افتضاح افتضاح افتضاح تر سرعت شبانه باز هم ترکید .... همه چیز قبل 2 خوبه ...بعد 2 نابود میشه سرعت دانلود 20 KB
Printable View
افتضاح افتضاح افتضاح تر سرعت شبانه باز هم ترکید .... همه چیز قبل 2 خوبه ...بعد 2 نابود میشه سرعت دانلود 20 KB
سلام - من طرح زرین دارم . هم از سرور داخلی و هم از سرور خارجی تست کردم سرعتم روی 5 مگابیته . یکی دو صفحه قبل تست سرعتم رو هم گذاشتم . الان چه از سایت های خارجی و چه از سایت های داخلی سرعت دانلودم روی 600 الی 700 کیلوبایت بر ثانیه هستش . مخابرات مچکریم :n19::n19::n19::n20::n20::n20::n20::n05::n05::n05:نقل قول:
سرعت منم که طرح زرین دارم زیاد شده قبلا که 2 مگابیتم نمی شد!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من طرح زرین دارم. مارک مودم وایرلسم espod ه. من همه اتصالات را قطع کردم و فقط با موبایل به اینترنت وصل می شم و رمز مودم را هم عوض کردم و یه رمز خیلی قوی گذاشته ام.اخیرا ترافیک مصرفی را که با نرم افزار callistics محاسبه کردم حدود ۳۰۰ مگ بود در حالیکه در پنل مخابرات ۱۱۵۰ مگ از ترافیکم کم شده. به نظرم ۲ احتمال مطرحه: یا مودم ترافیک حروم می کنه یا اینکه مخابرات داره رسالت حقیقیش را که همانا دزدی است به نحو احسن انجام می ده. نظرتون؟
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
سرعت خوب بود ولی یه مشکلی داشت و اونم این که هر چند ثانیه یه بار سرعت 0 میشد
نمیدونم اینم ترفند خودشونه که به خاطر فشار رو شبکه ست. چون وقتی اینطوری میشه تا IDM بخواد دوباره همه کانکشن هاشو فعال کنه طول میکشه و همین سیکل هی ادامه پیدا میکنه
کسی از دوستان این مشکل رو نداشت؟
اینطوری اصن نمیشه دانلود کرد
سلام،دوستان بنده با های وب اینترنت هشت مگ گرفتم ولی مخابرات میگه کشش خطتون فقط چهار مگ هستش به نطرتون پیگیری فایده داره؟ چطوری میتونم این مشکل رو پیگیری کنم تا مخابرات هم حداقل یکی دو مگ سرعت رو بالا ببره.؟
پیشاپیش ممنون:n16:
جریانبه این شکل هست
یک اپراتوربرای فیبر نوری داره راه اندازی میشه
و اینترانت کشوری هم داره راه اندازی میشه
فیلترینگ جدید هم راه اندازی داره میشه
تو نت هم بگردید وبسایت هایی امدن تبدیل اینترانت به اینترنت را راه اندازی کردن
مخابراتبه خاطر این که پولی به جیب بزنه اول
پول به شرکت زیر ساخت نداده
دوم پول من شما را داده به سهام دار هاش به جای سود
سوم حالا سرعت ها را محدود کرده که کاربران یکسان سازی بشه سرعت
خوب معلومه کسی که حرفه ای ها برداشته بود شبها دانلود روز را راحت انجام میده
اونایی که مرکز اونها شلوغ هست و تو شبها مشکل دارند مشکل از طرف مخابرات نیست مشکل از تعداد زیاد کاربران و پهنای باند کم هست
راهش چیه اول این که شکایت میکنید باید کاری بکنید که شرکت هایی دیگه هم بتونند روی خطوط فیبر خدمات بدن
چرا چون این جوری بازار از دست مخابرات در میاد و قیمت ها شکسته میشه
و خدمات رقابتی میشه نه انحصاری دست مخابرات
شرکت های دیگه مجموعه همه طرح هاشون بسیار زیاد تر هست نه مثل مخابرات که محدود هست
تو شرکت های دیگه خودتون دید برای طرح اقتصادی داره نامحدود داره پر مصرف داره
اینجا مخابارت کم مصرف پر مصرف همه را تو یک پکیج بفروش میرسونه
حساب کنید کسی که مصرقش کمه با اون که زیاده همه یک پهنای باند دارند که میشه این که ما مثلا کار داریم پهنای باند کم میاریم
اون هم که کم مصرف کم میاره
چون تعداد کارابران محدود نشده مثلا روی این تعداد باید پهنای باند جدید خریداری بشه تا جا داره میفروشنند
هر چی بیشتر میفروشند سرعت من شما کمک کمتر میشه پینک میره بالا قطعی زیاد میشه
هر چیزی روشی داره ولی تو اینترنت ایران دزدی سازماندهی شده هست و باید مقابله بشه با این دزدها مدرن
پهنای باندو موافقمنقل قول:
این موضوع دو مزیت برای مخابرات داره !نقل قول:
یکی اینکه جلوی بازی آنلاین رو میگیره و مدام یوزر رو از بازی مربوطه پرت میکنه بیرون .
دیگه اینکه جلوی دانلود از لینکهایی که رسیوم ساپورت نیستن رو میگیره که شامل لینکهای بسیاری میشه .
اون اولیه مهمتر از دومیه ! چون برای دومی راه حل وجود داره اما اولی خیر :(
ما از همون روز اول که adsl اومد تو اصفهان و بدلیل dlc کردن خطمون از طرف مخابرات ، نتونستیم adsl بگیریم و حتی خود مخابرات هم بهمون این سرویسو نمیداد ، به هر جا تونستیم شکایت کردیم ! از بازرسی خود مخابرات بگیر تا سازمالن بازرسی کل کشور . اما از اونجا که اغلب مردم دست روی دست میذارن و نشستند مشکلات خودبخود حل بشه و اکثرشون این موضوعات رو پیگیری نکرده و شکایت نمیکنند ، مطمئنم من یکی از معدود کسایی بودم که شکایت کردم . (اگر نگم تنها کشسی بودم که توی این شهر شکایت کردم!!) در محلهٔ خودمون که شک ندارم تنها شاکی ای بودم که به سازمانهای مربوطه شکایت کردم ...نقل قول:
در هر صورت تا جایی که میدونم سایر شرکتها رغبتی به ارائهٔ سرویس روی dlc ها ندارند چون هم باید تجهیزات مخصوص این خطوط رو بخرند هم باید یک هزینهٔ اضافی به مخابرات بدهند که در این صورت نمیتونن قیمت رقابتی به مشتری ارائه کنند و قیمتشون از مخابرات بیشتر میشه . (البته هر دو از سابق در ذهنمه و مطمئن نیستم!)
به نظر میاد مخابرات همون روزی که داشت یک سری محلات رو dlc میکرد ، این آینده نگری رو کرده بوده که باعث ایجاد بازار انحصاری برای خود دزدش میشه !!!