دوستان ثبت نام كارشناسي پيام نور كي هستش؟
يكي دختره
ميخواد بره پيام نور
آينده كاري واسش مهمه
چه رشته اي بره بنظرتون ؟!
Printable View
دوستان ثبت نام كارشناسي پيام نور كي هستش؟
يكي دختره
ميخواد بره پيام نور
آينده كاري واسش مهمه
چه رشته اي بره بنظرتون ؟!
کار کجا بود دلت خوشه ها!نقل قول:
تا یه جایی آشنا نداشته باشی نمیتونی کار بکنی.
رشته هم مهم نیست چی باشه.
بهترین رشته اونی هست که آدم خودش علاقه داشته باشه.
ضمنا خوندن رشته های علوم انسانی توی پیام نور راحت تر هست.
من كه گفتم برو ازدواج كن بهش
خخخخ
خودش گير داده كه بخونه:n21:
ما با معدل 18/50 بيكاريم:n34:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n20:
نقل قول:
- قابل توجه پذيرفته شدگان محترم مقطع كارشناسي سال 1394 تاريخ انتشار :1394/06/24
كليه پذيرفته شدگان ميبايست از تاريخ 25/06/1394 الي 29/06/1394جهت پذيرش غير حضوري به سيستم مراجعه نمايند.
خلاصه مراحل پذيرش و انتخاب واحد:
الف) تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت "گزارش260" ب) پرداخت شهريه ثابت ج)انتخاب واحد و دريافت "گزارش 101"
1- كليه پذيرفته شدگان ميبايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شوند:
- شناسه كاربري: شماره پرونده c941 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج گذرواژه ثبت گردد.)
لازم به ذكر است در صورتيكه كد ملي شما در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستي شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد.
مثال : شناسه كاربري: c941600707
گذرواژه: 0061111111
2- از طريق مسيرزير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"
تذكر1: حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.
3- بعد از 24 ساعت مجدداً به سيستم مراجعه (بعد از پذيرش نهايي ، شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه مي گردد لازم به ذكر است شماره دانشجويي از پردازش اطلاعات جامع دانشجو و گزارش 260 قابل مشاهده ميباشد).
4- كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت ميباشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام انتخاب واحد از مسير زير نسبت به دريافت گزارش 163(فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور)اقدام نماييد:
منوي اصلي --> آموزش --> گزارش هاي آموزش --> شهريه --> ليست ها و آمارها--> فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور
پرداخت شهريه از 3 طريق الكترونيكي، دستگاه خودپرداز و مراجعه به شعب بانك صادرات مقدور مي باشد.
تذكر2: در صورت موفقيت تراكنش پرداخت پس از حداكثر 2 ساعت، وضعيت دانشجو از حالت بدهكار به فعال تبديل خواهد شد.
تذكر3: شايان ذكر است در صورت عدم موفقيت تراكنش (در پرداخت غير حضوري) و برگشت وجه شهريه، وضعيت دانشجو مجدد به غير فعال تبديل خواهد شد.
5- پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:
ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"
جهت سهولت در انتخاب دروس در هنگام انتخاب واحد به پورتال اطلاع رساني دانشگاه به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و سرفصل دروس رشته خود را مشاهده نماييد. در هنگام اخذ درس رعايت روابط دروس ( روابط پيش نيازي و هم نيازي دروس ) الزامي است
مهمان دائم و مهمان موقت/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : مهلت ثبت درخواست مهمان موقت و دائم در نیمسال اول ۹۵-۹۴ دانشگاه پیام نور برای دومین بار تمدید شد.
دوستان تاریخ حذف و اضافه کِی هستش؟ من فرصت نکردم انتخاب واحد کنم.
دوستان هيچكس نميدونه ارشد پيام نور با آزمون يا بدون آزمون ميگيره تو اين هفته ها يا نه ؟!
کلیه مقاطع و کلیه ورودی های جدید و قدیم /
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : مهلت ثبت نام غیرحضوری و انتخاب واحد کلیه دانشجویان ورودی قدیم و جدید دانشگاه پیام نور در نیمسال اول ۹۵-۹۴ تمدید شد.
- - - Updated - - -
کلیه مقاطع و کلیه ورودی های جدید و قدیم /
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : مهلت ثبت نام غیرحضوری و انتخاب واحد کلیه دانشجویان ورودی قدیم و جدید دانشگاه پیام نور در نیمسال اول ۹۵-۹۴ تمدید شد.
سلام
اقا کی به کیه من هر لینکی میرم یا خرابه یا باز نمیشه اونیم که باز میشه یه اطلاعاتی دادم نمیدونم ثبت شد یانه....چرا اینقدر پیچیدست. دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید:
الان من کنکور دادم و برای پیام نورم قبول شدم حالا باید ثبت نام اینترنتی کنم!
یا ثبت نام حضوری یا هردو!!!
طبق این لینک حرف اول فامیلیه بنده با میم شروع میشه باید تو اون تاریخ حضوری برم؟اگر اره کجا برم؟! خواهشا کمک.مثلا الکترونیک شدیم عجب شیر تو شیریه:
pnu.ac.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=9a147782-1236-4ad2-b350-9cce2a9bf434
مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد/
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : دانشگاه پیام نور دستورالعمل اجرایی و قوانین جدید تکدرس و معرفی به استاد دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را ابلاغ کرد.
- - - Updated - - -
مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد/
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : دانشگاه پیام نور دستورالعمل اجرایی و قوانین جدید تکدرس و معرفی به استاد دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را ابلاغ کرد.