فک کنم باشه چون مثل اینکه فقط صبانت مک ثبت میکنهنقل قول:
کاری نداره شما یوزر و پس وارد کن اگه مک ثبت شده باشه ارور یوزر پس میده
Printable View
فک کنم باشه چون مثل اینکه فقط صبانت مک ثبت میکنهنقل قول:
کاری نداره شما یوزر و پس وارد کن اگه مک ثبت شده باشه ارور یوزر پس میده
با سلام
هربار که تلفن زنگ می خوره مودم adslام قطع می شه. ISP شرکت لیزره. spiliter هم دارم، عوضشم کردم اما تغییری نکرد. پریز تلفنمم ضدبرق نداره
مشکل از چی می تونه باشه؟:-؟
با تشکـــــر
سلام
من مودم وایرلس TP-Link 8901 گرفتم و اینترنتم برای سرویس شبانه اش یوزر و پسورد جداگانه داره،
چون مودم رو بخاطر وایرلسش در حالت PPPoE تنظیم کردم مجبورم هربار بخاطر استفاده شبانه یک سری به کنسول مودم بزنم و تظیمات یوزر و پس رو تغییر بدهم.
سئوالم اینه که آیا این مشکل توی تمام مودمهای وایرلس وجود داره یا اینکه فقط مختص این TP-Link هست؟ مثلا در مودمهای ASUS یا Linksys هم اوضاع بر همین منوال است؟
آیا در مدلهای دیگه مودمهای وایرلس درحالت Bridge قسمت وایرلس غیرفعال میشه؟
فقط خواهشم اینه که هرچه سریعتر بهم جواب بدید تا بدونم با این مودمی که تازه خریدم چه باید بکنم.
سلام
من مودم TP-LINK TD-8811 داشتم و با اینترنت کار می کردم (خود ISP این مودم را نصب کرد) حالا مودم را عوض کردم و Siemens c110 گذاشتم ولی به اینترنت متصل نمی شه. چطوری باید این مودم را کانفیگ کنم.
دوست عزیز وایرلس در حالت bridge غیر فعال نمیشه فقط دیگه در این حالت شما نمیتونی از اینترنت وایرلس استفاده کنینقل قول:
این مشکل نیست و همه مودمها اینطوری هستن
در واقع مشکل از isp شماست که برای استفاده از ساعت شبانه باید یورز و پسورد رو عوض کنید ،الان اکثر isp ها وقتی شما وارد ساعت رایگان میشید دیگه از اعتبار شما کم نمیکنن
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
آموزش نصب و کانفیگ مودم اول همین تاپیک هست[COLOR="Silver"]نقل قول:
ممنونم از پاسخ شما.نقل قول:
دوست عزیز وایرلس در حالت bridge غیر فعال نمیشه فقط دیگه در این حالت شما نمیتونی از اینترنت وایرلس استفاده کنی
این مشکل نیست و همه مودمها اینطوری هستن
پس با توجه به گفته شما من اگه حتا مودمهایی مثل ASUS یا Linksys هم بگیرم از این نظر کارکردی کاملن شبیه همین TP-Link را دارند؟
کمی سردرگم شدم،
چون برای این موضوع زنگ زدم شرکتی که ازش اینترنت گرفتم، اونا میگن که مودمهاشون Bradcam هست و این مشکل رو نداره.
البته همانطور که میدونید شرکتها همیشه مشتریهاشون رو میپیچونند و قیمتهاشون هم نسبت به هرجای دیگه ای 20هزار تومان گرونتره.
با سلامنقل قول:
چک کنید که اسپلیتر رو درست وصل کردید یا خیر
خط اصلی وارد میشه و دو خروجی به تلفن و مودم میده
موفق باشید.
متاسفانه شرکت های isp از بی اطلاعی مشتریهاشون سوء استفاده میکنن و میخوان هر جور شدهنقل قول:
مودم های خودشونو بفروشن
همونطور که گفتم این مشکل نیست و در واقع ویژگی حالت bridge اینه و ربطی هم به نوع مودم نداره
شما باید حتمن گوشی تلفن رو به line اسپلیتر وصل کنین نه به پریز دیگهنقل قول:
این نکته رو رعایت کردین ؟
سلام بچه ها
من تا دو ماه پیش از لایزر سرویس داشتم قبلشم از شاتل ولی الان از مخابرات گرفتم.الان بهم میگن پورت وصل شده ولی چراغ مودمم روشن نمیشه!نه ویندوز عوض کردم بعد اینکه از لایزر سرویس داشتم نه اینکه مودممو عوض کردم.به نظرتون مشکل از چیه؟