واسه من هست و قابل خریده. ..
Sent from my HTC One using Tapatalk
Printable View
واسه من هست و قابل خریده. ..
Sent from my HTC One using Tapatalk
سلام
بله هست و قابل خریده :)نقل قول:
بای
درود فراواننقل قول:
دوست عزیز فکر می کنم این مشکل به خاطر اینه که کانتر نشان دهنده حجم های وب لحظه ای اپدیت نمی شه.
دفعه بعد یک بار مودم را خاموش روشن کنید بعد از ده دقیقه دوباره این کار را تکرار کنید و حجم ها رو مقایسه کنید
معمولا اعداد این دو تایم زمانی خصوصا اگه قبل از خاموشی اول دانلود داشتبه باشید خیلی با هم فرق دارن.
ولی برای برای سوم اگه این کار رو بکنید (یعنی مودم رو خاموش کنید بعد از یک روز دوباره روشن کنید نباید حجم هیچ تغییری کرده باشه، اگه این دفعه تغییر کرده باشه دیگه ...)
سلامی دوباره به همگی دوستان نسخه سوم برنامه رو اماده کردم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییرات انجام شده :
واحد حجم بر اساس مگابایت
رفع برخی مشکلات
مقدار حجم استفاده فشفشفه برعکس ورژن های قبلی از کم به زیاد یعنی نشان میده که چقد مصرف کردین از فشفشه رو .
نراحل نصب هم یکمی راحترش کردم
برنامه macro expert 3.4.9 رو نصب کنید :
طبق مراحل قبل گجت دانلود کنید :
بعد از اکسترکت در مسیر زیر قرار بدین
C:\Users\*****\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets
بعد از اینکه گجت نصب کردید و روی صفحه قرار داداین برنامه زیر را اجرا کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Expert.exe
دوستان اگه زحمتی نیست جواب سوال مارو هم بدید1- اگه فشفشه بگیرم آیا سرعتم هم اضافه میشه یا باید با همون سرعتی که قبل از فعال کردن فشفشه داشتم دانلود کنم کلا فشفشه تاثیر داره رو سرعت یا نه؟2- اگه ناثیر نداره میتونم نیروی نیروزا و فشفشه رو با هم بگیرم که هم حجم داشته باشم و هم سرعت؟آخه ظاهرا در صورت خرید هرکدوم، اون یکی رو نمیشه خرید. درسته؟
قیمت رو کاری ندارم چون به نظر خودت بستگی داره اما کیفیت آشغال و پشتیبانی هم 0! پینگ سرور داخای من 3 روزه 120-130 شده، گیم کلا نمیشه بازی کرد ولی سرعت دانلود اوکیه! سرعت باز کردن سایت پاییننقل قول:
فشفشه ربطی به سرعت نداره! سرعت شما بالا نمیره! و در مورد سوال بعدی، بعد خرید فشفشه نمیتونی نیترو بخری! اول نیترو بعد فشفشه!نقل قول:
دوستان برید تو کنترل پنلتون و 2 گیگ عیدی های وب رو دریافت کنید:n11:
به من 1گیگ داد:n13:نقل قول:
به من 3 گیگ داد:n13: