بله که داره..تو سایتش که نوشتهنقل قول:
Printable View
بله که داره..تو سایتش که نوشتهنقل قول:
این که نوشته سرعت از ساعت 1تا 7 میاد رو 1مگ تا 3مگ پس چطور الان سرعتت 8مگه؟:n13:نقل قول:
دانلود شبانه از مخابراتنقل قول:
بدون محدودیت+دانلود از لینک خارج:n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانش 1 تا 8 هست...اونو جدی نگیر زیاد اینم از سرور خارجی..هر 1 ساعت 3 گیگ میگیره میانگیننقل قول:
اینم از خارج..تازه 1 ساعتم شبانم بیشتره :n31:نقل قول:
اره سرعت منم همینه ینی 8 مگ ولی بدون محدودیتنقل قول:
محدودیت شاتل خیلی ضد حاله :n05:
منم راه های خودمو دارم که نمیشه اینجا گفت :n10:نقل قول:
این شماره مال آموزشگاه فنی حرفهای دریای علم تو تهرانه. حالا شما که تو هرمزگانی نمیدونم چرا بهت زنگ زدن.:n06:نقل قول:
نقل قول:روزانه پارسآنلاین بگیر نگیر داره. اگه شبانه برات اهمیتی نداره، بهتره بری از یه سرویس دهنده دیگه بگیری. من الآن شبانهام خوبه. فعلن که رایگانه. واسه همینم موندم. اما سرویس روزانه به ویژه در ساعتهای عصر یا پنجشنبهها و جمعه خیلی چنگی به دل نمیزنه. با این که پروفایل روی 9مگه اما حتی از سرورهای داخلی هم بیشتر از3 یا 4 مگابیت سرعت نمیده. عصرها که بدتر هم میشه. یعنی به همون سرعت اسمی هم بعضی وقتا نمیرسه. طبیعتن تو اون ساعتها پینگ هم تعریف چندانی نداره.نقل قول:
در ضمن محدودیتهای خاصی که خود پارسآنلاین روی بعضی از پروتکلها اعمال میکنه خیلی وقتا رو اعصابه. من بدون فی.ل.تر.شکن حتی گوشیم رو نمیتونم با اکانت گوگلم سینک کنم.
به هر حال به نظر من هم بدون شبانه رایگان پارسآنلاین چندان تعریفی نداره. شاید از این جهات، شاتل بهتر باشه یا حتی صبانت.
این مشکل رو من هم قبلنا که از شهراد سرویس داشتم تجربه کردم. هر نیم ساعت قطع میشد. بعد شبانه میدید حتی 100 مگ هم دانلود نشده. راهش اینه که یه اسکریپت بنویسی یا از اینهایی که تو اینترنت هم پیدا میشن استفاده کنی که هر چند دقیقه یک بار با دستور پینگ وضعیت اتصال اینترنت رو بررسی کنه و در صورتی که اینترنت قطع بود مودم رو ریبوت کنه.نقل قول:
از زمانی که درخواست تخلیه ارسال شده از طرف شرکت ISP به مرکز مخابراتی میرسه، مرکز مخابراتی باید ظرف 72 ساعت خط رو از حالت رانژه دربیاره. مراکز مخابراتی هم معمولن عین این 72 ساعت رو صبر میکنن و در لحظه آخر خط رو تخلیه میکنن. تازه اگه این وسط تعطیلی و این جور چیزا هم باشه به این 72 ساعت اضافه میکنن.نقل قول:
بستگی به مرکز مخابراتی و سرویسی داره که فعاله. تو بعضی جاها اگه مشکل شلوغی مرکز مخابراتی نباشه تا 85 - 90 درصد پروفایل رو میشه گرفت. اما بعضی مراکز هم سرعت اسمی یا حداکثر تا 2 برابر سرعت اسمی سرویس رو.نقل قول:
تازه این مال سرویسهاییه که قبل از 10 آذر خریداری شده باشن. برای سرویسهای جدید که شبانه عملن نداره.
فکر کنم کلن قزوین وضعیت اینترنتش خوبه. چون تو هم با شاتل هم با مخابرات سرعتهای خوبی میگرفتی/میگیری. احتمالن مرکز مخابراتی شما هم شبا خیلی خلوته. درسته؟نقل قول:
حالا جدای از روشهایی که بلدی و به ما هم بروز نمیدی، شاتل که میگن شبانه رو به صورت عادی بعد از یه مقدار مشخصی مصرف محدود میکنه. به نظر میآد این چیزی هم که تو سایتش زده به عنوان هزینه، اگه پرداخت نکنی ترافیک شبانه رو هم مثل روزانه از حجم کم میکنه. با پرداخت این مبلغ اون 7 ساعت رایگان میشه. اما ظاهرن محدودیت حجم مشخصی داره.نقل قول:
سلام جناب bilmazlar خوشحال شدم کاربر فعال شدی واقعا لیاقتش داشتی:n18:نقل قول:
فقط خواستم بگم این روش های دور زدن شاتل سراسری نیست فقط تو بعضی شهر ها جواب میده شانس ما هم تو قم جواب نمیده:n29:
ولی با این وضعیت پارس انلاین یقینا شاتل به صرفه تر هست
لطف داری khoodet عزیز.نقل قول:
پس تصورم درباره شاتل درست بود. تا جایی که من هم شنیدم تو تهران بعد از یه مقدار دانلود شبانه رایگان، سرعت به شدت افت میکنه.
از نظر به صرفه بودن (با توجه به شرایطی که قرار بوده از 10 آذر اجرایی بشه) فعلن هیچ نظری ندارم. چون نمیدونم پارسآنلاین واقعن چه کاری قراره بکنه. هنوز هیچ کس تو این تاپیک نبوده که تجربه کم شدن حجم ترافیک روزانه به دلیل دانلود شبانه رو داشته باشه. پس باید صبر کنیم.
بی ربظ
ایرانسل پیامک زده مشخصات کارت ملی رو بفرستید!
بعد از 6 سال که خط خریدم
یه خبرایی هست:n30:
دلیل این همه قطی چیه؟
فکر میکنم این درخواست کارت ملی و مشخصات بخشی از فیلترینگ هوشمند باشه که می خواد اجرا بشه اگر توجه کرده باشید های وب هم چند وقت پیش درخواست مدارک کرده بودنقل قول:
من سه شنبه عصر تخلیه دادم چهارنشبه ارسال کردن تهران برای تائید نهایتا تا شنبه رفته مخابرات الان دیگه 3 روز شده باید تخلیه کنن تا اخرا وقت؟یه سوال تخلیه تا آخر وقت اداری میکنن یا ممکن هر زمانی خط تخلیه بشه؟
میتونی یه استعلام از مخابرات بگیرس که نامه ات رسیده یا نهنقل قول:
اما چون از کارتابل ارسال میکنن حتما رسیده و تو نوبت هست
اما شما یه شکایت تو 195 بنویس....اینجوری خود شرکت پیگیر میشه
تخلیه هم احتمالا باید تو ساعت اداری باشه....چون کارمندای مخابرات هستند که پورت شرکت رو از رو خطتون جمع میکنن
یه سوال شما بعدش از کجا میخوای بگیری؟
میتونی یه استعلام از مخابرات بگیرس که نامه ات رسیده یا نهنقل قول:
اما چون از کارتابل ارسال میکنن حتما رسیده و تو نوبت هست
اما شما یه شکایت تو 195 بنویس....اینجوری خود شرکت پیگیر میشه
تخلیه هم احتمالا باید تو ساعت اداری باشه....چون کارمندای مخابرات هستند که پورت شرکت رو از رو خطتون جمع میکنن
یه سوال شما بعدش از کجا میخوای بگیری؟
چه ربطی داره؟ همه شرکتها مشخصات رو میگیرند. مگه الان هوشمند نیست؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:همین هفته گذشته وزیر ارتباطات مصاحبه کرد گفت که کلیه سیمکارتهایی که یه زمانی به صورت فلهای (مثلن 100 تا 100 تا) فروخته شدن و بعدن در بازار دست به دست شده باید سروسامان پیدا کنه. به نظر میآد ایرانسل تو یه مقطعی سیمکارتهاشو به ویژه اعتباریاش رو بدون نام فروخته. حالا باید مشخصات صاحب اونا معلوم بشه. واسه همینم این پیامک رو زده. به هر حال قراره هر کی به یه نوعی از شبکههای ارتباطی استفاده میکنه معلوم باشه کیه.نقل قول:
اره خدایی تو اینترنت خیلی خوبه ...جز اولین شهرای ایران بود که 3g ایرانسل راه افتاد حتی زودتر از تهران الانم که 4g راه افتاده ...با این سرویس شاتلم هم میشه شبی 23 گیگ دانلود کرد:n39: در ضمن مرکز مخابراتیمون هم شلوغه 2 ماه تو نوبت بودم اما کلا پهنای باندشون اینجا بالاست و شبا هم همون سرعت روزهنقل قول:
fببخشید اینجا میگم .لی من میخوام سایت همراه اول باز کنم این اخطار رو میده و باز نمیکنه Blocked! Malicious Activity Detected
اینترنت مایه ی فساد است باید با آن مبارزه کردنقل قول:
آنتی ویروستون سایت رو به عنوان ویروس شناسایی میکنه ، بازش نمی کنه :n29:نقل قول:
یعنی به خاطر ویروس تو سیستم من نیستنقل قول:
فن آوا.......نقل قول:
دوستان کسی متوجه نشد این نصف شدن سرعت واسه چیه؟ مثلا 2 مگ داریم
سلام
آقا من تا 13 روز دیگه برام نمونده شبانه تموم میشه
چیکار کنم ؟
من تو مرکز مخابراتیمون یه 2 g دارم سرعت دانلود 250 میده ولی نمیدونم شبانه داره یا نه ولی محدود ماهی 3 g حجم دانلود دارم
الان موندم چیکار کنم
شاتل چطوره شبانه داره ؟؟؟
مخابرات چی ؟؟؟
فن اوا تو ما خوب نبود داشتم
پارس انلاین که پینگش خوب نیست شبانش هم که جمع شد و به منم که سرعت بالای 456 مگ نمیده
فک کنم عوض کنم بهتره
آره عوض کن چون روزشهم دیگه تعریفی ندارهنقل قول:
سرعتت چه موقعی نصف میشه؟ روزا یا شبانه رایگان.نقل قول:
من هم 2مگ حجمی دارم. اما بیشترین مشکلم تو ساعتهای 7 عصر تا 12 شبه. البته سرعت نصف نشده، از همون موج دندان ارهای پیروی میکنه. همین دیشب، یه فایل گذاشتم واسه دانلود. ساعت 9:30 شب. با IDM وقتی دانلود رو شروع میکردم چند ثانیه (در حد 5 - 6 ثانیه) سرعت نزدیک 1مگابایت (حدود 8مگابیت) بود. بعد بلافاصله افت میکرد تا مرز قطعی کامل. بعد از چند ثانیه دوباره میرفت بالا اما دیگه به 1مگابایت نمیرسید. دور و ور 150 کیلوبایت تا 250 کیلوبایت. دوباره بعد از یه مدت زمانی سرعت صفر میشد و باز بعدش بالا میرفت. سرعت همهاش در حال نوسان بود. فایل 500 مگی بیشتر از 30 دقیقه طول کشید تا دانلود بشه. یعنی متوسط سرعت نزدیک همون سرعت اسمی (250 کیلوبایت) بود. تازه این دانلود از سرور داخلی بود که در عمل نباید مشکل پهنای باند وجود داشته باشه براش.
از همه چیز بدتر، این نوسان بسیار زیاد سرعت از 1مگابایت تا 5 کیلوبایته. اگه 250 کیلوبایت یا حتی کمتر رو با دامنه نوسان کم هم میداد من راضیتر بودم. میگفتم مشکل شلوغی شبه. اما این همه نوسان تو سرعت خیلی ضایع است. جالبه که تو چند وقت گذشته (حتی قبل از 10 آذر هم) شبانه رایگانم اوضاعش خوب بوده. فقط عصرها و شبها مشکل دارم.
ممنون از جوابتنقل قول:
الان حدود 1 هفتس کلا نصف شده قبلا تا 400 هم سرعت داشتم الان فقط صبح زود شاید به زور بره به 400 و چند روزی که تست کردم تمام ساعات شبانه روز سرعت حدود 150 تا 200 شده ولی به سرعتای شما نمیرسه مثلا 50 و 0 و اینا نشده تغییری هم توی snr و دان استریم و اینا هم ایجاد نشده و همه چیز مثل قبله میگم شاید از قصد این کارو کردن که دانلود شبانم کم شه چون هنوز یه دو ماهی شبانه دارم هر چند من دانلودی هم ندارم اصلا
وزیر ارتباطات: کاربران اینترنت انتظار افزایش سرعت نداشته باشند
وزیرارتباطات از افزایش دو برابری تعداد کاربران اینترنت در سال های گذشته خبر داده و در عین حال تاکید دارد که این تعداد با ارائه نسل سوم ارتباطی توسط اپراتورهای موبایل بیش از این نیز خواهد شد البته در زمینه سرعت اینترنت فعلا کاربران ADSL نباید انتظار افزایش سرعت داشته باشند.
احتمالن مشکل شما محدودیت جدی پهنای باند تو مرکز مخابراتیه. واسه من مشکل بیشتر عصرهاست و بعضی مواقع پنجشنبهها و جمعههاست. شبانه رایگان نه تنها مشکلی نداشتم این چند وقت گذشته (حدود 1 ماه و نیم) واقعن وضعم بهتر شده. کلن پارسآنلاین هر جا یه جور مشکلات واسه خودش داره.نقل قول:
میخواستم از امتیاز باشگاه مشتریانی که دارم اقدام به خرید یک گیگ ترافیک کنم که زده موجود نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه سخت افزاریه که موجود نیست؟؟؟؟؟
سری کداش موجود نیستنقل قول:
تا سری جدید تولید کنه
فکر کنم وقتی ترافیک شبکشون میره بالا اون بسته ی یه گیگی رو غیر فعال میکنن.... :n13: