حالا در حد ثانیه شاید همراه اول نباشه، ولی یادمه موقعی که استفاده ی شبانه م زیاد بود شاید مثلا شبی ده مگ اضافه تر کم میکرد، در همین حدودا نه بیشتر، که اون هم توی گزارش مصرف توی همراه من نگاه کنید میبینید که دقتش در چه حده.نقل قول:
Printable View
حالا در حد ثانیه شاید همراه اول نباشه، ولی یادمه موقعی که استفاده ی شبانه م زیاد بود شاید مثلا شبی ده مگ اضافه تر کم میکرد، در همین حدودا نه بیشتر، که اون هم توی گزارش مصرف توی همراه من نگاه کنید میبینید که دقتش در چه حده.نقل قول:
همراه اول از ساعت 3 روی بسته های رایگاه شبانه محدودیت سرعت میزاره! و فقط روی بعضی از سایت های دانلود سرعت بالاست!
دوستان اطلاع دارن از کدوم سایت میشه فیلم های حجم بالا و بدون محدودیت شبانه همراه اول دانلود کرد؟
دوستان همراه اولی که طرح شبانه رایگان دارن ، بعد از یه حجم مشخصی شیر فلکه بسته میشه و سرعت پایین میارن یا مثل روزانه هست؟
منصفانه ۹۰۰ گیگ هست؟!
مرسی
محدودیتی برا حجم نداره, سرعت وابسته به تعداد کاربران دکل و محل
بیشتر اوقات 60 یا 70مگ تو شلوغی 10مگ
هرچی باشه از dsl بهتره
کاش طرحهای ماهیانه مثل dsl داشتن, خط تلفن ثابت برای همیشه جمع میکردم
مثلا ماهی 400گیگ 50تومان
سلامنقل قول:
من دو ماه پیش که آخرین باری بود که استفاده کردم، حدودا شبی ۶ گیگ دان میکردم
البته منطقه به منطقه فرق میکنه
نقل قول:منم خیلی وقته استفاده نکردم، امشب یا فردا شب باز امتحان میکنم. اگه پست جدیدی نیاد همین رو ویرایش میکنم.نقل قول:
آپدیت:
خب امروز من از ساعت 5 تا 7 امتحان کردم این دانلود شبانه رو.
سرعت لینک مستقیم بد نیست ( تقریبا تمام پهنای باندی که من میگیرم، حدود 40-45 مگابیت)
سرعت دانلود با مرورگر هم چنگی به دل نمیزنه (10 مگ نهایت)
سرعت تورنت در صورتی که سید داشته باشه خوب یا چند تا با هم بذارید میرسونه خودش رو به سرعت لینک مستقیم تقریبا.
آپدیت بازی (حدود 400 مگ بود) هم بد نبود که قبلا البته آپدیت چند گیگی رو با همون سرعت لینک مستقیم میگرفت، حالا شاید امروز حجم کم بوده نرسیده به اون سرعت یا من ندیدم.
همزمان با دانلود رادیو هم گوش میدادم که بد نبود کیفیتش و مشکلی هم از بابت پینگ ظاهرا نبود.
"اما یه مسئله ای که روشن شد دقیقا همون محدودیت بود که کاملا مشخص بود که توی ساعت رایگان دستکاری میکنن سرعت رو. یه ذره از یه دانلود توی مرورگر مونده بود که دقیقا بعد از 7:00:01 سرعتش خوب شد و به جای 100 کیلوبایت با 1.5 مگابایت تمومش کرد. (حالا شاید هم واقعا شبکه ترافیکش خیلی زیاده این موقع ولی احتمال بیشتر دستکاری خودشونه!)"
توی دو ساعت تقریبا 19 گیگ گرفتم که البته زیاد لینک مستقیم نداشتم و گرنه تقریبا میشد راحت 30 گیگ رو گرفت.
در مورد اون محدودیت 900 گیگ چیزی نشنیدم من، قبلا که تازه دانلود زیاد داشتم توی 6 ماه استفاده از شبانه حدود 1 ترا گرفتم و عملا من نمیتونم اون رو دیگه بررسی کنم درستی ش رو.
بسیار عالی.نقل قول:
متشکرم بابت پست کامل شما.
پس نگرانی نیست از این بابت.
رایتل هم که من دارم سرعت شبانه و روزانه ش فرق نمیکنه. فعلا راضی کنندس. البته رایتل همونطور که میدونید شبانه رایگان نداره و طرح شبانه حجم مشخص داره.
فک کنم نوسانی که عنوان کردید بخاطر تعداد یوزرها و حجم ترافیک اون تایم هست.
dsl دارم 8مگ ماهی 400گیگ ولی هنوز صبح ها بعد از نیایش از همراه اول با hotspot رایگان دانلود میکنم.
امروز از 6 تا 7 صبح 10 گیگ رایگان دانلود کردم , سرعت تقریبا 60مگ. سرعت وابسته به link و تعداد کاربران رو دکل
حیفم میاد از سرعت بالای رایگان همراه اول استفاده نکنم, دانلود با 800kb adsl کجا 6mb با همراه کجا :n20:
با سلام
دوستان الان 3-4 روز هست که بسته شبانه ماهانه خریدم سرعت از ساعت 1 تا 6 صبح بالاتر از 500-600 نمیره
کسی میدونه علتش رو ؟
با گوشی استفاده میکنم
البته از ساعت 7-8 صبحسرعت خوب و طبیعی میشه و به 3-4 مگ میرسه
..........