سلام هم محلهای !! (ما تو زنجان شمالی هستیم!!) بلدی که ؟
ببینم شما adsl داری یا دایال آپی؟
مرکز تلفنتون مثل ما همون شهید چمرانه؟ یا جای دیگه؟
به نظرت این مرکز تلفن شهید چمران کی میخواد به خودش بنجبه و این ADSLرا برای این محله مخوف!!!! راه بندازه؟
Printable View
سلام هم محلهای !! (ما تو زنجان شمالی هستیم!!) بلدی که ؟
ببینم شما adsl داری یا دایال آپی؟
مرکز تلفنتون مثل ما همون شهید چمرانه؟ یا جای دیگه؟
به نظرت این مرکز تلفن شهید چمران کی میخواد به خودش بنجبه و این ADSLرا برای این محله مخوف!!!! راه بندازه؟
فکر کنم این آخرین سوال هایی که ازت می پرسم :
1 اگر یه روز استاندارد عوض بشه و چینش دکمه های موبایل مثل کی پد کیبورد ( همون دکمه های سمت راست کیبورد ) بشه ، به نظرت آمار تماس های اشتباه چه قدر رشد می کنه ؟
2 تا حالا شعر گفتی ، یه بیتش رو بگو ؟
3 قشنگ ترین بیتی که تو ذهنته ؟
4 به نظرت این پخ ای که پرستو میگی ، کنایه از همون پ خ خودمونه ؟
5 حالا که روز آخر صندلی نشینیته ، دمای تغریبی این صندلی رو چه قدر براورد می کنی ؟
6 دوست داری مهمون بعدی کی باشه ؟
7 زبونم لال اگر خدایی نکرده در اثر تصادف ، قطع نخاع بشی ، زندگی چه رنگی میشه ؟
8 آدم های روشن دل ، از پشت شیشه های عینک دودی شون ، زندگی رو چه طور میبینند ؟
9 دوست داری رو پل صراط کی دستت رو بگیره ؟
ببخشید که تو این هفته با سوالام مزاحمت شدم ، امیدوارم یه روز اسمت رو روی تابلوی مطبت ببینم
سلامت و موفق باشی خانم دکتر ...
سلام سپيده خانوم
1- چه احساسي داري وقتي بفهمي يک جايزه يک ميلياردي برنده شدي ؟ اگه همون لحظه جايزه رو يکي ازت بدزده چي ؟ در نتيجه الان فکر کن جايزه رو برنده شدي و يکي ازت دو در کرده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- خز ترين گوشي بازار بنظرت اسمش چيست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- درباره يو فکر ميکنم يک نمه تفکر سلحشوري داشته باشي (بيخيال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، آره آيا ؟
4- يو بازرس داخلي اسکاتلنديار هستي ، تا حالا چند تا مچ گرفتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اگه آره توضيحي بده ، اما اسمشون رو تو خصوصي بگو تا رسيدگي حزبي به عمل بياد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- نظرت در مورد اينکه يک حزب اينترنتي قوي تشکيل بديم بعد کم کم وارد سياست شيم چيست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من خوبم تو چطوری؟؟:20:
باشه
1. فکر می کنی قشنگ ترین آهنگی که سروش لشکری ( هیچکس) به عمرش خونده جنگل آسفالت است آیا؟
بله بله 100%
2. فکر می کنی دومین آهنگ قشنگی که سروش لشکری ( هیچکس) به عمرش خونده بازم کلان است آیا؟!
بله بله 60%
3. فکر می کنی سومین آهنگ قشنگی که سروش لشکری (هیچکس) به عمرش خونده رفاقت تعطیله است آیا؟
بله بله 160%
4. فکر می کنی چهارمین آهنگ قشنگی که سروش لشکری (هیچکس) به عمرش خونده من می رقصم ... است آیا؟
بله بله 220%
:27::27::27:
دوستان عزيز صندلي نشين جديد امروز ساعت 8 شب معرفي ميشه
سپيده خانم لطفا تا اين ساعت كارتون رو به اتمام برسونيد .
بهروز .
منهم میتونم بیام تو رو صندلی
bb
سلام عرض میشه خدمت خانم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سپیده خانوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی که ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست جون
آره خوب خوبم مسی:20:
خب شروع کنیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ، هر چی بی بی بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- امروز آخرین روزیه که رو صندلی نشستی چه احساسی داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعاً از اینکه داره تموم میشه خوشحالم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بهترین سئوالی که ازت پرسیده شد چی بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سئوال آیسی که نظرمو در مورد کاربرا پرسیده بود:46:
3- نظریه هوش دسته جمعی موجودات یعنی چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون رفتار جمعی هستش که همه افراد یا موجودا برای رسیدن به یک هدف نهایی با هم همکاری می کنن مثل مورچه ها و زنبورها و این رفتار جمعی خیلی پیچیده تر از رفتارهای تک تک خودشونه
4- نظرت چیه یه روز بری به فضا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست ندارم ، اینجا با این همه امکانات حوصله ام سر میره ، دیگه اونجاها که هیچی نیست!:13:
5- دوست داری با کی بری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا دوست ندارم برم اما اگه رفتنی شدیم با آقامون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- نطریه واگنر درباره جدایش قاره ها رو بگو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علت پیدایش این نظریه که در 1929 توسط واگنر بیان شد تشابه فوق العاده سواحل غربی آفریقا و سواحل آمریکای جنوبی است
به طوری که در شکل دیده می شود تشابه جغرافیایی این دو ساحل زیاد است و علاوه بر آنها می توان بقیه خشکی های زمین را نیز به نحو جالبی کنار هم قرار داد . تشابه بین قاره ها نه تنها از نظر جغرافیایی بلکه از نظر مشخصات سنگ شناسی تکتونیکی و دیرینه شناسی نیز قابل توجه است. به همین علت این نظریه بر این اساس گذاشته شده که در اوائل دوران مزوزوئیک تمام خشکی های زمین به هم متصل بوده و خشکی واحدی را تشکیل می داده اند که در اطراف آن دریای بزرگ و واحدی بنام تتیس وجود داشته است .
مطابق این نظریه نیروهای جاذبه ماه و خورشید باعث جدا شدن قاره ها شده و پستی و بلندی ها و چین خوردگی های آن را تولید کزده است.
هرچند این نظریه ، بعضی از مسائل موجود را توضیح می دهد ولی اولا به وسیله آن فقط می توان تحولاتی را که پس از دوران مزوزوئیک اتفاق افتاده است توجیه کرد و پدیده های مربوط به دوران های پالئوروئیک و پریکابرین بدون توضیح می ماند و ثانیا نیروهای جدا کننده قاره ها نیز مبهم است و بعدها محاسباتی که در این زمینه انجام گرفت نشان داد که نیروهای جاذبه ماه و خورشید برای این منظور کافی نیست.:31::31:
7- هدف از خلقت انسان چی بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کنم علت و هدف و کل آفرینش انسان رو پایه ی عشق بوده
و هدف از زندگیشون رسیدن به کمال و تعالی هستش:20:
8- چه جور آب و هوایی رو دوس داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معتدل و مرطوب
9- برگ درختان سبز ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برگ درختان سبز در نظر هوشیار
هر ورقش دفتری ست معرفت کردگار
نازی ، حالا چرا گریه می کنی؟؟!
10- خوشگلترین چیزی که تو دنیا دیدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم ، ماهی های هفت رنگ و رنگین کمون به نظرم خیلی زیبا هستن:40:
قربونت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی بی بی جون
فعلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مرسی شما خوب هستی؟؟:20:
ببینین وقتی حاج مهدی نشست رو صندلی سئوال ها خیلی بیشتر بود
دلیلش هم جذابیت حاجی واسه کاربرا بود
اگه از دخترا هم بیشتر سئوال میشه واسه اینه که بیشتر کاربرای پی سی پسرن
و جذابیت دخترا واسشون بیشتره
پس دلیلش فقط دختر بودن نیست
جذابیتیه که حالا بسته به شخصیت یا جنس یا هر چیزه دیگه ای وجود داره:46:
آواتار مردمو کش رفتن کار خیلی زشتیه!!:13:نقل قول:
باید دیوونه جون برگرده بگه آیا اجازه داده ازش کپ بزنی یا نه!:27:
NOOSHIN_29
سلام خانوم! سلام عزیز دلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اومدم در حضور جمع از این که این هفته وقت نکردم سوال بپرسم معذرت بخوام...
عفو پلیز:دی
خواهش میشه این چه حرفیه گلم؟؟؟ من فکر کردم ازم ناراحت شدی
خوب دیگه چطور هستی خوب هستی در سلومتی کامل به سر می بری؟هووو
من خوب ،تو خوب؟:20:
سوالی رو که از همه همیشه می پرسم:
یکی از تصورات دوران کودکیتو بگو.
رویای بچه گیت چی بوده؟؟
سئوالتو کامل متوجه نشدم
امیدوارم برداشتم درست بوده باشه
من وقتی بچه بودم کارتون و تلویزیون زیاد نگاه نمی کردم و از داستان های تخیلی هم خوشم نمی اومد
بنابراین رویا زده نمی شدم:27:
ولی از وقت 3-4 سالم بود دوست داشتم زود بزرگ بشم و برم به دزدا و آدم کش ها کمک کنم
تمرینش هم این بود که ماهی ها رو از دمشون بیرون آب نگه دارم تا خفه بشن
یا مثلاً یه بار عروسکی رو که مامان برام خریده بود تیکه تیکه کردم گذاشتم رو گاز تا بپزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاً ذهنیاتم به این صورت بود......:31:
ممنون
خواهش میشه
خوش باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]