سلام مرسینقل قول:
دیروز که زنگ زدم یه خانمی گوشیو بلند کرد گفت شبانه کلا حذفه ولی تو ibs که بری پیشوند 20گیگا رو زده adsl(مثل قبلا که شبانه بود) ولی نمیشه ریسک کرد بهتره مطمئن بشی بعدش شارژ کنی
Printable View
سلام مرسینقل قول:
دیروز که زنگ زدم یه خانمی گوشیو بلند کرد گفت شبانه کلا حذفه ولی تو ibs که بری پیشوند 20گیگا رو زده adsl(مثل قبلا که شبانه بود) ولی نمیشه ریسک کرد بهتره مطمئن بشی بعدش شارژ کنی
آره درست میگی قبل از جمع کردنشون دوستم همین 3ماهه 20 گیگ رو گرفت که استاندارد نبود و شبانه داره 2 تا 7 همین الانم... من حدس زدم که شاید این سرویسا فرق داشته باشن خودمم تماس گرفتم گفتن نیست اما احتمالش خیلی زیاده... 2دلم که 1 ماهشو بگیرم یا 3 ماهه... اینا هیچیشون سر نظم نیست یهو برش میدارن حسرت میخوریم چرا 3 ماهه شارژ نکردیم.... :n06:
به نظرت ميصرفه 45تومن بدي تازه سرعت شبانت 120 باشه به نظر من كه اصلا نمي ارزه:n15:نقل قول:
میخوام 2مگ بگیرم الان سرعتم رو 280 ثابته قراره بهشون بگم DownStream رو روی 4000 ببندن که بره بالاتر سرعت قبل از جمع شدن شبانه شبی 4گیگ دانلود داشتم اگر جمع نشده باشه میصرفه واسه ی من با اینکه قیمتش اندازه ی نا محدود قبلا هست... آقا فرشاد لطف میکنی آدرس IBS صحی را بهم بدی؟ همون آیپیش :n12:
اگر رو 4 مگ ببندن نهايت سرعتي كه بهت ميده 250 كيلوبايته گول idmرو نخور بيشتر ميزنهنقل قول:
Ibs:80.191.224.244
به نظرم برو 256 های وب بهتره حداقل ham33d داره یکم ازش میدونی سرعتش چنده ولی یه دفعه رفتی لقمان خوب نبود چون اینطور که به نظر میرسه لقمان برا بعضیا عالیه برا بعضیا هم افتضاح(شانسیه)
اره دیگه چاره ای جز این ندارم امشب همه ترافیک رو مصرف میکنم فردا دیگه درخواست تخلیه میدم
چطور باید درخواست بدم با تلفن میشه یا باید برم دفتر ؟نقل قول:
این رو یه دفعه دیدم، گفتم بذارم کمی بخندیم :n09: محمد یه جوری بیا امضام رو ببینی :n10:نقل قول:
والا چی بگم؟ من که اصلا حوصله ی اینترنت موبایلو ندارم، ولی خوب گاهی اوقات لازم میشه... ولی اینجور که خودش گفته عکسا رو نمیذاره لود بشن، فکر کنم از روش حلال داره استفاده میکنه :n19:
نه من خونه دو خط تلفن دارم، یکیش مخابراته. اون یکی رو میخوام ببرم رو شاتل یا آسیاتک یا ... :n24:
فرشاد الان زنگ زدم راصد گفتش سرویس 512 رو ما روی 1024 میبندیم و تقسیم 8 میشه و سرعت دانلود در تمام روز 128 بهت میده و 256 هم گفت نصف 512 سرعت دانلود بهت میده
ساعات استفاده شبانه از 12 شب تا 7 صبح می باشد
الان سرعت دانلود من بیشتر از 2مگ هست نگاه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2مگ مخابرات نهایت 1.86 یا 1.95 میداد نهایتان اما ماله من بالاتره نمیدونم چرا حدود 280 میده سرعت...