به احتمال زياد از اون روش هايي كه اول اومده بود برات استفاده كردند كه مشكل داره و بايد از يكي ديگه استفاده كني كه مشكلت بر طرف بشهنقل قول:
Printable View
به احتمال زياد از اون روش هايي كه اول اومده بود برات استفاده كردند كه مشكل داره و بايد از يكي ديگه استفاده كني كه مشكلت بر طرف بشهنقل قول:
لازم دونستم یه توضیحی درباره این خبر بدم. شخصی به اسم KaKaRoTo موفق شده ورژن 3.73 رو جیلبریک بکنه. این همون کسی هست که قبلا باعث و بانی CFW 3.41 و 3.55 بود. برای همین حرفش راسته و کلا همه قبولش دارن.نقل قول:
اما خیلی جاها به اشتباه گفته شده که CFW 3.73 تا دو هفته دیگه میاد. طبق گفته KaKaRoTo دوهفته دیگه تازه کار رو مجددا روی این جیلبریک شروع میکنه و اقلا 2 ماه کار داره!!! البته بخش هایی هم هست مثل NPDRAM که خودش نمیتونه انجام بده و باید همکاری گروه های دیگه رو داشه باشه.
خلاصه اش اینه که 3.73 بالاخره جیلبریک شده اما برای آماده شدنش باید کمی صبر کنیم.
دوستان می خواستم بدونم اگه هارد دستگاه رو فرمت کنم چیزی از برنامه های اصلی مثل مولتی من cfw پاک نمیشه.
تا اونجایی میدونم نه اتفاقی نمی افته. چون سیستم عامل و به طبع CFW روی یه حافظه ثانوی به اسم NAND ثبت میشه نه هارد. اما مولتی من چرا ولی دوباره میشه نصبش کرد.
سلام لطفا یکی بگه این کدهای تقلب را در بازیها چه طوری باید وارد کنم مثلا کد تقلب اویل 5 ؟
من مبتدی هستم لطفا توضیح کامل باشه.ممنون
سلام دوستان.من روی اینترنال نسخه قدیمی و یکم مشکل دار انچارتد رو بازی میکنم.بعضی قسمت هاش زیرنویس نداره و در مرحله 10 هم گیر میکنه.هارد اکسترنال هم ندارم.چی کار کنم؟یعنی باید چه طوری فایل های اموزشی رو دانلود کنم و بریزم رو بازی؟؟
یکی مفصل توضیح بده.
ممنون.
سلام دوستان
کسی تونسته فیلم 3D با فرمت mkv رو PS3 اجرا کنه؟
از اونجایی که فایلهاش بالای 4GB میشه و نه PS3 و نه TV هم NTFS ساپورت نمیکنن چیکار میشه کرد؟
یه مشکل دیگه هم هست
اصلا فرمت mkv رو نمیشناسه !!!
کسی راه حلی پیدا کرده؟
دوستان کسی بازی Dead to Rights: Retribution رو کپیشو بازی کرده؟آخه همه مغازه ها میگن نمدارن یا اگه داشته باشن میگه مشکل داره
سلام .داداش من بازی کردم.همون بازی یه پسره هست یه سگ هم داره و فکر کنم پلیس هست.چون من چند ماه پیش بازی کردم دقیق یادم نیست ولی مطمئنم بازی کردم.بدون مشکل.نقل قول:
یه بازی دیگه برای 3.55 فیکس شد ...
The House of the Dead: Overkill
محتوای مخفی: تصویر