سلام .نقل قول:
نیازی نداره و در صورت عدم تامین ولتاژ 3.3 مشکلی برای هارد دیسک ایجاد نمیشه .
برای اینکه مطمئن بشید و خیالتون هم راحت باشه ، میتونید باکس یه هارد اکسترنال My Book رو باز کنید تا به برد SATA to USB دسترسی داشته باشید و بعد از روشن کردن با مولتیمتر تست ولتاژ بگیرید (از قسمتی که به کانکتور هارد دیسک متصل میشه) .
من اینکار رو انجام دادم . خود آداپتور ، ولتاژ 12 ولتی رو تامین میکنه ولی 5 ولت توسط آیسی رگولاتورهای موجود بر روی برد SATA to USB تولید میشه ولی از 3.3 ولتی خبری نیست . قطعاً وسترن دیجیتال مطمئن بوده که این حالت مشکلی برای هارد دیسک ایجاد نمیکنه و تا چندسال هم گارانتی میکنه .
اگر منظورتان SATA to Molex هست چند نکته مهم رو باید در نظر بگیرید.نقل قول:
دلیل سوال این کابل های تبدیل برق sata با افزایش طول هست
1. انواعی رو تهیه کنید که لحیم شده نباشند . چون در این تبدیلهای ارزانقیمت ، لحیمکاری شاید به خوبی انجام نشه و حتی خطر آتش سوزی دارند . عکس زیر یک نمونه از انواعی هست که در قسمت کانکتور SATA لحیمکاری شده هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس زیر از انواعی هست که پرس (crimp) شده هست . البته در پرس کردن سر سیم به کانکتورها باید یکسری شرایط رعایت بشه و در چند موردی که من دیدم کیفیت پرس خوب نبوده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایده آل ترین حالت از نظر من اینجور کابلها هست که نه نیاز به لحیم کاری هست و نه نیاز به پرس سر سیم هست . همچنین فاصله بین پینها هم خوب هست و اتصالی احتمالی ایجاد نمیشه . در حال حاضر بیشتر پاورهای جدید و مدرنی که فروخته میشوند از این نوع کانکتور استفاده میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. تبدیلهایی رو بخرید که از سیمهای 16 AWG یا نهایت 18 AWG استفاده شده باشه . 20 AWG هم هست که به خاطر قطر کم مناسب نیستند . مشخصات سیم معمولاً روی روکش سیم نوشته میشه .
3. از وصل کردن تعداد زیاد هارد دیسک به یک کانکتور خودداری کنید و همچنین تا جایی که ممکن هست طول سیم کمتر باشه .