم عصبانی میشم:18: آخه این چه 1 به 8 شیر کردنه که سرعت 2 مگش 200 تا دانلود نمیده:n30:
مشکلی نداره! شما هنوز یک به دو هم نشدی!نقل قول:
ملت!!!!! این 2048 کیلوبیته! نه بایت!!!! اینم بار N ام!! یعنی 256 کیلوبایت! حالا هر وقت زیر.32 اومد حق شکایت.داری!!!
دو مگ یک،به یکه که سرعتش نباید زیر 256 بیاد
آسیاتک که این مثلا سرویس 2 مگ 1.1 هست رو حذف کرده.اون مصوبه نوشته تمام سرویس ها 1.8 هست.حالا اینا اجرا نمیکنن
دوستان کسی طرح اینترنت 512 نیم چاشت 3 گیگ در ماه (9 تا 11 صبح رايگان) رو امتحان کرده ؟
میخوام بدونم تو این دو ساعت رایگان سرعتش رو مثل دانلود شبانه دیگر سرویس ها کم میکنن یا نه ؟