از دوستان کسی نمایشگاه نرفته؟
Printable View
از دوستان کسی نمایشگاه نرفته؟
نمایشگاه چی هست؟؟ موبایل و لپتاپ؟نقل قول:
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
و کامپیوتر و مخابراتنقل قول:
6 ماه اینترنت پرسرعت با 6 گیگ حجم تا 10 مگ سرعت،رایگان[مهلت ثبت نام تا آخر هفته]
جهت دریافت پ.خ بدید
خوب شرایط و سرعت ها را اینجا اعلام کنید،به کار بچه های فارس میاد
سلام دوستان. من قصد دارم تو شیراز اینترنت بگیرم و تا حدود 90 تومن تو ماه هم میتونم براش هزینه کنم. البته هیچ آشنایی هم با isp های فعال تو شیراز ندارم. یا یه سرویس نامحدود با سرعت دانلود قابل قبول و پینگ نه چندان بالا، یا سرویس محدود با ترافیک مناسب و سرعت بالا. حالا شما دوستان کدوم سرویس و شرکت رو پیشنهاد می کنید.
رایگان هست،شماره و مشخصات میدید ثبت نام میکنیم و خط را رانژه میکنیم،نیازی هم به مراجعه حضوری و مدارک نیستنقل قول:
سلامنقل قول:
شمارتون را پ.خ کنید جهت بررسی خطتون/PCM/کافو نوری یا معمولی بودن
این سرویس را پیشنهاد میدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت 10240 شهاب 20 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رایگان) 722,520 ريال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت 4096 کولاک 30 گيگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) 927,720 ريال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت 10240 شهاب 40 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رایگان) 1,154,520 ريال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت 4096 کولاک 60 گيگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) 1,456,920 ريال
قیمت سایر سرویس ها در: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت روزانه سرویس ها را هم تا جایی که خطتون کشش داشته باشه و ساپورت کنه باز میگذاریم واستون
راه انداری هم 1 تا3 روز کاری بسته به خط/معمولی یا کافو نوری بودن
براي كساني كه از قبل سرويس آسياتك دارن تخفيف خاصي ندارين؟
خیرنقل قول:
چون که در پنل ما نیستند
دوستان ، میگم این مخابرات یا بیست نت نامحدود هم میده ؟ تو سایتش دیدم زده اینترانت نامحدود ! حالا شاید اشتباهی به جای اینترنت نوشتن اینترانت:n13:
ممنون میشم یکی جواب بده
پ.ن : سرویس نامحدود 1024 حداکثر چه سرعتی میده ؟